ביום הזכרון קבלתי מכתב

../images/Emo7.gif../images/Emo201.gifביום הזכרון קבלתי מכתב

מהביטוח הלאומי על קבלת 70% נכות רפואית עכשו השירותים המיוחדים בדרך וכעת יהיה לי קל יותר לשלם למרכז היום , והוא יבקר ב"ה מיום ראשון עד חמישי. גם עצוב וגם נחמה,בשורות טובות

hregev

New member
אריאלה - ברכותי

אני שמחה בשמחתך עך קבלת התשובה המיוחלת מביטוח לאומי, אני שמחה שבן זוגך ילך כל השבוע למרכז היום הלואי ובעלי היה מסכים ללכת למרכז יום, אז הייתי יכולה להתפנות מעט לעיסוקים משלי, אני מקוה שיגיע יום והוא יתרצה. נשתמע בקרוב וגם נתראה - פשוט היום הוא יום עצוב מידי מכדי לדבר סתם, אני שרתתי ביחידה קרבית והרבה מחברי נפלו במלחמת ששת הימים ובמלחמת יום-כיפור כך שדי עצוב לי היום, ובנוסף חברים שלנו שכלו שני ילדים (אחד בצה"ל ואחת בפיגוע ירי) כך שאלו זכרונות כואבים, נתראה בימים יותר שמחים - חני -

../images/Emo24.gifחני'לה דווקא בימים כאלה

צריך להוציא מהלב את מה שכואב, טוב שכותבים כתבי מה הי לך ביחידה במלחמת ששת הימים.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif גם ברכותי

תודה לאל שקיבלת כבר את האישור הרפואי המיוחל ותוכלי עכשיו עם קצבת השירותים המיוחדים לשלוח את בן זוגך לעוד כמה ימים בשבוע למרכז היום, זה יקל עליך את החיים מאוד, וגם בשבילו זו מסגרת מצוינת. 'עם כל העצב שבדבר', אני חושבת שעשית צעד גדול קדימה בטיפול בבן זוגך, החיים של שניכם יהיו קלים יותר מעכשיו. עדיין זה לא גן עדן, ויהיו עוד המון תסכולים ובעיות, אבל בתוך מסגרת טיפולית זה פיתרון מצויין. את תרגישי הרבה יותר טוב, תהיי חופשיה לצאת לסידורים שלך בלי לקחת אותו, מסכן, שכבר אין לו כוח להיגרר איתך, ואת תנשמי לרווחה. קבלי חיבוק ענק של נחמה, למרות העצב

../images/Emo24.gifתודה לחני ונילי,הייתי היום

במרכז יום ופגשתי את המדריכה שעובדת עם החולים בריפוי ועיסוק, היא אמרה לי שהיא רואה מעט שיפור בזיכרון ובמחשבה בבן זוגי, היא לוקחת אותו כפרוייקט, אני תקווה שהטיפול ישנה משהוא בתיפקוד היום יומי.ושוב תודה לכן ,בשורות טובות

למעלה