נר זרכון להודיה הקטנה

מלמלה

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif נר זרכון להודיה הקטנה

שלא זכתה לפרוח כי מישהו רמס אותה ..........

זה פשוט לא יעלה על הדעת

איך אפשר????? ליבי שותת דם על הילדה הקטנה התמימה והיפה הזאת ........ איך אפשר לעשות דבר כזה ? רק מפלצות יכולות לעשות דברים כה נוראים אין מילים להביע את הצער שכל הורה מרגיש עכשיו , ליבי איתך אמא יקרה..

תמר34

New member
לי זה ממש

הפך את היום. עשה לי כל כך עצוב בלב ובנשמה. הייתי בטוחה שהיא חיה והיא תמצא. כאמא לשתי בנות קטנות (6,3) אני יכולה רק לנסות ולהבין מה עובר על ההורים שלה (במידה והם אכן חפים מפשע). המחשבה על לא לחבק את בנותי, לא לראות את חיוכן, לשמוע את דברי החכמה היוצאים מפיהן. לא להרגיש יותר חיבוק אוהב, זוג ידים קטנטנות שמחבקות... ממש כואב הלב... וגם "המלאכים בוכים בעולם אחר.."

תמר, גם לי

וכמו שכבר אמרתי זה פשוט בלתי נתפס. בנותייך, או לפחות הגדולה, מודעת למקרה? תרי

../images/Emo10.gifעצוב מאוד ומזעזע../images/Emo7.gif

פרח קטן שנקטף. פשוט בלתי נתפס ובילתי נסלח...

לדעתי

ביום ראשון כשתמונתה של הודיה פורסמה פעם ראשונה בכותרת העיתון הראיתי לילדתי והסברתי לה שהילדה הזו שיחקה בחצר , וברחה לרחוב ומאז היא אינה יודעת איך לחזור הביתה. דרך מסר זה הגענו לשיחה שאסור לברוח לאמא ואבא אסור לתת יד לאנשים זרים. לא סתם הסברתי לה והעברתי לה את המסר, היא נוהגת לגעת באנשים שרק מחייכים אלייה. ואותי זה לעיתים מביך. למחרת כבר הראתי לה שוב את התמונה מהעיתון וסיפרתי לה שהודיה נמצאה והיא עכשיו בבית. לא חושבת שכדאי היה לספר שלא מצאו אותה.

לדעתי,

צריך לספר אבל לא יותר מדי, אני סיפרתי לבת שלי שהילדה נעלמה, היא שאלה איך ואמרתי שאני לא יודעת (מה שהיה נכון באותו הרגע) הסברתי לה שאסור ללכת בלי רשות אבא/אמא ולא ללכת לאנשים זרים - בזה נגמר העניין. לא חזרתי על זה שוב, אני משתדלת לא להראות לה חדשות בכלל. עצוב הרצח המתועב הזה, הי"ד...

פשוט נורא-לא מפסיקה לחשוב על הודיה

ומה קרה ברגעייה האחרונים. פרח קטן שנקטף ככה בתחילת החיים וכל החיים היו לפנייה... בוכה בוכה וכואבת.

למעלה