|שלום לכולם אני חדשה פה

snoopytush

New member
../images/Emo7.gif|שלום לכולם אני חדשה פה

היי לכולם! אני חדשה באתר. אני גם א-מינית אבל לעומת רב האמיניים שהבנתי שהם נולדים ככה לפי מיטב הבנתי אני הפכתי את עצמי לכזאת בגיל ההתבגרות. הרגשתי לא נוח עם המשיכה המינית שלי לבנים בעיקר כשהם לא היו חברים שלי וגם ראיתי את הבנים כפראיים והעדפתי להתחבר לבנות. לכן הדחקתי את המשיכה המינית שלי אליהם אבל לא לגמרי במודע. שנים אחרי זה גיליתי שאני לא נמשכת למראה של בנים וכשהיה לי חבר שאהבתי מאוד לא רציתי לשכב איתו כי הדבר היחיד שזה גרם לי זה לרצות ללכת לשירותים. זהו בתמצית שבתמצית הסיבה שהגעתי הנה. אני בטוחה שיש פיתרון לבעיה שלי ואני רוצה בעתיד הרחוק לאהוב ורוצה משפחה אך מפחדת שזה לא יצא לפועל בגלל הבעיה שלי. זה מעודד אותי לחשוב שפעם היה לי את זה אבל אני לא יודעת איך למצוא את מה שאבד.
|

meonly1

New member
היי, גם אני חדשה כאן

אני שמחה שהחלטת לכתוב כאן בפורום על ההרגשה שלך, לי זה מאוד עזר ,את יודעת, "להוציא את זה החוצה" . אני גם מפחדת מהעתיד ומאוד רוצה לאהוב, להקים משפחה וכ'ו. כנראה שגם אני וגם את נוכל לאהוב אם נכיר את הבחורים המתאימים שגם הם ירצו לוותר על חלק כזה מהקשר.
אני לא יודעת אם תצליחי להחזיר את עצמך למצב שאת מרגישה משיכה כי אני לא באמת מכירה את ההרגשה, אבל גם את לא- תנסי כמה שיותר לחיות איך שמתאים לך ואיך שעושה לך טוב. שיהיה סוף שבוע נעים

p019

New member
הערה קטנה

פעם שניה שאת מציינת שאת רוצה מערכת יחסים עם אדם שיהיה מוכן לותר על החלק המיני של הקשר. אני חושבת שאת מנסחת את זה לא נכון. לפחות אני יעדיף מישהו שלא יהיה מעוניין בחלק המיני של הקשר כמוני - ולא שזה יהיה ויתור בשבילו - במילים אחרות - א-מיני - ולא מיני שמוכן לותר בשבילי - יכל להיות שזה יכול לעבוד - אבל לדעתי זה מתכון לבעיות.

queen helen

New member
שאלה:

את רוצה להיות מסוגלת להמשך לגברים או שלנצח את רומה להדחיק את המשיכה? כי אם התשובה היא חיובית, אז אולי כדאי לפנות ליעוץ פסיכולוגי. בכל מקרה - ברוכה הבאה!!!

p019

New member
ברוכה באה ../images/Emo212.gif

את כמובן מוזמנת להישאר בחברתנו, אבל אני הייתי מציעה לך לפחות לנשות לפנות לעזרה מקצועית - כיוון שנשמע לי שהחוסר משיכה שלך מפריע לך. אם תעיתי - אני מתנצלת.

למעלה