שמים לי היום רסן..

לושהה

New member
../images/Emo7.gifשמים לי היום רסן..../images/Emo4.gif

ככל שאני חושבת על זה אני מדמיינת את זה יותר ויותר ככלב.. (למי שיש רסן--אל תקחו ללב..אני בטוחה שאצלכם זה מהמם! פשוט אצלי זה יהיה ממש מכוערר!) בכל מקרהה.. תאחלו לי בהצלחהה
-יובל-

simpsonit

New member
שיהיה לך בהצלחה..

תחשבי על זה שעוד כמה שנים תהיי יותר יפה.. ויהיו לך שיניים יפות.. (הלוואי עליי) ושיהיה לך בהצלחה.. אם הרופא שיניים תוקפני תתני לו גז צחוק זה יעזור..

m i c k e y 15

New member
בהצלחה לךךך!! באמת

השיניים שלך יהיו יפות כמו ששלי היו אחרי הגשר!

לושהה

New member
חחח תודהה..../images/Emo99.gif

הקטע הוא שאני תמיד חושבת על עוד שנתיים שיהיו לי שיניים ישרות..
ואני גם לא צריכה ללכת עם זה לבצפר אזז..
נסתדר איכשהוו.. והרופאת שיניים מאוד-מאוד חמודה!

bar jones

New member
לי היה, תוך יומיים התרגלת וזה נראה

באמת עשר!! דווקא שהורידו לי היה לי קשה.

danirit1

New member
יש לך מזל נשמה

שאת לא צריכה ללכת עם זה לבית ספר..והנה את רואה? בהודעה האחרונה שלך ראיתי כבר בכמה דברים את מעודדת את עצמך ושני הדברים הכי חשובים הם: 1. שאחר כך יהיו לך שיניים יפות ובריאות 2. את לא צריכה ללכת עם זה לבית ספר וזה המזל הענק שלך לי לצערי הרב יש גשר למעלה ופלטה למטה אבל ברוך השם אני הולכת עם הפלטה רק בבית (למרות שאני צריכה כל הזמן אבל מה אני יעשה??!) והגשר למעלה צריך להיות לי עוד שנה וזה לוחץ ומעצבן נראה לי הייתי מעדיפה להיות עם רסן מה אכפת לי העיקר לא ללכת עם זה לבית ספר..מה את חושבת? זה כבר פאדיחות לדעתי ללכת עם גשר לבית ספר בגילי (16 כיתה י"א).. זה רק לילדים קטנים כמעט. בקיצור, סליחה על החפירה שהבאתי לך כאן ואני מקווה שלא יכאב לך יותר מדי ותתעודדי..תראי את המצב שלי..בהצלחה תהיה בריאה נשמה! פורים מתקרב שמח! חח

m i c k e y 15

New member
לי היה

גשר למעלה ולמטה ואח''כ הלכתי עם פלטה שקופה לבית ספר וזה לחץ מוותתת אבל זה שווה את זה

לושהה

New member
../images/Emo13.gif

יהיה לי ריבועים..אבל עוד ארבעה חודשים בערךך.. וכה עזרתן לי! עודדתן אותי בטירוףף! תודהה אני אוהבת אתכןן!

bar jones

New member
לא נכון!

פלטה זה לא פאדיחה! אני מכירה מלא עם!! ותחשבי, צוחק מי שצוחק אחרון.. כי ת'כלס תראי את השיניים שיהיו לך ואת שלהם!!

DesertRose7

New member
למה לא ב../images/Emo32.gif?!

רסן.. מרגש והכל.. אבל למה אני צריכה לחזור על אותם דרבים 20 מיליון פעם?!

לושהה

New member
מזה ../images/Emo32.gif בכלל?!

אממ..כאילוו..סורי..לא ידעתי שצריך לשים את זה בזה.. אבל מה ההבדל?..

bar jones

New member
off

זה במקרה ואת פותחת שרשור של הודעה שאין לה קשר לפורום באופן ישיר, כלומר למקפליי... כמו למשל הגשר, או שמישהו נוסעת לטיול או משו מיוחד שקרה לך, אנחנו נשמח שתשתפי אותנו- אבל יש דרך מסויימת שצריך ולנקוט, וזה לשרשר את זה כ- off

loner in love

New member
../images/Emo24.gif

היה לי רסן הזנחתי אותו
היה לי גשר יותר מידי זמן מבינה אותך ומשתתפת בצערך

sap sapir

New member
גוד לאק../images/Emo9.gif

לי שמו גשר לפני חודש אבל הוא שקוף כך שבקושי רואים אותו אז לא נורא ואל תדאגי זה יעבור מהר וגם ככה את לא תשימי את זה בבצפר אז זה טוב

לושהה

New member
../images/Emo32.gifרק ליתר ביטחון למרות שזה כבר

לא משנה כי זה לא הנושא.. טובב אזז אני אוהבת אתכןן!
אתן כלכך כלכך חמודותת!
וכבר שמו לי את הרסןן..כואבב../= אבל תודה על כל העידוד! עזרתן ליי
-יובל-

למעלה