../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo67.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo11.gif

כאב התחיל לעלות.....הכל צף......הפחד, חוסר אונים, מחשבות.....דברים רצים.....פתאום מסתכלת אחורה...מתקרב ראש השנה....ראש השנה לפני ארבע שנים.......עשו הכל כדי שכבר לא אחגוג בבית חולים......הייתי באיזה חדר במלון.....מבוהלת...מפוחדת....צריכה להתחיל לבנות חיים, איך? ארבע שנים לא הצלחתי, כל מה שניסיתי נכשלתי, הלבד, התלות גומרים אותי....... מסתכלת עכשיו......עברו ארבע שנים.... אם כבר רציתי לחייך בראש שנה...אז אתמול הגיעה דווקא המעטפה-...... הכל פתאום רץ...הנפש לא התכוננה....

קיט

New member
רחל

אני לא יודעת אם זה כי אני חדשה או שפשוט לא חשפת את זה שאני לא יודעת כ"כ על איזה סבל את מדברת . אבל אני מרגישה שהוא שם . אל תכנעי לזכרונות העבר ... איזו מעטפה?- תעני רק אם יש בך את היכולות או את הרצון לדבר על זה איתך קיט

קיט-יקרה

חשפתי הרבה על חיי, וגם מי שקרא הכל לא בידוק יבין את מה שכתבתי, על מה בדיוק אני מדברת..ובכוונה לא מפרטת יותר. ברוך הבא למשפחת סהר
. אגלה לך סוד
, אני מרגישה פיזית ונפשית רע מאוד עכשיו, וממש לא התקף חרדה, אלא לילה קשה מאוד עבר עלי עם מכונות ההנשמה...והעיסוק בלענות להודעות שלך..דרכי לא להכנס להתקף חרדה , בעקבות הסיפטומים הרפואיים שיש לי עכשיו..
שבת קסומה רחל-נשמה פרחים לשבת

lance-knight

New member
רחלי

מה קרה הפעם? מה עם המעטפה? לא הבנתי בדיוק, אבל... רחלי, את מצאת עד עכשיו כח להתגבר על הכל- אני מקווה שיהיה לך גם הפעם. לא אני זה שיתן לך עצות, אבל אם את רוצה בתמיחה מצידי- נתונה לך בכל עת. כמובן, זה לא הרבה, אבל אולי גם אני אוכל לעזור. רחלי, אני אתקשר אליך ביום ראשון ואם תרצי- תספרי לי. אז ביי ביתנים ונהיה בקשר. שבת שלום.

רחל היקרה! ../images/Emo23.gif

קראתי אותך, ואני בהחלט מרגישה את הכאב שלך. אין לי הרבה מה להגיד, רק מאחלת לך שתחזיקי מעמד. אני יודעת שבסוף תצאי מזה ויגיעו ימים מאושרים יותר. אל תפסיקי להאמין! אוהבת אותך, ושולחת לך
ענק. נטע

רחלי!!!!

רוצה להיות שם בשבילך. את יודעת שאני כאן. מחבקת ומקווה שזה יעזור במשהו לתחושות שלך. כן.. זה מפחיד.. וכואב.. אבל מקווה שתמצאי בך את השיר שיגרום לך לחייך. לא יודעת כל כך מה לומר, רק.. אוהבת!!! ואם תרצי לספר.. אני איתך. שני

מבקשת ממכם סליחה ../images/Emo52.gif

כי אני לא יכולה לדבר עם אנשים עכשיו על מה שעובר עלי,(הפלאפון סגור בכוונה לפעמים כשקשה לי) לא יכולה לספר-אני בהליך המשפטי עכשיו-דברים קורים....הנפש שלי לא מוכנה להם...טריגרים חופשי..... תתעלמו בתקופה הקרובה ממה שאכתוב(אשתדל כמה שפחות) כי לא יכולה להסביר רק כותבת כשממש לוחץ על הלב....כי חייבת לדבר אל מישהו , באותם רגעים אז מדברת למחשב....זה מה שיש לי לדבר אליו. עשיתי השבוע חיבור לכבלים-למרות שכמה שנים לא הרשיתי לעצמי כלכלית.... אבל זו דרכי לא להשתגע כשהמשפט מרגיז ומכאיב לי. אז נראה לי שאשקע קצת מול הטלויזיה ואוריד לידה את הדמעות..היא לא תתרגש ממני...היא כבר רגילה לראות אותי ברגעים הכי קשים.....והכי חשוב היא לא עוזבת כשקשה לה...היא לא מפחדת ממני, ואני לא צריכה ליפות את מצבי לידה, ולהתנצל שלפעמים יש לי התקפים או קשה לי........ רחל-נשמה שמאוכזבת מעצמה , ומהעולם הוירטואלי....

למעלה