Batlle Of Zeppelin
- הסוף.

AeroDar

New member
../images/Emo7.gifBatlle Of Zeppelin../images/Emo7.gif - הסוף.

אחרי בערך 4 חודשים, אני נאלצת בצער רב וביגון לומר להתראות לבאטל החביב והיקר שלנו. עם זאת, מזל טוב לנו על כך שסיימנו את הבאטל בהצלחה! אז, התוצאות של המשחק הכי חם בפורמי תפוז (אן שלא...) הן - מקום ראשון - Stairway To Heaven מקום שני - Since Iv'e Been Loving you מקום שלישי - Heartbreaker ביי ביי באטל יקר שלנו! נתגעגע המוווווון! ועכשיו אם למישו יש הצעות למשחק חדש בפורום הוא מוזמן להגיש אותם בפורום.

just tina

New member
../images/Emo7.gif חבל.היה כיף לעשות באטלים.

לא פייר שסטרווי לקח מקום 1. הייתי נותנת לדייזד או שסינס. אבל. לא נורא.גם סטרוויי זה טוב. ;)

:)

חחח יהיה טוב... לדעתי סינס היה צריך לנצח.. אבל כול שיר של לד זפלין יפה אז אין לי שום בעיה:)

יש לי רעיון...

בואו נעשה באטל של השירים של זפלין?
בכל מקרה.. היה טוב. טוב שהיה. וחבל שנגמר כל כך מהר.. זה היה מה שהחיה את הפורום

catch 2 2

New member
לא משחקים יותר כמו שאלות כלליות

-מהו השיר הראשון ששמעת ? -למשל להציג שורה משיר משיר וכל אחד ינסה לזהות. -מי היית רוצה שיעשה cover לשירים מסויימים , ולמה ? -איזה שיר עכשווי היית רוצה לשמוע אותו בביצוע של לד זפלין? -איזה שיר הוא האהוב עליך ביותר, ולמה ? (בעקבות סיום הבאטל ...) -איזה שיר אתה חושב שהוא אינו מוערך על המידה ?

hodaya17

New member
יש לי רעיון..

זה מפורום אחר אבל חפיף..קוראים לזה "המשפט".. מציגים שיר (תמליל..) וכל אחד מגיב איזה משפט \רעיון בשיר שהוא הכי התחבר אליו\ אוהב \ עושה לו כייף..וכו... הרעיוןזה להכיר שירים שלא ממש מוכרים..וזו הזדמנות להכיר יותר טוב את השירים ה"מוזנחים".. 2.מישהו בוחר שיר והשאר צריכים לנחש ע"י שאלות ותשובות של כן ולא.. את זה פחות אהבתי..אבל זה עדיין נחמד..

yoyoyud

New member
דווקא 2 נשמע לי באמת נחמד...

רוצים? זה באמת הזדמנות להכיר שירים ולהתיחס לתוכן שלהם מה שלרוב נוטים להתעלם ממנו. האמת שאולי זה מתאים לצ'ט. כי זה פשוט יותר מידי, ולא כל אחד נכנס כל שעה לפורום

P o M i K i

New member
היה טוב

וטוב שנגמר... אני עדין חושב ששיר הגשם היה ציך לנצח (או לפחות לא לעוף בסיבוב הראשון אבל לא נורא... מה עכשיו?

yoyoyud

New member
ררר... מעיין...

המממ אבל אני לא בטוח לגביו, ננסה, אבל נתחיל אותו מיום חמישי. המשחק הוא שכל פעם ישנה חידה לגביי שיר ואתם צריכים לזהות איזה שיר זה. מעיין מלך הטריויה, או סתם טריויה. ומממ אפשר לארגן פרסים אמיתיים בסוף מתפוז אם אתם רוצים לעשות את זה כתחרות.

yoyoyud

New member
בפעם האחרונה ששאלתי נתנו דיסק

וחולצה כפרסים. יש סיכויי שבמשך הזמן יהיו פרסים אחרים יותר נחמדים. לדוגמה פעם שלחו את כל הפורום לסרט

yoyoyud

New member
ולחבר את החידות...

כנראה שאני אעשה את זה בסופו של דבר. אם מישהו מתנדב לעשות ביחד איתי או במקומי הוא מוזמן.

למעלה