6 ילדים

• פותח הנושא nubi
  • פורסם בתאריך

nubi

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif6 ילדים

לא יחזרו יותר הביתה. לעולם. 6 אמהות לא תחגוגנה יותר שום חג. אף פעם. מתי תגמר כל הזוועה הזו????

קרניר

New member
../images/Emo7.gifכל כך עצוב וכל כך נורא ../images/Emo16.gif

משתתפת בצער המשפחות

קשה ועצוב ../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

ומכיוון שזה לא פורום פוליטי אני צריכה לשמור בלב את מה שאני חושבת..........

galiaS

New member
נורא נורא נורא

מצטערת שאני כל כך אגואיסטית אבל אני לא מפסיקה לחשוב על אחי הקטן שבעוד מספר ימים יורד לעזה. בשביל מה, לעזעזל.

wieci

New member
צודקת ../images/Emo70.gif בשביל מה לעזאזל ../images/Emo35.gif

אני בטוחה שאחיך יהיה בסדר. ובעלי קיבל שלשום ד"ש מהצבא - חודש מילואים בשטחים בכל אוגוסט (הוא קצין קרבי) ונמאס לי מהמילואים שלו ומזה שאני מרגישה שהוא כמעט היחיד במדינה הזו שעושה מילואים...

עינבלית

New member
../images/Emo16.gifשלא נדע עוד צער../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

כשאנחנו נולדנו, אמרו הורינו- עד שהם יגיעו לגיל 18 כבר לא נצטרך צבא. יהיה שלום. ועכשיו, כשאנחנו כבר אמהות, אנחנו מצטרפות לתפילות. שעד שתגדלו, ילדים שלנו כבר לא נצטרך צבא. כי יהיה שלום. ועכשיו ילדים שלנו כשאנחנו כבר אמהות כולכם ילדים שלנו כולנו אמהות והלב בוכה וכואב עימכן. _עינבל_

אפרת12

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אין לי, פשוט אין לי מילים

משוש30

New member
עצוב נורא. ותראו איך הראיה שלנו

השתנתה. עכשיו אנחנו כבר רואות בחיילים ילדים ואולי כבר בכל אדם ילד של מישהו...למרות שתמיד קידשתי את החיים פתאום הם הופכים עוד יותר חשובים כי לכל אחד יש אמא שדואגת ומחכה

גלשני

New member
אין מילים../images/Emo16.gif

ומי יתן ואלו החללים האחרונים וכולנו לא נדע יותר צער שכזה.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

Arfilit

New member
בקיץ אחר ../images/Emo16.gif

בקיץ אחר בקיץ אחר ארוץ לצדך בסלואו-מושן ונאכל ענבים ונצחק. ונראה סרטים וניסע ונחזור ונפתח תמונות ויחסים, ונכיר משפחות זו לזו ונשמח. בקיץ אחר. אחר כך ננוח חבוקים ומתוקים או נתגלגל במדרון לפותים ודביקים. ושוב צוחקים. ונשיר מול הרוח כמו בתיכון בקולות נצמתים ונזרוק פצצות מים אל מחוץ לחלון על זרים רחוקים. הכל ועוד קצת בקיץ אחר. אבל בקיץ הזה רק ננוח. מעט. ונמשיך לחלום. אני בחדרי ואתה על משכבך בשלום.

אסון נוראי../images/Emo7.gif

בכיתי כל-כך כששמעתי את הידיעה, אני חושבת על ששת האימהות והכאב לא מרפה ממני...

שִירָה

New member
Arfilit, שברת את ליבי ../images/Emo7.gif

הבוקר, מול הזוועה - כל המילים בעולם נראו לי נבובות. עכשיו קראתי את מילותייך (או שמא זה ציטוט?), והן כל כך נגעו לליבי

למעלה