y a ® d e n a

New member
אוייי... ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

מתוקהה...
היא תחלים כמו שהיא החלימה מה פעמים הקודמות... גם ידיד שלי היה חולה אבל הוא הבריא... תהיי חזקה מותק

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני ממש מצטערת בשבילך

ואל תדאגי אני בטוחה שהיא תחלים..

T z L i L u S h

New member
תודה נשמות../images/Emo70.gif איך זה קרה../images/Emo35.gif

אין לי מושג כאבה לה הרגל הלכה לבית חולים ו...זהו מצאו
ואיי מה הלך היום בית שלי

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif בובעעעעעעעעע

אם היא החלימה פעמיים, אני בטוחה שלא תהיה בעיה בפעם השלישית
תמסרי לה שתרגיש טוב
ויצא לילהכיר חולי סרטן.. כולם יצאו מזה.. BTW, מחר אני הולכת להתרים לחולי סרטןןןן.. אם אנשים מגיעים אליכם הבייתה תתרמו

צלילוש אני בטוחהההה שהיא תחלים!

את הסרטן חייבים לנצח! והיא תחילם בדיוק כמו שהיא החלימה בשתי הפעמיים הקודמות אני מבטיחה לך

Dark Angel 141

New member
נשמתי כנסי......./images/Emo26.gif

שיו נשמתי אני מזה מצטערת אבל אל תדאגי אני בטוחה שהיא תצא מזה כמו שהיא יצאה מזה בפעמיים הקודמות.... אל תדאגי נשמה ואם את צריכה משהו את יודעת שאת יכולה לסמוך עליי בההההההההכלללללללל
ואני מכירה המון אנשים שעברו את זה ויצאו מזה ואני בטוחה שגם אמא שלך תצא מזה.....לוב יו בובה ואל תדאגי

דסי../images/Emo26.gifצליל

לדסושששש
זה המבצע הזה של "הקש בדלת" נכון
לנו.. למי שגר בקיסריה.. הקדימו ל-26.10....... הלכתי להתרים ואספתי 800 ש"ח!! חברות שלי 1300!! לצלילוש??
אוייש בובע
מצטערת בשבילך
אני מקווה שהיא תיצא מזה
.. וכמו שכולם אמרו, אם מהיא יצאה מזה פעמיים, היא תיצא פעם שלישית
אל תתביישי לבקש עזרה אם את צריכה.. אני בטוחה שכולם יסכימו לעזור לך|שנמש|

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo2.gif

צלילוש אל תדאגי! היא תחלים! המון אנשים מחלימים מסרטן! וגם אם זה סרטן ברגל אז בטוח שהיא תחלים כי הרגל זה לא איבר חיוני בגוף! לאמא של ידידה שלי יש סרטן בריאות למשל......
אבל תמיש צריך ליהיות חיוביים ולהסתכל על הצד החיובי! כי זה תמיד מה שעוזר! אם תסתכלי ע הרע יהיה רע ואם תסתכלי על הטוב יהיה טוב!

../images/Emo60.gifצלילוווש../images/Emo10.gif

הרבה אנשים מחלימים מסרטן תתעודדי מזה
תקראי נתונים בעיתונים ויש לה הרבה סיכויים להחלמה
לאבבב יאאא אל תיהי עצובההה התרופה הכי טובה זה להיות שמחה ותיהי שמחה ליד אמא שלך :)

° M A Z I °

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo63.gifצלילה ../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

נכון שברור שאת עצובה ..והכול .. אבל תחשבי על זה שהיא תבריא מאמי... ‏‏[URL='http://']החלמה מהירה!!!!![/URL] אוהבת אותך מאמי
ים

T z L i L u S h

New member
יואו.. תודה לכולםםםםםםםםםםם../images/Emo70.gif

מזושששששששש, ערנושששששששששש, רונושששששש, שלוששששששששששששש, שנינוששששששששש וכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אוהבת המונים
חולה עליכם
תודה

צלילוש אני ממש ממש מצטער

אני מקווה שאת בסדר! אבל תחשבי על זה ככה: היא הצליחה להתגבר על זה פעמים! אז מה יהיה כל כך קשה עכשיו? ההפך עכשיו היא דווקא מבינה איך היא צריכה להתנהג ומה לעשות בישביל לנצח את זה אל תדאגי הכל יהיה בסדר!

למעלה