שירשור נזכור ולא נשכח

faith2

New member
../images/Emo7.gifשירשור נזכור ולא נשכח../images/Emo7.gif

לזכרם של 6 מיליון יהודים, שנרצחו בדם קר
... ולאותם ניצולים שלא מצאו עדיין את משפחותיהם, אני מתפללת שאלוהים יהיה איתם...ויחזיר אותם למקום שאליו הם שייכים- לצד משפחותיהם

faith2

New member
הוספה!

ולזכרם של ההומוסקסואליים, צוענים, נכים וכדומה.... השואה לא רצחה רק את היהודים! וצריך לזכור זאת!

dj eran beat

New member
לזכר ששת המיליונים שנספו בשואה

אוקיי דבר ראשון הטקס בשייבר הייה מאג מרגש אני אישית בכיתי דבר שני הילד המשוגע מכיתה ט שסיפחו אותו לשייבר הגדול פשוט משוגע לא יודע מה הוא עושה שם... דבר שלישי רותם אני מקווה שמשאלתך וכניראה המישאלה הזאת היא המשאלה של כולנו אני מקווה שהיא תתגשם

faith2

New member
נכון!

זה היה מרגיז! הטקקס היה כל כך מושקע ויפה..והילד הזה תמיר פשוט לא הפסיק להפריע! למחא כפיים, צחק...פשוט בושה!!! היה ממש יפה הטקס, במיוחד הסיפור של יוסי גרוס וג'רלדין...ממש מרגש! בקשר למשאלה, אני מתפללת מאוד!... דוד שלי מנסה כבר כמה שנים לאתר קרובים, ותמיד שמגיעים למישהו ובטוחים, הכל מתנפץ....עצוב לחשוב שאולי אי שם, יכול להיות אדם בודד...שבכלל לא יודע שיש לו משפחה בעולם האכזר שהוא נשאר בו.

faith2

New member
לא ראית...

שכל רגע בטקס כל הצד של התיכון הסתובב ? כל שניה הוא מחא כפיים, צחק...אני לא מבינה למה מביאים אותו לטקסים?! אנשים עובדים קשה על היום הזה, באים אלינו מבחוץ בשביל לכבד את הנספים...ומה הוא עושה?...הורס את הכל?

g a n d i

New member
שמתי לב...

אבל לא רציתי ממש להתמקד בזה כי אז כולם היו מסתכלים על זה...

סלחי לי רותם היה זבל כל שנה אותו ד

כל שנה אותו דבר עמלו על זה קשה לא נראה לי יותר כמו אילתור של הרגע האחרון זבל של טקס בבחיים לא צחקתי וכאלה בטקס של יום שואה כי היה לי כבוד כי כיבדו אותי .... (עניין אישי) וכי השקיעו זבל של טכס זבאלה

faith2

New member
דווקא...

היה מאוד מרגש...הסיפור של יוסי כמעט גרם לי לבכות....ומה שג'רלין קראה...זה ממש ריגש...

למעלה