שלשה ימים אנחנו מסתכלים אחד

../images/Emo7.gifשלשה ימים אנחנו מסתכלים אחד

על השני....ולא מוצאים תשובה.... בהתחלה חשבתי שהוא זה היא עכשיו נראה לי שהיא זה הוא.... ובכל מקרה...
זקוקה לרעיונות... האם להשאיר? האם להשלים?האם לצבוע? ואולי לפרק???? אז....מה אתן/ם אומרים????

zviagil

New member
הייתי ממשיכה אבל מחלקת לקטעים

כאשר חלק מהמסכה בצבע חלק או בטכניקה אחרת וחלק אחר כמו שעשית עד כה. הדבר יבליט את הקטע הפרחוני ויתן מימד נוסף. נ.ב. נסי לשלב בחלק השני החלק נוצצים אם זה לטעמך. ניתן גם סביב העיניים... צביה

milat1

New member
הוא? היא? הא? ../images/Emo163.gif

בכלל לא חושבת שזה משנה... מצטרפת לצביה עם כל הלב- חלקים רגועים יותר בחלק, או אחר, להבלטת האחרים ה"מקושקשים", ולמימד נוסף. וחוץ מזה אוהבת שאלות כמו שלך. הן מאפשרות לחלוק דעות ואינפורמציה ביצירה וזה כיף ומאתגר!

פינקי 1

New member
הייתי ממשיכה עם דוגמאות אחרות

בגוונים שונים ולא לפרק זה מקסים, ברגע שתעשי את השפתיים זה כבר יתן את האפקט של היא או הוא בהצלחה

פינקי,אני כל כך חוששת לקלקל עם השפת

השפתיים.... ואיך לעשות?ובאיזה צבע? ומאיזה חומר???? כמה הרבה שאלות

פינקי 1

New member
תנסי לקחת נייר בצבע אדום ולהניח על

השפתיים ותראי איך זה מתקבל עם העבודה אם זה מוצא חן בעינייך אז פשוט לצבוע בצבע אקריליק או עם פימו אדום

milat1

New member
איזה שדה את ! ../images/Emo191.gif

בפוטושופ? ולאוסף פרטי: השפתיים האדומות נראות מן ה
לא?

איזה מזל שיש לי אתכן ../images/Emo24.gifאתן מבי

מבינות למה התכוונתי????ממה חששתי? למה אנחנו עדיין מסתכלים אחד על השני? האדום האדום הזה ממש....אבל ממש לא מסתדר לי עם הצבעים היפים של הגליל(תרשו לי השווצה קטנה?
)

../images/Emo6.gifתשוויצי חופש../images/Emo140.gifי

גם אני חושבת שאדום לא מזהיר פה במיוחד.. אם כבר הייתי עושה זאת עם הגלילים התכולים שלך..
אבל לבן כרגע נראה לי הכי מוצלח

וככה חזרתי לנקודת ההתחלה....אבל עם

תוספת נפלאה של המחשות... (גם אני חייבת ללמוד להפעיל תוכנה כזו אבל כשיושבים כאן....הלך הזמן....) תודה גדולה ניב.

milat1

New member
אז הצעה קטנה גם בעניין זה..

תפסיקו קצת להסתכל זל"ז בעיניים...
;- (
תעזבי אותו/ה לכמה זמן.
אפילו תעשי משהו חדש.|שי תקומי בבוקר ומכל הרעיונות שספגת פתאום יצוץ לך
הרעיון שלך, ותדעי מה לעשות! ככה אצלי זה עובד (לפעמים
) וואלה השקעתי. בהצלחה

פינקי 1

New member
צודקת זה באמת לא נראה טוב ../images/Emo140.gif

טוב שיש את ניב הקטנה כל הכבוד

יא ! איזה רעיון ../images/Emo62.gif

לא שאני.... אבל אני הייתי מרימה עד למעלה ולמטה הייתי צובעת או משלבת טכניקה אחרת... אבל , היי , זו רק אני , עוד לא יצא לי להסתכל על פסל שלושה ימים ... בדרך כלל ביום הראשון הוא התייאש ממני

למעלה