../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

לזכרם של הרוגי סדרת הפיגועים בסיני. שולחת החלמה מהירה וחיבוקים חמים לפצועים.

actress

New member
../images/Emo16.gif

יהי זכרם ברוך החלמה מהירה לפצועים ותנחומים למשפחות.

../images/Emo16.gif

אחת מהרוגות הפיגוע בסיני היא קרובת משפחה שלי. אני מחבקת מכאן את כל המשפחות חסרות האונים שמחפשות את יקיריהם בין ההריסות של מלון הילטון טאבה, ומחקות לזיהוי גופתם. יש לי מושג קלוש מה הוא הכאב שאתם חווים כרגע, ואני מקווה בשבילכם שיקיריכם ימצאו בין החיים. בסוף השבוע האחרון הבנתי עד כמה החיים הם דבר ארעי. צדק המהרג'ה שמכר את הפרארי שלו שהציע לכולנו לחיות כל יום כאילו הוא היום האחרון בחיינו. צחוק הגורל, אבל מסתבר שבמדינה כמו שלנו באמת צריך לנהוג כך ולא מתוך אידיאולוגיה רוחנית. החיים שלנו ושל יקירנו יכולים להסתיים בשנייה, אנחנו לא שולטים עליהם. לכן חשוב שנדע להביע את רגשותינו כלפי הזולת, חשוב שננצל כל שנייה פנוייה שיש לנו לצד אנשים שאנחנו אוהבים, חשוב שנעשה כל הזמן רק מה שאנחנו אוהבים. ההרגשה הנוראית שיש לי כרגע היא שהחיים הם מסדרון בדרך אל המוות. חלק עוברים מסדרון ארוך יותר וחלק קצר יותר. אבל נקודת ההתחלה והסיום אצל כל אחד היא זהה. הכל מתחיל בבית היולדות ונגמר בבית הקברות. עזבו אתכם כסף, עזבו אתכם קריירה, עזבו אתכם זוהר, פרסום, מחשבים משוכללים, מכוניות מפוארות, בגדי מעצבים. הכל מתגמד אל מול האהבה. אהבה כלפי החברים שלנו, ואהבה כלפי בני הזוג שלנו, ואהבה כלפי המשפחה שלנו. אסור להזניח לרגע, את האהבה. מאחלת לכולנו שלא נדע עוד צער. טיפ טיפ

מצטערת על שגיאות הכתיב

אני כל כך עייפה שלא הייה לי כח לעשות הגהה. בטוחה שכולכם תבינו את המסר גם ככה, אתם מספיק אינטיליגנטים.

../images/Emo7.gif

אין, פשוט אין מילות נחמה. אני רק יכולה לאחל שלא תדעו עוד צער. וכמובן להציע כתף, אוזן קשבת ומה שתבקשי...

actress

New member
../images/Emo7.gifויי חגית משתתפת בצערך../images/Emo16.gif

אני ממש לא יודעת מה להגיד ברגעים כאלה אני מחבקת אותך מפה ושולחת תנחומים לך ולמשפחתך

ט י נ ה

New member
../images/Emo16.gifמחבקת אותך חגית יקרה שלי טיפ

אולי זו רק טיפה בים מול הכאב מולו את ניצבת אבל שולחת את תנחומי אם תרצי לבכות לספר לדבר אני כאן . סי

korennet

New member
היי חברה......

הרגע נכנסתי הביתה וסחבקית הינה אחת מפליטי סיני.... שהיתי במלון רמדה שבנואיבה, שמעתי את הפיצוצים העזים שהרעידו את המלון... אבל אני גמורה מעייפות אחרי 3 ימים מטורפים. אני אלך לנוח לי ובשאיפה שאחזור מחר במהלך היום ואספר לכם מה אנו עברנו במלון... סרט בפני עצמו...

למעלה