[אולי טריגר]

POOH*

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif [אולי טריגר]

כל הפחדים והכאבים מההתחלה חזרו וזה כואב וכואב יותר כל יום ולא יודעת איך להסביר איך להתנצל איך לבקש איך לברוח מעצמי מהכל רוצה להיעלם לא להיות לא לחשוב לחזור כשיגמר כשיפסיק לכאוב ובנתיים הכל יוצא עליך וזה כואב יותר פוצע ומכאיב יותר ולא יודעת איך להפסיק איך להבין איך להסביר איך להפסיק להרגיש להפסיק לחשוב רוצה להפסיק להיות רוצה שתבין שזה לא אתה שזה אני רק בי שאתה בסדר שהשדים אצלי בראש ולא ביננו בחדר

POOH*

New member
אין אף אחד?

וכשסוף סוף אני מעיזה וכותבת? מקווה לפחות שכולכם ישנים בשלווה....

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
POOH יקרה, ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif

סליחה שלא הגבנו מהר, אנשים באמת אולי ישנו הלילה (וזה נהדר) אבל מקווה שבמהלך היום יגיבו לך עוד. אז סבלנות... מה היית רוצה להגיד לאדם הזה, שאת לא מעיזה? חוץ מלהגיד לו שזה לא בגללו. מה היית רוצה לספר לו?

POOH*

New member
הוא כבר יודע הכל....

ולמרות זאת עדיין מרגיש אשם כל פעם שיש לי נפילה... ולא ברור לי למה יש נפילה... הכל טוב סיימתי תואר, יש לי בן זוג נפלא - הכי טוב שיכולתי לאחל לעצמי ובכל זאת העבר עוד פה ממשיך להזכיר את קיומו ולהכאיב... וזה לא נגמר... וקשה נורא... ולא יודעת איך להצליח להנות מהטוב שיש לי בלי לפגוש כל פעם את הרע.. בלי ליפול.. איך להפסיק את הכאב והפחד? איך להפסיק לבכות? גם מבפנים....

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אני לא יודעת אם טוב מוחלט אפשרי

או קיים בכלל בעולם הזה. אבל את יכולה שיהיו לך הרבה רגעים טובים, דברים להתגאות בהם ומעשים שממלאים אותך בהרגשה של ערך ומשמעות וכל אלה - ייתנו תשובה מסוימת לכאב ולמשקל של העבר בחייך. את כמובן גם מוזמנת לדבר כאן על מה שעברת, אם את רוצה, אולי יש אנשים שיתרמו מניסיונם.

stonefroze

New member
pooh יקרה.

את מנסה להתמודד עם זכרונות קשים מן העבר ומוצאת את עצמך במילכוד. ההתמודדות היא קשה ומייסרת ונראה לך, כי אינך יכולה לשתף בה אף אחד. אפילו לא את האדם שאותו את אוהבת,בן זוגך. אינך מאמינה שהוא יבין דבר אשר את בעצמך לא מסוגלת לעכל ולהתמודד עמו בשלמותו, והדבר הזה מייסר אותך,כי האדם הזה אמור להיות הקרוב לך ביותר.היית רוצה לומר לו,להסביר, אולם אינך מוצאת את המילים. ואת מרגישה שהדבר הזה,שעינה אותך בעבר מרחיק אותך ממנו,מרחיק אותך מהסיכוי לאושר שאותו את רוצה להשיג,האושר שמגיע לך. אין צורך להרגיש רגשות קשים שכאלה לבד. לפעמים איננו יכולים לדבר עם האנשים הקרובים לנו ביותר על השדים המענים את נפשנו. והשדים הללו יוצרים חיץ בינינו לעולם. יחד עם זאת,אולי מוטב שנקרא לשדים הללו זכרונות ועם הזכרונות אנו יכולים להתמודד בהדרגה,שלב שלב,לא בבת אחת. והתמודדות pooh יקרה אינה צריכה להיות לבד. לפעמים צריך למצוא את הכוח הראשוני אך ורק על מנת לבקש עזרה.אדם שישמע אותנו,את קולנו שיעזור לנו לעשות סדר בדברים. נסי להסביר לנו,פחות או יותר,ממה נובעות התחושות הקשות הללו. נסי לאזור כוח ולבקש עזרה לא רק כאן. מישהו שיוכל להטות שכם ואשר תוכלי לפרוק אצלו חלק מהמצוקה.מישהו שיאזין.שיקשיב. וכן בהחלט,את מוזמנת גם להמשיך ולדבר איתנו.אנו תמיד פה על מנת לנסות ולעזור. עד כמה שאנו יכולים. ולפעמים רק בהקשבה ובאמירת מילה טובה. והנה,אני שמעתי אותך באפלה ואני מגיב. אני קיים פה,עדיין לא ישן ואכפת לי ממך. האם את שומעת אותי?

POOH*

New member
שומעת... ושמעתי....

והאמת שגם אתמול בלילה שמעתי אבל לא יכולתי כבר להגיב..... סליחה...

שלום POOH*

האמת היא, ש סטונפרוז כבר אמר הכל, אז אני רק אוסיף משהו קטן
או במילים אחרות- אני מקווה שתיכנסי לכאן הרבה, ולא מתוך כאב אלא דווקא מתוך נחישות לעזור לעצמך, מתוך כח שתצברי. אני לא חושב שהפורום כשלעצמו יפתור לך בעיות (ואולי אני טועה). אבל בהחלט תוכלי לקבל כאן המון חמימות הקשבה ותמיכה. מקווה שזה יעזור כשלעצמו. כי לפעמים - זה כל העניין

למעלה