יעלי2

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

לפני שעתיים דיברתי עם אחי וסיכמנו שניתראה יותר מאוחר היום. כשצלצלתי אליו עכשיו, הוא שתק ואז אמר לי שהורים של ידידה הכי טובה שלו נהרגו בתאונת דרכים במוסווקה. עברה בקושי שעה מאז שיחתנו האחרונה והוא כבר היתה בפאתי חיפה. אני לא מכירה אותם, רק אותה. אבל שמעתי את אחי מדבר לא פעם עם אימה בגלל שהיה לו מאוד אכפת מהבת. האמא (והאבא) ידעו שאפשר לסמוך על אחי שגר במרכז והוא באמת סייע תמיד לידידה בכל דבר. ממציאת דירה, צביעה, הובלות, הכל. ובנוסף הם מבלים המון יחד וגם היו בחו"ל רק עכשיו. אני לא יודעת מה יהיה איתה כי זו מכה שלא ברא השטן, אבל אחי כבר שם איתה ולי נורא עצוב. עצוב לי גם כי דעתי על הידידה לא תמיד היה הכי מפרגנת ואני מקווה שהיא לא יודעת את זה, כי כשקורה דבר כזה צריך לעזור בכל דרך. אמנם אני לא בקשר איתה אבל נעזור לה בכל דרך שנוכל. זו הרגשה ממש מחורבנת. ויש להם זמן להתבשל בתחושה האיומה הזו עד שיגיעו הארונות ממוסקבה שזה ממש סיוט. אני מתנצלת אם זו ללא ספק אחת ההודעות הכי מבאסות שרשמתי בפורום אבל לכתוב עוזר, ולמרות שאני לא בוכה, ממש נאחס לי. ממש טרגדיה.

גלי ב

New member
תהיי חזקה משתתפת בצערך../images/Emo16.gif

תתני כתף לאחיך.. חוץ מזה...מבטיחה לך שביום אחר את ואחיך תפגשו ותהנו ביחד.. רק תהיי שם בשבילו עכשיו ...כי הוא צריך את הגב הזה.... שוב...משתתפת בצער הידידה ובצערכם

ayush

New member
זה נורא ! משתתפת בצערכם ../images/Emo7.gif

קטונתי מלנסות להבין... שולחת לך
ומקווה שתצליחו להתגבר..

יעלי2

New member
אני פשוט חושבת עליה וכמה בן אדם

מאבד את כל כוחותיו כשידיעה כזו נופלת עליו ככה פתאום. והם עוד היו בטיול בחו"ל. כאילו אין מספיק דברים מזעזעים במדינה שלנו עם הפיגועים. אין מילים. פשוט אין מילים.

רחלילי

New member
לא יודעת מה לומר יעלי

אז תהיי חזקה, בשביל אח שלך קודם כל, ותשמרי על עצמך בכל.

Ronnie*

New member
עצוב נורא ../images/Emo10.gif

אני מצטערת לשמוע... אסונות מהסוג הזה הם ממש בלתי נתפסים.

דפי26

New member
אין לי מילים.......

לפעמים אני חושבת על דברים כאלה ואיך בשניה אחת משתנים לבן אדם החיים.. אנשים כאלה מתים לדאגות כמו:משכורת גבוהה יותר,שעות יותר נוחות וכו... מכניס אותך לפרופורציה אחרת לגמריי

kisses

New member
אוי ../images/Emo7.gif כמה נורא אני מחזקת את ידייך

יעלי, במצבים כאלו אין לי הרבה מילים לומר, זו טרגדיה שקשה לקבל אותה. שלחי את תנחומי לאחיך ואני מאחלת לו שיהיה חזק בשביל ידידתו.

fila

New member
יעלי../images/Emo24.gif

אנחנו כאן גם כדי לשמוע לצערי גם בשורות לא כ"כ טובות. אני מבינה את תחושתך, ואני חושבת שזה יהיה מאוד נחמד מצידך לתמוך באחיך ובידידתו, הם בטח זקוקים לזה, היא בגלל האבל הפרטי שלה ואחיך בגלל שהוא צריך להיות לה למשענת. מקווה רק לבשורות טובות בעתיד. שלך

מאי26

New member
הייתי בהלם למקרא ההודעה, כי

בדיוק היום ארז סיפר לי על חיילת שלו שזה מה שקרה לה, והם נסעו לחיפה לנחם אותה ועוד לא יודעים מתי הלויה. וכיוון שהעולם הזה זעיר למדי אני מניחה שמדובר באותו מקרה? אכן קשה לתאר את ההרגשה. זה ממש מקרה מזעזע.

למעלה