שבוע חדש של ריטושים - אין יותר חגים

היי, יש לי בקשה קטנה

אם אפשר "להעלים" את האזורים המבריקים בפנים של הבת. תודה!

שלום

צילמתי צילום מסך מתוך אנימה מסויימת ומעולה (אלכימאי המתכת
) והייתי רוצה לשים אותה כשומר מסך אך איכות התמונה לא ממש גבוהה. ואני לא יודע איך משתמשים בפוטושופ ודומיו. אפשר טיפה עזרה?

best8

New member
אני זקוקה לעזרתכם בכמה דברים קטנים

המון המון תודה, איזה פורום מקסים!!!\ לתמונה הזו להסיר את הכתם האדום שמעל השפה העליונה

CyanMoon

New member
לתינוק היפה

הסרתי את האודם מעל השפה, והרשתי לעצמי לעשות עוד כמה דברים... בקשר לשאר התמונות... פוטושופ תקפוץ מהמסך ותעיף לי סטירה אם אני בכלל אעלה אותן לשם... סתם.. יכול ליהיות שמישהו פה יטרח לנסות להוציא משהו מהתמונות האלו, הורדת הרעש בכל מיני דרכים שהן, תעלים את הפרטים המעטים שנשמרו בתמונה בעת הצילום.. התוצאה תהיה מרוחה או דומה לציור במכחול, ולא מהסוג היפה שמדמיינים.. פוטושופ מסוגלת להמון, ככל שהתמונה איכותית יותר כך גדל הפוטנציאל לעריכה ולמניפולציות, אבל בתחילתו של דבר..... צריך לצלם כמו שצריך.. :) (כמו התמונה של התינוק למשל..)

best8

New member
תודה.. אבל הייתי רוצה להשאיר את התמונה

כפי שהיא ורק להסיר את הכתם לתינוקת

liil

New member
ניסיון שלי

היי נאלצתי להוריד ברזולוציה טיפה בגלל מיגבלות הפורום. אם התוצאה נראית לך ותרצי את הרזולוציה הגבוהה יותר , תגידי ואנסה לשלוח לך לפרטי אם יהיה ניתן .

best8

New member
תודה זה מצויין אבל הצבעים של

התמונה יותר כהים, למה אי אפשר להשאיר את המקור ורק להסיר את הכתם? המון המון תודה והמשך יום מקסים

best8

New member
או מצויין - בדיוק מה שרציתי!

תודההה אולי תוכלי לתקן את התמונות שהעלתי כאן שקצת מטושטשות? לפחות באחת מהן העיניים יצאו לא טוב

ארטית

New member
../images/Emo7.gif שבוע חדש של ריטושים - אין יותר חגים ../images/Emo7.gif

יום.

New member
עזרה בהכנת אלבום

שלום לכולם, יום הנישואים ה-30 של ההורים שלי מתקרב ואנחנו מכינים להם כמתנה אלבום עם תמונות ישנות שסרקנו. סרקנו גם את ההזמנה של החתונה שלהם, אך כפי שאתם יכולים לראות הסלוטייפ הישן שאיתו ההזמנה הוחזקה באלבום נתן את אותתיו, האם יש אפשרות למחוק אותו? ההזמנה נעשתה על קלף לבן, אך בסריקה האיכות של הקלף הטשטשה, האם יש אפשרות לשחזר את זה? השארתי את השוליים הלבנים של הסריקה בכוונה כי אני לא ידות כמה "מקום עבודה, צריך, אבל אני אשמח אם מי שיטפל בתמונה גם יסיר את השוליים עבורי. אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לנו. :)

יום.

New member
ועוד בקשה קטנה

בטעות ציירתי לאבא שלי נקודה שחורה על הלחי ואני לא יכולה למחוק את זה, מישהו מוכן?

למעלה