אנשים

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gifאנשים../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

רוזן חלה בקוליק קשה
אנשים אני פה על סף התמוטטות עצבים. אני לא נושמת. יאוו והודיעו לי את זה אתמול רק, הוא לא מת, אבל הוא חלה בקוליק מאד קשה, קשה מאד! אני כזאתי מטומטמת. מה אני אעשה עם הוא ימות??? אני פשוט לא יכולה לחשוב על זה, זה נוראי. רוזן הוא סוס ילדות, הסוס שלי. שלי. הוא פשוט כזה בובון, אני בקושי יכולה לדבר בבית. אני בכיתי קצת בשירותים אתמול. אבל זה נוראי. די, זה לא קורה לי!!! אנשים, תעזרו לי, הוא חלה בקוליק קשה מאד! וטרינר בא לטפל בו, והצליח. עכשיו הוא פוחד מאנשים. תעזרו לי, ותנו לי טיפים איך להרגיל אותו לאנשים. כי לפני זה הוא היה מאד ידידותי. יאבל'ה, הלפ מי! בבקשה! אל תמחקו את ההודעה הזאת בבקשה, פליז, מספיק קשה... למי שמכיר אותו יהיה בטח יותר קל לעזור, אבל כולם תעזרו לי ולרוזן דרך טיפים! יאוו אני עוד בשוק!

מההההה????? איך זה קרה לו?

צריך שמירה עליו כל היוםש לא יתגלגל. תנסו ללכת איתו הרבה כדי שיחרבן אבל במקרה הזה זה לא כל כך יעזור. ותנו לו אויל חומר שלשול אויל זה יעזור. אני מקווה שהוא יחלים.

animals lover

New member
תשובה...../images/Emo107.gif

קודם כל-תרשי לי להשתתף בצערך ולאחל לרוזן החלמה מאוד מהירה!!!! דבר שני-תעקבו אחרי ההוראות שהוטרינר אמר.... זה שהוא לא ידידותי יותר זה בגלל שהוא סובל מכאבים נוראיים-אני מניחה שכשהקוליק יעבור גם ההתנהגות התוקפנית תעבור. מקווה שהסוס יחלים במהרה!!!

TauraMan

New member
החלמה מהירה!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אחרי שהוא יחלים ההתנהגות הרעה תעלם. אל תעשי לו יותר מדי, תשאירי את הטיפול למדריכות שלך ולוטרינר, נוכחות שלך ושל ילדים אחרים רק תפריע לסוס ותוציא את הריכוז ואת האנרגיות שלו. תשתדלו להשאיר אותו בשקט אבל בהשגחה מקצועית כל הזמן. אל תנסי להרגיל אותו לאנשים, זה יחזור לו שהוא ירגיש יותר טוב. תשימו אותו בתא גדול לבד, הוא לא חייב ללכת, פשוט לשמור שהוא לא שוכב! ועדיף גם בתא פינתי שיהיה לו שקט. אפשר להבריש אותו וכל זה אבל אל תעשו את זה יותר מ2 אנשים, זה סתם יפריע ויטריד את הסוס.

צדק8

New member
אויש' מסכן...../images/Emo10.gif

טוב כבר אמרו לך מה כדאי לעשות.. אז כל מה שנשאר לי לעשות זה לאכל החלמה מהירה
אני בטוחה שהוא יהיה בסדר

ווינגז

New member
אוקי...

תרגעי... אני מכירה את ההרגשה...
אני ממליצה לך להיות כמה שיותר איתו... גם תעשו לו קצת לונג' כי הריצה לפעמים משחררת את זה... תהיי חזקה...

למעלה