תעזרו לי בבקשה!

X Rejection X

New member
../images/Emo7.gifתעזרו לי בבקשה!

אז כחה אני ממש מבקשת עזרה! יש לי את הכסף לכרטיסים!הבעיה היא שאין לי כסף ליסוע לתל אביב ולחפש איפה קונים את הכרטיס בכל תל אביב לצערי...כי אני גם מבזבזת כל יום כסף לבצפר ואני גרה בנהריה והבצפר בחיפה X.Xואני ממש ממש לא עשירה אז אני מבקשת עים יש מישו מי נהריה שנוסע לתל אביב ליקנות כרטיס יוכל להיפגש איתי?! ואני יעביר לו את הכסף בישביל הכרטיס? או עים יש מישו בנהריה שיכול לימכור לי כרטיס.? או כל דרך אפשרית לעזור?אני ממש ממש צכה להגיע להופעה!להיות שם!אני אחת הראישונות שהכרתי את טוקיו כשהם לא היו כאלה מפורסמים ותמיד חלמתי שיבואו לכאן אז פליזזזזזזזזזזז מישיכול לעזור בבקשה ? מי שרוצה זה המסן שלי [email protected]
helppppppppppppp

N i t z a n 42

New member
אממ

את יכולה לבקש מההורים שלך שיזמינו בטלפון עם הכרטיס אשריי ותחזירי להם כסף או שתנסי לקנות מיחצנים אבל אין לי מושג אם יש בנהריה.. אבל לא חסרות מעריצות מנהריה אז תנסי ליצור איתם קשר אולי הם יוכלו יעזרו לך...

רגע.. אם יש לך עוד חברה שאוהבת את טוקיו

הוטל ואם היא הולכת להופעה ומזמינה כרטיס.. אז תבקשי שתזמין לך גם ואז תשלמי לה את הכסף במזומן!! תנסי לבדוק אם יש מישו כזה.. אפילו לא ממישו שאת ממש מכירה.. רק מישו שגר באיזור שלך או בבצפר שלך.. מקווה שעזרתי :)

N i t z a n 42

New member
אז תבררי בכל הפורומים וכאלה של טוקיו הוטל אם

יש מישו מהאזור שלך שיוכל לעזור לך.. ותנסי גם ליבדוק אם מישו שאת מכירה נוסע לתל אביב ויוכל לעשות לך טובה -ותביאי לו תכסף והוא יקנה לך...

X Rejection X

New member
גם אני...

אבל יש 3 בנות שאני מיסתובבת איתן והן לא יכולות לבוא להופעה ביכלל

X Rejection X

New member
אני ממש חדשה בבצפר

אני לא מכירה כימעט אף אחד ואין לי איך לימצוא עים יש מישו שהולך והבצפר שלי ביכלל בחיפה ואני גרה בנהריה אז כחה שגם ככחה רוב האנשים רחוקים מימני ביגלל זה אני באמת נימצאת בבעיה ביגלל זה כתבתי בפורם בתיקווה שיש מישו מי נהריה וזה שאכשהו יוכל לעזור או מישהו קרוב לנהריה

X Rejection X

New member
זה טוב!=)

את מי נהריה? זה טוב =) אממ לא 'דעת יש מצב שתוכלי איכשהו לעזור לי בקשר לכרטיסים?^ ^

X Rejection X

New member
אמממ

יש לך כבר כרטיס? עים אין לך אז כשתיסעי לקחת אותם תוכלי ליקנות גם לי כרטיס (אני יוכל להיפגש איתך ולהביא לך את הכסף ליפניי) ועים יש לך כבר..אז אמממ אוליי יש לך איזשהי דרך שאת מכירה שאפשר להשיג הבנהריה או משו כזה? אני מאוד אשמח עים תוכלי לעזור לי ^ ^

dorkiflitz

New member
את האמת שאנלא יודעת איך אנחנו לוקחים את

הכרטיסים.. :S:S ידיד שלי הזמין לנו.. אני צריכה לדבר איתו על זה.

X Rejection X

New member
אה אוקע..

ואיי אני ממש ישמח עים תוכלי לישאול ואיכשהו לעזור לי .טנקס^ ^

למעלה