צריכה את עזרתכם

דניזבל

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif צריכה את עזרתכם

אני יודעת שזה לא ממש קשור לפורום אבל לא ידעתי כבר לאן לפנות אני לא יטריח אותכם בסיפור הארוך.. אז אני ינסה בקצרה ומקווה שתבינו חבר שלי חושב שיש לו איזה חוש שיש או יכולות כאלו.. לא שאני סקפטית.. אבל הוא אומר שהוא רואה דברים ושומע דברים ומרגיש דברים קשה להסביר... והוא אומר שהוא מלא באנרגיות והוא מתפוצץ וזה גורם לו לממש משבר והוא מחפש מישהו שיכווין/יאבחן אותו.. והוא צריך ללמוד איך שולטים בזה ובלאגןןןןן אני לא מצליחה להסביר טוב... לפני כמה שנים הוא עשה אצלי מישהו רייקי ובמזן הרייקי הלהבות של הנרות הגיעו לגובה של 30 ס"מ והנרות כולם נשרפו מייד ומי שעשו לו את הרייקי טענו שבקע ממנו אור ירוק (תאמינו או לא... אני לא הייתי שם). הרבה אנשים כמו רבנים אומרים שיש לו משהו בנשמה והוא אומר שהוא מרגיש שהוא נועד למשהו גדול וכאלה.. מה עושים ? הוא אורמ שהוא לא יכול כי הוא לא שולט בתחושות האלו ובנבואות/קולות למי פונים? פסיכולוג לא נראה לי הכיוון.. ואני חושבת שגם לא ממש הסברתי טוב.. מישהו יכול לעזור???

mb3inh

New member
אני מציע פסיכיאטר

טיפול תרופתי אולי יעזור. נשמע כמו תסביך משיחי. אולם אינני מבין בדברים הללו,ובטח שלא מכיר את המקרה לעומקו כך שמי אני שאשפוט.

דניזבל

New member
פסיכיאטר?????

לא קצת נסחפת? הרי יש המון אנשים שחווים את התופעה הזו אין מישהו שיכול לתת הכוונה?

gwizard

New member
מוכר

התופעה אותה את מתארת מוכרה וידועה, זה קורה לדי הרבה אנשים, במיוחד לאחר איזה שהוא מקרה בחייהם שגרם לזה להתפרץ. חבר שלך צריך באמת ללמוד איך לנצל את הכישרון הזה לטובה, אבל עבור כך הוא יצטרך ללמוד מאגיה ואני לא בטוח כי זה יעניין אותו. על כל מצב, כדי לשמור על איזון אנרגטי בגוף, אני ממליץ לו לעשות התקרקעות (בלעז grounding) שהיא פעולה אשר גורמת לעודף אנרגיה לחזור אל האדמה. אם עושים זאת על בסיס יומיומי אז תופעות לוואי כגון שכרון, היפראקטיביות, כאב ראש, סחרחורות ועוד לא יופיעו. הטכניקה פשוטה מאוד וכל אחד יכול ללמוד אותה ב-5 דקות. חפשי בגוגל את מילת המפתח שנתתי ותגיעי להרבה תוצאות. אגב, אני מקווה כי ברור שלפי הנימה של ההודעה אני לא ממליץ על פסיכולוג. הם לא עוברים את ההכשרה המתאימה כדי להתמודד עם הנושא ויכולים לעשות יותר נזק מאשר טוב.

דניזבל

New member
הגוגל הזה הוציא לי מלא אתרים אבל....

באף אחד לא רשום תכלס מה עושים אז מה עושים? הוראות הפעלה ??

רייקי.

איך בדיוק רייקי קשור ללהבות בגובה 30 סנטימטר? אם אני לא טועה רייקי זה סוג של אומנות ריפוי. מה גם שזה לא כזה קשה לגרום ללהבות להגיעה לגובה 30 סנטימטר גם בלי כישוף. מספיק כימיה.

gwizard

New member
תשובה

רייקי היא שיטת ריפוי, נכון, אבל היא פועלת ע"י העברת אנרגיה של היקום. ריכוז גבוה של אנרגיה יש לו תופעות לוואי שונות אשר אחת מהן היא בעירה מועצת. אני עצמי התנסתי בכך וגם תלמידתי דיווחה על כך מניסיונה. גם אני וגם תלמידתי מסטרים ברייקי מסורתי, כך שאולי יש קשר ואולי אין.

הייתי מציעה לו לנסות ללמוד לשלוט בזה

יתכן והוא באמת בעל יכולות יוצאות דופן. יכולות לא בשליטה זה לא טוב. אם נרות יתחילו לבעור בלי שליטה עוד יהיו שריפות.

למעלה