../images/Emo7.gifשמים לי היום רסן..../images/Emo4.gif
ככל שאני חושבת על זה אני מדמיינת את זה יותר ויותר ככלב.. (למי שיש רסן--אל תקחו ללב..אני בטוחה שאצלכם זה מהמם! פשוט אצלי זה יהיה ממש מכוערר!) בכל מקרהה.. תאחלו לי בהצלחהה
שאת לא צריכה ללכת עם זה לבית ספר..והנה את רואה? בהודעה האחרונה שלך ראיתי כבר בכמה דברים את מעודדת את עצמך ושני הדברים הכי חשובים הם: 1. שאחר כך יהיו לך שיניים יפות ובריאות 2. את לא צריכה ללכת עם זה לבית ספר וזה המזל הענק שלך לי לצערי הרב יש גשר למעלה ופלטה למטה אבל ברוך השם אני הולכת עם הפלטה רק בבית (למרות שאני צריכה כל הזמן אבל מה אני יעשה??!) והגשר למעלה צריך להיות לי עוד שנה וזה לוחץ ומעצבן נראה לי הייתי מעדיפה להיות עם רסן מה אכפת לי העיקר לא ללכת עם זה לבית ספר..מה את חושבת? זה כבר פאדיחות לדעתי ללכת עם גשר לבית ספר בגילי (16 כיתה י"א).. זה רק לילדים קטנים כמעט. בקיצור, סליחה על החפירה שהבאתי לך כאן ואני מקווה שלא יכאב לך יותר מדי ותתעודדי..תראי את המצב שלי..בהצלחה תהיה בריאה נשמה! פורים מתקרב שמח! חח
זה במקרה ואת פותחת שרשור של הודעה שאין לה קשר לפורום באופן ישיר, כלומר למקפליי... כמו למשל הגשר, או שמישהו נוסעת לטיול או משו מיוחד שקרה לך, אנחנו נשמח שתשתפי אותנו- אבל יש דרך מסויימת שצריך ולנקוט, וזה לשרשר את זה כ- off