שרשור פרידה מברוטוס

נימרודל

New member
../images/Emo7.gif שרשור פרידה מברוטוס

ובכן... חברינו ברוטוס עוזב אותנו... כמה מילים: בורטוס, בדרכך המרדנית והמסובבת אתה הצלחת לשעשע את חברי הפורום, להרגיז את מנהלתנו, לסקר את חייה (פיקטיבית), ו... עוד כל מני. אז... להתראות לך! *סניף*

הוא לא עוזב...

הוא הולך ללמוד, ויחזור אלינו ברגע שישים ידיו על מחשב. על כמה מתערבים? ובינתיים, תמונה עדכנית של ברוטוס בישיבה. הרב: כיצד קובעים מתי ראש חודש, בהעדר לוח שנה מסודר? עפ"י מולד הירח. האמנם?! ברוטוס: מיאו.

נימרודל

New member
יס יס... נכון...

אבל בכל-זאת... *סניף*. חיחיחי החתול הזה נראה מאד מרוגז. מעניין איך הם הצליחו לשים עליו את הכיפה הזאת. חיחי, חתול מסכן.

The Albatross

New member
אחוות אחים, אני מניח ../images/Emo13.gif

לא שמעת שציף היא החתול-ציפור הראשון בהיסטוריה? בכל מקרה, אני מבין שאני לא אזכה לשבוע של חופש וברוטוס לא יעשה את העבודה הקשה בשבילי
. ברוטוס נטש אותנו לאנחות.

נימרודל

New member
חתול ציפור? ../images/Emo108.gif../images/Emo118.gif

חיחיחי :) כמה משעשע! איזה עבודה? הסיכום השבועי? לא אבל זה התפקיד שלך!!!

NIR Y

New member
וואלה !? ../images/Emo7.gif בי ברוטוס

ואני לא ממש הבנתי למה הוא נוסע מישהו יכול להסביר לי ?

נימרודל

New member
הוא אמר שלום...

בהודעה ההיא.... נוווו.... ההיא! בטח היה עסוק לפני העזיבה ולא היה לו זמן להיפרד...

בינג

New member
להתראות!

לא יצא לנו הרבה להכיר, אבל תמיד צחקתי שקראתי את ההודעות שלך
תחזור!!

נימרודל

New member
ועוד משהו!!!!!

ברוטוס מוסר לכולכם (לכולכם) ד:"ש ושהוא אוהב אתכם. אני מצטטת! בחיי! ככה הוא אמר לי. נכון חמוד? חיחיחי... ואדלס, ביקש שירשור געגוע... אז מיש מתגעגע אליו יכול לשרשר את רגשותיו העצורים בו לכאן ולהיות רגוע. :)

edlessme

New member
אוהבים אותי פה...

איזה יופי לחזור הבייתה ולגלות שאמא החליטה לסדר לך את החדר אז היא זרקה את כל הדברים שאהבת בחדר שלך...

נימרודל

New member
ב-ד-ן!!!

יייאאאאאייי!!!! שלום שלום לך. צר לי על הדברים שאתה אוהב...
אולי אתה יכול לנקום?

למעלה