ריבונו של עולם

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gifריבונו של עולם

לעולם לא נשכח את הזוועה,את הבכי את הכאב והזעקות. לעולם לא נשכח איך שלחנו את כפות ידינו מעלה לשמיים ,לתפילה אחרונה,לצעקה אחרונה ללחישה רפת כוח של תקוות שווא. היום שראיתי את התמונות שלוו לצד מוסיקה ברקע לא יכולתי לעשות דבר מאשר לעצום את עיני ולהסתכל על מה שיכל להיות עתידה של מדינת ישראל לשלום. גוש קטיף לעולם לא יהיה זיכרון ישן,אלא יומיומי שאשא איתי בלב.לא השגרה ולא הממשלה ולא החיבוקים הם אלו שיפסיקו את האהבה הזאת למולדת שלי שרק התחילה להתרדרד אל מדרון השאול. בשבילי זה לעולם לא יהיה הסוף למאבק,לא בפועל ולא בנשמה. גוש קטיף-גם אני נשבעת,שנחזור.

feel6

New member
אנחנו נחזור...

עם הנצח חזק מתמיד אנחנו מאוחדים בכוחנו!! ראש ממשלת ישראל לא תשבור אותנו אנחנו הרבה יותר חזקים עם אמונתו הרבה..."אלה ברכב ואלה בסוסים ואנחנו בשם ה'..." עקרתם ישוב?? נקים עוד 2 וכך הלאה עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה!! גוש קטיף אני נשבע-אנחנו נשוב בע"ה!

yochay 2

New member
ברור שנחזור ונשלוט על כל ישראל..!

היום הזה עוד יבוא...!

הייתי באופקים היום.....

אבל בגלל הגיבוש שלי ביום ראשון אני מנוע מלהיעצר. דבר שני מועצת יש"ע לא אירגנה את הדברים כמו שצריך, היא הייתה יכולה למנוע את הפינוי יש מספיק מאות אלפים שהיו מוכנים להגיע.

KAROLove

New member
אתה תחזור

ותברח שוב...ומי זה אתם ? תשלטו על כל ישראל? למה מי עכשיו שולט?! עיראקים?

nooshP

New member
ראיתי את הנר וחשבתי שזה על הפיגוע

אצלי מדליקים נרות רק על מתים.

KAROLove

New member
../images/Emo48.gif בשביל הפינו

לזכר החפים מפשע שנרצחו על ידי טירוריסט ימיני מתנחל קיצוני יימח שמו ...להרוס לו את הבית...אה כבר הרסו?! טוב את הקרוילה

the mnm factor

New member
../images/Emo45.gif

מדליקים נרות לאדמה... שמוכתמת בדם יהודים וערבים כאחד- בושה.

sindyisser

New member
פושעים

זה מה שאתם! לנקב צמיגים, ללבוש טלאי כתום, לקרוא לחייל נאצי להפגין ען תינוק מחוץ לחלון לשרוף פחי אשפה ולדקור חיילת, זה הפרצוף האמיתי שלכם. מאיימים לא להתגייס? לא צריך, הספיק לנו נתן-זאדה אחד, לא צריך עוד צורר מתועב שישרף בגיהנום. נשבר לנו מכם, יהודים עלק. קודם תהיו בני אדם אח"כ תתמסרו לדת שלכם. בזה אני בטוח שאלוהים לא יסלח לכם. מה היה קורה אם היו מחליטים לפנות את גוש דן ולא גוש קטיף? הייתם מתחברים לצפונים משינקין? לעשירים מכפר שמריהו? הייתם נכנסים למאבק נגד הגירוש? הרי הכל בולשיט, הייתם קמים ואומרים את המשפט הפופולסטי והמפגר: "נסרות הן דרכי האל" או שהקיצונים היו מוסיפים: "מגיע לאוכלי החזיר האלה" לא כואב את הכאב שלכם, לא מתעניין בו ואני מצטער שהשתחררתי מצה"ל לפני שבוע ולא הספקתי להשתתף בצעד המבורך הזה. אין לי אח מתנחל!

למעלה