Through The Mirror
פרק 31

Little McMickey

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo46.gifThrough The Mirror../images/Emo18.gifפרק 31../images/Emo57.gif

סתם כי בא לי לפרסם עכשיו
והיום באמת יום שלישי... חהחה תקציר: החבורה הבחינו שמאי עדיין לא חזרה והחליטו לפנות למשטרה תכף ומיד. הארי הגיע לביקור בחדרן של מיקי ואשלי . אשלי והארי שוב חזרו להיות החברים הטובים שהם והארי עודד את אשלי רבות. דאגי, אלכס וטום החליטו לנסוע לתחנת משטרה ולהגיד שמאי נעדרת כבר כיומיים וכך יוכלו לחפש אותה, דאגי בגלל כל חששותיו ודאגותיו התנהג בצורה מגעילה אל חבריו ובמיוחד אל טום שהעביר את תסכולו בשתייה מרובה של אלכוהול. אלכס מצידה ניסתה להניע אותו מכך וכתוצאה טום אף הוא נשלח לבית החולים עם אף שבור ומועמד לגמילה. ביום למחרת אלכס שבה אל חדרו של טום עם רופא שניסה לעזור לו אך טום לא הקשיב לאף אחד, אפילו לאלכס שאמרה לו שהיא אוהבת אותו. לבנתיים מצאו את מאי במחסן כלשהו באזור נידח ומתברר שפרנקי התעלל בה כל הזמן שהיא הייתה שם, עד התעלפותה.שורות אחרונות:היא סבלה מרעב ומקור, פרנקי לא טיפל בה כלל כשהייתה שם, היא לא התקלחה, לא ישנה ולא שתתה כלום. היא כתבה משהו על דף כלשהו שהיה שם רגע לפני שהתעלפה לגמריי. הפרקים הקודמים: HERE פרק 31 *בחדרו של טום בבית החולים* "טומי בוי!" די קפץ אל תוך החדר. "מה קורה, גבר?" שאל הארי. "אבל אתה יודע שזה לא כזה גברי לשתות כל כך הרבה אז לא יודע אם לקרוא לך כבר גבר או לא". "תעזבו אותי, מספיק גרמתם צרות" אמר להם טום "צרות? רק ניסנו לעזור לך ובאמת שהדוקטור הזה יעזור לך לצאת מהמצב הזה" דני התיישב על ידו. "אחי, זה יכול להיגמר, כל ההתמכרות הזאת. אתה תחזור לחייך הרגילים שוב. אין לך מושג כמה זה השפיע, לא רק עליך, גם עלינו! לראות אותך כל יום נשכב לישון ולהתעורר כמו זומבי ישר לבקבוק הג'ין שלך" הארי התעצבן. "אני חושב שעשיתי משהו לאלכס" אמר טום לפתע. "מה?" דני לא הבין. "היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי היום בבוקר וניפנפתי אותה, לא התייחסתי ורוב הזמן כעסתי עליה" טום הרגיש ממש לא טוב לגבי מה שקרה איתו ועם אלכס. "דיי, באמת?!" דני לא האמין. "כן..." טום אמר בשקט. "ואתה? אתה מרגיש משהו?" הארי שאל. "לא יודע... יש משהו. אני יודע שאכפת לה ממני כל כך ולי ממנה. אבל כל כך כעסתי עליה! שהתערבה לי בחיים עד שלא ראיתי את מה שהיא באמת ניסתה לעשות. לעזור לי, למי שהיא אוהבת" טום אמר. "החלטת מה אתה עושה?" שאל הארי. "כן, אני אלך... בשבילכם, בשביל אלכס" טום החליט ללכת לתוכנית הגמילה. "אני שמח שכך החלטת, אני גאה בך" דני טפח על בטנו. "אולי תרזה קצת שם" הוא צחק. "סתום כבר! מעצבן" טום גיחך. "מצאו את מאי?". "כן, למזלנו.... הולכים לחפש אותה ממש עכשיו. היא כלואה איפשהו" דני סיפר לו. "אני מקווה שימצאו אותה... דאגי ממש משתגע" טום אמר. *בדרך לחילוץ של מאי* "הגענו?" דאגי שאל לאחר מספר פעמים ששאל. "לא" אמר לו מפקד המבצע, שון. "הגענו?" דאגי שאל לאחר 5 דקות. "פעם אחרונה שאתה שואל! עוד פעם אחת ואתה עף מן הרכב הזה כמו טיל סקאד מאיראן" אמר לו המפקד שהתעצבן. "דאגי, תירגע, יהיה בסדר. אני בטוחה שהיא בסדר" אלכס הרגיעה אותו אך היא בעצמה הייתה נורא עצבנית. "הגענו" המפקד הכריז לאחר כ-10 דקות. הם נסעו במשך שעתיים וחצי למקום שבו הוחזקה. "באמת? זה פה?? איזה חולה נפש! איפה אנחנו?!" דאגי ראה את המקום המבודד וההרוס. "אוקיי, תתכוננו לפרוץ, התפזרו מסביב לבניין ולא לפתוח באש עד לסימן שלי" אמר המפקד בקשר. "בקשר אליכם, אתם נשארים פה. אם אני רואה רגל בחוץ, אתם חוזרים הביתה". "אבל... אני ממש רוצה להיכנס איתכם! שהיא תראה אותי... ואני אותה, ו... אני לא אפריע" דאגי אמר והיה לחוץ, ידיו רעדו והוא היה מזיע. "תנו לו שחפץ. אתה בא איתי, נעמד מאחוריי כל הזמן, אנחנו לא עושים את זה הרבה אבל בסדר, אני אתגמש" המפקד אמר. הצוות שהתפזר סביב לבניין מצא כמה פתחים לכניסה. הם החלו להיכנס לבניין בשקט... היה צהריים ולכן היה מספיק אור לראות אך גם להראות. "אתם לשם..." אמר המפקד לקבוצה אחת ודאגי היה מאחוריו. באותו זמן פרנקי החל להתעורר וראה שמאי ברחה לו, הוא לא ידע לאן אך החל לחפש אותה. הוא עדיין לא היה מודע שפרצו לתוך הבית. כלומר, המחסן הנטוש הזה. "עצרו!" צעק המפקד. "אתם שומעים?". "זה מגיע משם" אמר אחד השוטרים. הם נכנסו לתוך החדר שבו נמצא פרנקי. הם כיוונו עליו את הרובים והוא הרים את ידיו אך לא לפני שניסה לברוח מן הזירה. הם ירו לו ברגל וזה נפל על הריצפה ונתפס על ידי אחד השוטרים. "איפה מאי פקסטון?! איפה היא?!" צעק עליו שון, המפקד. "תענה יא חלאה!!" צעק דאגי מאחוריו. "היי היי! אתה לא מדבר...." אמר לו המפקד. "אתה לא שוטר..." פרנקי הסתכל על דאגי. "אתה בטח האהבה החדשה שלה.. מי שהיא דיברה עליו. רק שתדע... היא לא תאהב מישהו כמו שהיא אהבה אותי" הוא צחק לו בפנים. דאגי לא ענה לו, רק הסתכל עליו בביזיון וירק עליו. "היי! היי! אני לא יודע איפה היא, היא פה איפשהו. היא ניסתה לברוח!" פרנקי צעק. הם החלו לחפש אותה בכל הבית... כולל דאגי שחיפש עם שוטר נוסף. "מצאנו!" צעק אחד השוטרים. דאגי ושאר השוטרים נכנסו לחדר בו מצאו את מאי. "מאי!! מאי!" דאגי נתקל בכל השוטרים, הזיז אותם ונשכב על ידה שם את ראשה בין ידיו. "לא! מה קרה לה?! מה זה?" דאגי מצא את הפתק שלה בו היא כתבה "ניסיתי, אני אוהבת אתכם". מיד לאחר מכן דאגי יצא מן החדר ולמחוץ לבניין הישר אל פרנקי, הוא הטיח את ראשו באדמה והכה אותו בעוד השוטרים מנסים להפריד בניהם. "מה עשית לה?! מה עשית!!!" דאגי צרח. "מה הולך פה?!" אלכס אמרה לעצמה ועיניה הסתכלו סביב, היא יצאה גם היא מן המכונית לדאגי. "דאגי דיי!". "אלכס! היא מתה, מאי מתה" דאגי התמוטט בזרועותיה של אלכס, הוא מרביץ לעצמו ומושך בשיערו. "מה?" דמעות החלו לזלוג על לחיה. "דאגי, מה הולך פה... תירגע". "הוא הרג אותה" דאגי מלמל. "אני לא! אני לא אשם!" פרנקי צעק. "אני מצטער" אחד השוטרים שהפרידו בינו לבין פרנקי ניגש ואמר. *בבית החולים* "אני לא מבינה מה לוקח כל כך הרבה זמן" מיקי אמרה לעצמה. "אין לי סבלנות כבר... אני חייבת לדעת מה קורה איתה, גאד" אמרה אשלי. "דני אולי תתקשר?" מיקי שאלה אותו. "כן בוודאי, שנייה" דני ניסה לטלפן לאלכס. "אלכס? רגע רגע, מה קרה?". "דני..." היא אמרה בעוד היא בוכה. "אלכס, בבקשה תגידי מה קרה" דני התעקש. "היא מתה..הי.. מת.. ה" היו קשיים בטלפון מכיוון שלא הייתה קליטה, אך דני הבין את המסר. ----------- טה טה טה דאם! המשך יבוא
בהודעה הבאה

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifפרק 32../images/Emo124.gif

פרק 32 בבית החולים, כולם היו המומים לדבריה של אלכס שהייתה גם היא שבורה. דאגי לא האמין שראה אותה ככה בפעם האחרונה, שוכבת על הריצפה יחד עם הלכלוך וזוהמה, סימנים של מכות וכוויות. דאגי ואלכס חיכו יחד עם החבורה בזמן שהנתיחה של מאי ערכה בבית החולים. השוטרים לקחו את פרנקי למעצר והכינו לו כתב אישום. פרנקי אף גילה לדאגי שהוא ומאי היו נשואים, כדי להקניט אותו. "דאגי דיי" אלכס אמרה לו כשראתה את רגלו הרועדת בחוזקה. "אני לא יכול... אני לא מאמין שהיא לא סיפרה. אתן ידעתן?" דאגי שאל את הבנות. "לא ידענו דבר מזה" מיקי אמרה לו. "היא אף פעם לא דיברה על זה". "עכשיו ברור לנו גם למה, הבנאדם סדיסט רציני" אמרה אשלי. "אני עדיין לא מאמינה שהיא איננה" אמרה מיקי ודני לידה אוחז בידה. באותו רגע דאגי יצא מן החדר לחכות ליד חדר הנתיחות. "לא ידעתי שהוא כל כך אהב אותה, אם הוא אהב.. הם רק התחילו להראות חיבה" אמרה אלכס. "אני חושבת שהוא שם עליה עין ממזמן, תמיד היה בניהם משהו. ניצוץ... כימיה.. חברות" אמרה אשלי. "כן, באותו יום שראינו אותם במטבח זה היה חמוד, כל כך מתאים להם. אף פעם לא ראיתי את דאגי ככה. הוא היה מאוהב לבטח" הארי הוסיף. "הודעתם לטום?" שאלה אלכס. "כן" ענה דני. "מה איתכם?". "איתי ועם טום? כלום אני מניחה. הוא עיוור לדברים מסוימים" אמרה אלכס באדישות. "אוה, אולי תלכי לדבר איתו?" דני הציע. "כן... הוא זקוק לחברה" הארי הוסיף. "הוא הבהיר לי טוב מאוד שהוא לא רוצה אותי שם" אלכס אמרה. "הוא רוצה לדבר איתך, תאמיני לי" הארי אמר לה. "נו תלכי לקס, לא יקרה כלום" מיקי אמרה לה. "מיקי!" אלכס עשתה פרצוף. "נו" מיקי אמרה כציווי. אלכס יצאה לכיוון החדר של טום כשבדרך היא ראתה את דאגי יושב חסר סבלנות ליד חדר הנתיחות. "טום?" אלכס דפקה על דלתו. "אני בדיוק מתארגן ליציאה" הוא אמר וגבו היה אליה, הוא לא ראה מי זו בכלל. "היי" היא סגרה את הדלת והתיישבה על המיטה שם ליד. "היי" הוא הסתובב, הוא היה ללא חולצה והיה קצת ביישן. "זה בסדר, אתה לא צריך להתבייש לידי" אלכס אמרה לו. "מה שלומך?". "יותר טוב, אני מניח" טום אמר לה. "אוח, איפה החולצה שלי עכשיו?!". "אני אמ..." אלכס לא יכלה למצוא מילים למה שרצתה לומר. "אל תגידי כלום. אמרת מספיק" טום השתיק אותה. "אני מצטער. מצטער שהתנפלתי עליך וצעקתי עליך ועל הרופא. אני לא הייתי עצמי, לא ראיתי שבאמת אכפת לך ממני ואני מתחרט על כל מילה". "טום, אתה לא צרי—" הוא קטע אותה באמצע. "אני כן צריך, אני חייב לך את זה. זה לא הגיע לך, אלכס. מגיע לך יותר טוב" טום אמר לה בכנות. "שמעתי מה שאמרת לפני שיצאת" הוא הוסיף, התקרב אליה טיפה. התיישב על המיטה היכן שהיא ישבה, עדיין ללא חולצה הוא היה. "אני..." היא לחשה והסמיקה. "מגיע לך... הרבה יותר טוב" הוא הדגיש את המילים האלה, התקרב ונשק לה, העביר את ידו בשיערה החלק וליטף את גבה. היא הרגישה את עורו על שלה, צמודים זה לזו. "טום.." היא ניסתה לומר אך הוא שם ידו על שפתיה והשתיקה. הם נשכבו על המיטה בעודם מתנשקים, אלכס ליטפה את גבו החשוף ואת שיערו. "טום! לא..." אלכס עצרה אותו. "מה?" הוא התרומם. "משהו לא טוב?". "הכל מושלם זה פשוט... מהר מדיי" אלכס התיישבה בחזרה. "אני לא כזאת". "אני יודע... אני כל כך טיפש..." טום מלמל. "לא..." היא שמה את ידה על לחיו. "אתה מושלם" היא חייכה אליו ברכות בפה סגור והוא ראה את הברק על שפתיה. הם יצאו ביחד מן החדר אל החדר בו היו כולם. "היי!" מיקי אמרה. "הכל בסדר? אתם בסדר?" שאל הארי. "כן, אפשר לומר" טום אמר והם הסתכלו אחד על השנייה בחיוך מתוק. "יופי" דני חייך חיוך גדול. "איפה דאגי?" טום שאל. "הוא מסתובב לו איפשהו בחוץ" דני אמר. "הוא בטח לא רגוע" טום אמר לו. "לא רגוע? בלשון המעטה" הארי אמר. "מסכן, עד שנכנסה לו מישהי לחיים. הוא אף פעם לא היה טוב עם בנות... אף פעם! ולא ידענו מה יש לו" טום סיפר. "אפילו שקלנו את העובדה שאולי הוא הומו" דני לחש. "אויש אתם! האפשרות הראשונה שאתם חושבים עליה זה זאת" אשלי קיטרה. "בנים". "בנים יהיו בנים" מיקי ואלכס צחקו. "ואם הוא היה הומו?" מיקי שאלה לפתע. "אמ.. אני מניח ש... הרבה דברים היו שונים" הארי אמר. "כמו?" מיקי התעניינה. "נו מיקי..." הארי אמר לה. "נו, הארי... מעניינת אותי הגישה שלכם" מיקי ענתה לו. היא אהבה לדבר ולדון על דברים. "לא הייתי מסתובב בבית עירום למשל" הארי סיפר. "יואו!" אשלי צחקה. "כולנו בעצם" הם צחקו. "אנו לא מתביישים בגופנו" דני אמר וצחק תוך כדי. "אבל אם דאגי היה הומו אז כן, כי הייתם מתכסים" מיקי אמרה. "אני מניח, נו תשמעי! את לא תסתובבי עירומה ליד מישהי שיכולה להיות שדלוקה עליך ובא לה עליך..." אמר הארי. "אין לי בעיה עם אנשים כאלה, הם כמו כל בנאדם אחר" מיקי אמרה. "גם לנו אין. זה פשוט... הם... הם! הם לא כמונו... כאילו גברים רגילים" הארי גמגם. "אויש" מיקי מלמלה. "מצטער ככה אני חושב, הם שונים. זו עובדה. כל החברה רואה את זה ככה" טום אמר. "כל החברה שלנו דפוקה! וחבל" אלכס צידדה במיקי. "יש לנו הרבה חברים שהם כאלה... והם הכי לא כמו שהחברה מתארת אותם. אולי כשתכירו תדעו יותר טוב" מיקי אמרה להם. "נראה" דני מלמל. "דני..." מיקי אמרה ונעצה את עיניה בו. "תקבעי פגישה" דני אמר בזריזות. "כנוע, גבר כנוע" הארי אמר. "כל כך מתאים לו" טום הוסיף וצחק. "שתקו" דני כיווץ את גבותיו. "תמיד הם ימצאו משהו לרדת עליי!". "ועליי! גם אתם עושים את זה!" טום צעק. "כי אתה.... נו.. אתה" דני צחק ועשה תנועות עם ידיו. "בקיצור, טומי... בוא נלך נאכל משהו" הציעה אלכס. "כמו תמיד" דני קרץ לטום. "יופי אלכס..." טום אמר לך בדרכם החוצה. "אל תשכח לקחת תוספת!" דני צעק לו בנוסף. "אפשר לשמור על שקט, בבקשה?" נכנסה אחות וביקשה. "אוח דני" מיקי אמרה לו. *בחדר הנתיחות* "אזמל" אמרה אחת הרופאות, שאנן בולגרי. "מלחציים". "חכי רגע" אמרה רופאה אחרת, סטפני ג'ון. "מה זה?" אמרה שאנן. "לא נכון!" צעקה סטפני. "אני בשוק, איך זה קרה?!". "חייבים לדווח על כך... מיד!" אמרה שאנן והן יצאו. ----------------- מתח מתח מתח חהחהחהחה
:-* מה אתן מרגישווות?! קדימה תגובות

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

היא חיה היא חיה היא חיה?! הוא הלוואי
מסכן דאגי XD טוב מישהו היה צריך למות,לא?
אחאח אכזרית
פרק יפה

dougie10

New member
גגגגגגגגאאאאאאאאדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!

היא חזרה לחיים נכון?...פליז תגידי!!!! אני אהבתי כל מילה במילה בשני הפרקים האלה!!...
פליז עוד פרק...רק בגלל שאני רוצה!!.
פליז!!!!!!!!!!!!!! פליז פליז פליז פליז!!!!!!!!!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifעדיין אין פרק הבא../images/Emo6.gif

לא כתבתי עדיין
אז עד יום שבת יש זמן.. חח

לאלאלאלא שלא תמות פליזזזז../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

"הגענו?" דאגי שאל לאחר מספר פעמים ששאל. "לא" אמר לו מפקד המבצע, שון. "הגענו?" דאגי שאל לאחר 5 דקות. ס'חמוד :) מסכן איך הוא לחוץ למצוא אותה דייי בבקשה שמאי לא תמות! היא כזאת חמודה,והיא ודאגי כאלה מתוקים,והוא כל כך אוהב אותה ו..ו.. נווו שתחיההה!! איזה מתח גאדדד #@^@*$)*!@)*)*&#!*)~&! אל תהרגי אותה בבקשהההה! את כותבת כל כך מדהים :) מחכה לפרקים הבאים

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif וואוו O__O

אומג...כמה טרגדיות בפיק אחד XD חחח מצאו להם זמן לדבר על הומואים בזמן שחברה שלהם מתה..(האמנם?)
"בקיצור, טומי... בוא נלך נאכל משהו" הציעה אלכס. "כמו תמיד" דני קרץ לטום. "יופי אלכס..." טום אמר לך בדרכם החוצה. "אל תשכח לקחת תוספת!" דני צעק לו בנוסף.
שממממן חח מחכה לפרק הבא.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחח כנראה זה סתם

נכנס אל תוך השיחה כמו שראית... השתלב שם חח מיקי הזאתי... XDD

../images/Emo204.gif../images/Emo11.gif

רציתי להגיב כבר בבוקר, אבל... תפוזבל, נו. >< אמ, מיקי, את מחוקה לגמרי!
[לא להיעלב מזה, כן?
] ידעתי שתהרגי מישהי בסוף.
זה כלכך... את לעשות את זה. XDDD אבל למה מאי? מסכן דאגי...
אני די בטוחה שהן מצאו תינוק.
[אל תשאלי אותי מאיפה ניחשתי את זה, זה רק המוח הקרימינלי שלי מסוגל לעשות דבר כזה XDDDD] אגב, שכפ"ץ זה עם כ'. וזה ר"ת של "שכבת פיצוץ" [תודה לויקי
]. ניפוקיסטית שכמוני.
קבלי ח"ח על הרעיונות המגוונים להפליא.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif

מחוקה, אני? מה פתאום
מותר לנחש חחח תראי אם זה נכון בפרק הבא
איך לא חשבתי שככה כותבים שחפץ חח אולי כי זה לא תיקן לי בוורד
אני תמיד סומכת על הוורד הזה.. "שכבת פיצוץ" איזה לא קשור זה... תודה
אני חושבת שזה הפיק הראשון שהיו לי כך כך הרבה רעיונות חחח וסיפורים משולבים חח

Mcflymylife

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יא איזה מתח השארת אותי את לא מבינה , אני על סף דמעות 3 > איזה מענין היה לראות את זה בסרט . אני תמיד מדמיינת איך הבנות יראו וזה . @ זה היה יכול להיות חבל על הזמן חח לא ? הפרקים מדהיייייייימים , :) אל תהרגיע את מאי בבקשה אותה אני הכי אוהבת :(:)( מסכן דאגיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי "לא הייתי מסתובב בבית עירום למשל" הארי סיפר. "יואו!" אשלי צחקה. "כולנו בעצם" הם צחקו. "אנו לא מתביישים בגופנו" דני אמר וצחק תוך כדי. "אבל אם דאגי היה הומו אז כן, כי הייתם מתכסים" מיקי אמרה. "אני מניח, נו תשמעי! את לא תסתובבי עירומה ליד מישהי שיכולה להיות שדלוקה עליך ובא לה עליך..." אמר הארי. | כ " כ אהבתי יאלללה זה שני הפרקים הכי יפים בכל הפיק !!! עד עכשיו כיאילו נראה מה יהיה אח " כ 3 > את ממש מוכשרת , :)

yaelsee

New member
אוף מיקי

ממש אחרי שפרסמת שלחתי תגובה ממש ארוכה ויפה ותפוזבל לא נתן לי לשלוח
והכל נמחק ואין לי כוח לשחזר אז אני אגיד במילה אחת אהבתי
ונראה לי שמאי לא מתה

McFly My Life

New member
מה אני מרגישה?אהמ../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif

מתחחחחחחח!!!!! "מה זה?" אמרה שאנן. "לא נכון!" צעקה סטפני. "אני בשוק, איך זה קרה?!". "חייבים לדווח על כך... מיד!" אמרה שאנן והן יצאו. מה קרה למאיי?! מה צריך לדווח?! מה הן מצאו?! אעעעעאעעעע
נכון שהיא חיה נכון נכון? דאגי הרביץ לפרנקי
חהחהחה מגיע לו ומגיע לו!!! "בקיצור, טומי... בוא נלך נאכל משהו" הציעה אלכס. "כמו תמיד" דני קרץ לטום. "יופי אלכס..." טום אמר לך בדרכם החוצה. "אל תשכח לקחת תוספת!" דני צעק לו בנוסף. שמןןן
אהבתי כ"כ
המתח[הורג] זה נעשה מעניין ומעניין יותר מכל פרק לפרק

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחח

כבר כולן פה מתחילות לקרוא לטומי שמן... זה מה שהוא בחליפת רזה
עוד מתח מגיע

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח יואו את לא נורמלית!

איזה פרקים הזויים מיק חחחח הרגת אותי השלמתי עד עכשיו את הפרקים הקודמיםDD: היה ממש חמוד ויש דיאלוגים ממש טובים אני גאה בך!
האם מאי בעצם חיה..?
מחכה לפרק הבא

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיאיי!

את גאה בי! D: שמחה שאהבתת! ותווודה ענקית
זה טוב לנחש

m o r 1 0 2

New member
פאקינג 3 ימים עברו../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

ורק עכשיו אני קוראתXD מה תגידי על זה? אני כ"כ מצטערת,לא יצא לי יום שלישי, ואתמול והיום יום כיפור אז לא היה נעים לי להגיב
טוב עכשיו סופסוף אפשר לקרוא ולהגיב,חיכיתי לזה הרבה
יותר נכון הייתי במתח היסטרי מה יקרה למאי... ~הקדמה לחפירה
~ רק שתדעי שאני מאוד מאוד אוהב את אירועי הפרק הקודם שלך
פרק 31
כן, אני אלך... בשבילכם, בשביל אלכס" טום החליט ללכת לתוכנית הגמילה ישש,הוא עושה זאת,ממש ציפיתי לזה
אולי תרזה קצת שם" הוא צחק
מסכנצי'ק טום,כמה ירידות הכנסת עלי לכל ארוך הפיק
חח אותי זה משעשעXD ס'חמודים הםD: בקטע של העידוד לטומי
עוד פעם אחת ואתה עף מן הרכב הזה כמו טיל סקאד מאיראן
דימוי יותר טוב מזה לא יכולת לתתXDDDD ענק! אוויי,אני מתה כבר שימצאו את מאי,חח ואני בטוחה שהם ימצאו אבל בטח דאגי יהיה כ"כ עצוב למראה מאי
אלכס! היא מתה, מאי מתה" דאגי התמוטט בזרועותיה של אלכס, הוא מרביץ לעצמו ומושך בשיערו. וואו,את לא מבינה איך אני פה,פשוט בשוק מוחלט,איך שדאגי מביע את עצמו,זה כ"כ עצוב וכואב
מה מתה עכשיו?נו מה את רצינית?? זה לא קורה
אין מצב בעולם
אני מקווה מאוד מאוד מאוד שהיא תתאושש וזאת טעות מרה
פרק 32
וואי,זה כזה עצוב,כמעט לכל אחד מהחבורה קרה משהו רע ועצוב,זה ממש דרמטי וכואב מזל שאלכס ודאגי נשארו שלמים ובריאים^ אבל כולם במצב לא טוב,יש איזשהו צד של כאב,עצב וריקנות שהם חשים וזה כ"כ קשה לעכל כאלה דברים מרוב החברים. הוא עיוור לדברים מסוימים" אמרה אלכס באדישות וחבל שכך
,כי הם יהיו אחלה זוגD: אני מקווה שהכל יסתדר,וסופסוף טום יתחיל להביא שלקס עושה הכל לטובתו
אני לא הייתי עצמי, לא ראיתי שבאמת אכפת לך ממני ואני מתחרט על כל מילה". ישש הציפיות שלי התגשמו!@#$%^ אוו,בלי חולצה
לא סתם,זה פשוט הצחיק אותי למרות שהוא מאוד סקסי בלי חולצה
|הוכחה חיה ושלמה
חח ועוד נשיקה,כ"כ ידעתי
טום ולקס
"אתה מושלם" יוו,איזה מושיםXDD
אפילו שקלנו את העובדה שאולי הוא הומו" דני לחש. שלא תגידי אתזה אפילו בצחוק
חח לא שזה משהו רע,אני מתה על הומואים
הם הכי חמודים בעולם
ואהבתי מאוד את מה שכתבת על היחס של החברה כלפיהםD: "תקבעי פגישה" דני אמר בזריזות פה צחקתי
חח כזה שפוט,חיחיחיחיXD ידעתי,ידעתי,ידעתי,ידעתי,ידעתי!@$%&* מאי התעוררה לחיים,היא חיה,היא מומיה,ידעתי
אני מקווה שמהסקנה שלי מסוף הפרק היא נכונה
דעה סופית
רוצה תגובה
תקבלי תגובה
K,אז ככה: קודם כל סחטיישן על הרעיונותDDD: מ....א....י.....
...לא ציפיתי לזהXD חשבתי הם ימצאו אותה והיא תהיה חיה עדיין.... פרקים דמרטיים כרגילXD (הקטע של דאגי ומאי) מרגשים ויפים(הקטע של טום ולקס) משעשעים ומצחיקים(הקטע של דני ומיקי+היחס לטוםXD) ורק מאי ואשלי מקופחים כרגעXD חיכיתי 3 ימים חח וגם עכשיו לקח לי חצי שעה
חח,הבנתי שזה חסר ליD: אז רציתי להגיד שאהבתי מאוד מאוד
וגם אני אוהבת את המעברים ממקום למקום בפרקים ובנוסף לכך,את המשפטים והקטעים על כל-מיני נושאים מסוימים! זה מוסיף למעבר בין השיחות בין הדמויות ואני מאוד אוהבת אתזה
אז מחכה ביום שבת בקוצר רוח
מבטיחה שאני לא אאחרD:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמווווווור

חח עד עכשיו ישבתי והבטתי בפורום כזה בצורה הכי מסתלבטת כשראיתי שהגבת פתאום כזה הזדקפתי חחחחח חח אני שמחה שאהבת את הדימוי עם הטיל
את יודעת כמה דימויים החלפתי עד שהגעתי לזה חחח הייתי נותנת לך דומגא אבל שכחתי
ידעתי שתאהבי את העובדה שהכל הסתדר בין טום ואלכס
הם נועדו זה לזו חהחה D: את והניחושים שלך
~פי חתום~ רוצה רמז קטן על מה יהיו הפרקים הבאים שזה כבר סוף הפיק?
חולה על התגובות שלך

למעלה