מאוכזבים

../images/Emo7.gif../images/Emo4.gifמאוכזבים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בוקר טוב לשואלי השאלות אנחנו מאוכזבים, נכון? אבל אל דאגה, אתם הרי יודעים שבדרך כלל כשמריצים משהו חדש, יש קצת תקלות בתחילת הדרך, וזו אחת מהן. דר´ לורבר תשיב על שאלותינו ממש בקרוב. השאלות לא הולכות לאיבוד, וגם התשובות תגענה. יום טוב לכולנו כוכי

שני 4

New member
אני אישית, לא מאוכזבת, זה ידוע שיש

מרחק מעשי בין קביעת החלטות לביצוען,אני מבינה.

Dawn19

New member
לא נורא ../images/Emo13.gif

אפילו בפורומים ותיקים של וואלה שבהם יש מומחים לוקח לפעמים כמה ימים לענות על שאלה. אז מחכים, ביג דיל. שחר

ל3

New member
לכוכי, זה באמת לא נורא../images/Emo6.gif

כוכי היקרה אין לך שום סיבה להיצטער ולהרגיש לא בנוח. אם חיכנו עד עכשיו אז עוד כמה ימים לא ישברו אותנו. ההיפך תהיי גאה על היוזמה שלקחת על עצמך. כל ההתחלות קשות אבל לטווח הארוך הם שוות. איך היה ל"ג בעומר. עשית משהו מיוחד?

1ט ל י

New member
מאוכזבים ממי../images/Emo35.gif

זו לא אשמתך או אשמת גאיה, אחרי הכל, עשיתן כמיטב יכולתכן. אהבתי את הפורום גם לפני שהודעתן על כניסת רופא אליו, ואני אמשיך לאהוב אותו גם אם לא יגיע רופא בכלל. כאן לפחות יש לנו אחד את השני. לי זה מספיק. תשובות של רופאים לא יזיקו, אבל זה לא מה שעושה את האתר. לפני יותר משבועיים השארתי שאלה לרופא בפורום אחר שבנוי בעיקר על תשובות של רופאים, ועדיין לא קיבלתי תשובה. למזלי שירי ענתה לי שם והובילה אותי לכאן. לכן, אני לא יכולה להיות מאוכזבת מהפורום הזה.

למעלה