מצהירה על כשלון

mipkin

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif../images/Emo122.gifמצהירה על כשלון

אז ככה, אחרי ההצלחה, הנעימה, של איתור קרובים ממשפחת קרנץ, בא תור הכשלון. לא הצלחתי לאתר קרובים של סבתי מצד אבי, משפחת ספקטור, שהיה לנו מידע מועט, כנראה מידי, אודותם. לא על משפחת ברנט, ממדזריץ´,בקיצור, לא אחד גדול. אז הנה עוד שאלות. ככל שזוכר אבי, הייתה לסבתי חברה, שנדמה לו שהן היו חברות ילדות, כלומר עוד מהתקופה שסבתי גרה במילה 4 בוורשה, ושם נעוריה היה גולדשפינר. שם חברתה היה ופניארסקי. לגב´ ופניארסקי הייתה בת ששמה היה רחל, כנראה רחל לשם, אשר לימים התגוררה ברח´ כצנלסון בגבעתיים. אולי יודעים איפה היא היום? אולי היא תוכל להנפיק לי מעט מידע שאמה סחה באזניה??? ואולי בכל זאת משהוא יודע איפה עוד ניתן לאתר את משה (MASHAׂ )ׂספקטור?? יש לי עוד שאלות:- בית החרושת לודג´יה הועלה מהעיר לודג´, האם ישנו איזה ארכיון ישן של מסמכים מאז? סבי, ירחמיאל ברנט עבד שם.... תודה מיפקין

mipkin

New member
בהחלט כזה../images/Emo9.gif

מי יודע? בהחלט עשוי לסייע...במקרה הרע, אמצא עצמי מתנצלת בפני הגברת..ומאחלת לה ימים טובים. תודה

למיפקין

דבר ראשון איני גברת אלא ילדה קט(י)נה ואין צורך להתנצל אוקי אז קוראים לה רחל לשם היא כרגע גרה בגבעון היא דיי צעירה לכן לא נראה לי שהיא מתאימה למחקר שלך....

למעלה