מישו פה

טולָה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif מישו פה../images/Emo35.gif

אני רצתי במדרגות ומאחורי אמא שלי הפולניה הזאת ש"קר לה מלראות אותי 'ככה'" אל תרדי ככה שימי נעלי בית עלייך ובום אני והמדרגות פתאום כ"כ קרובות...
כ"כ כואב לייי
זה היה נורא מצחיק החליקה הזאת כואבת לי הרגל ויש לי מחר 4 שעות:שעה ספרות שהיא רק מכתיבה אני כבר אעתיק ממישו, ספורט ש.. לא!, שעתיים צרפתית שבכל אופן אני ישנה בהן לא רוצה לישון רוצה להשתגע כי אני לא צריכה לקום מחר מוקדם אם מישו פה שידבר וישעשע אותי!! הא ואניל א מכירה פה יותר מדיי אבל אני מתנחלת-אפשר!? אני טולה הי כולם

DrKasperrrr

New member
אני פה בשבילך. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

מחר מתחיל ב 10 וחצי אז יש לי את כל הזמן שבעולם. היי, אני זיו. תגידי לרגל שלך להרגיש טוב:|

גם אני מסכנה

מחר יש לי מתכונת באנגלית וברביעי מבחן במתמטיקה. ואני בעיצומם של שיכנועים שאמאבא ירשו לי ללמוד גם גיטרה בס חוץ משיעורי גיטרה. אמא טוענת ש"זה לא מתאים בשנה של כל הבגרויות" כאילו שהבגרויות כ"כ חשובות לי..

טולָה

New member
להפוך לשרשור ../images/Emo32.gif כן כן

הי זיו-תודה! אני אמסור לה שאתם כתבתם אני הייתי כבר בחלום 80 בערך ניראה לי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

הרגת אותי
חחחחחח "פתאום אני והמדרגות כל כך קרובות".., חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תרגישי טוב

טולָה

New member
../images/Emo9.gif

ותודה לכולם
מקווה שזה לא שבר נקע או משו בסגנון.. היום אני הולכת לרופא רגיל ועוד כמה זמן לאורטופד או משו כזה

ShadowiT

New member
אני מתחילה מחר ב10 ../images/Emo13.gif וסוף סוף

הודיעו לנו יום לפני... כבר פעמיים (אותה מורה) הודיעה שהיא לא באה לשעתיים על הבוקר באותו יום... וזה הכי מעצבן. והיום... בפעם העשירית כבר נראה לי, ביטלו לנו שעה ראשונה
איזה עיצבון, יכלתי לישון עוד

איזה כיף לכם אוף ../images/Emo110.gif

אני מתחיל ב10 אני מתחילה ב10 חחח אני כל יום מתחילה ברבע לשמונה כשיש לי מזל אני מתחילה בשמונה וחצי אבל האמת שהבוקר קמתי, חשבתי לעצמי: "איכס שעתיים ספרות" וחזרתי לישון ואז הלכתי לבצפר בעשר בעע הלכתי רק בגלל שהיה לי מבחן, ככה הייתי נשארת בבית וזהו

DrKasperrrr

New member
טוב. אמאלה!!!!!!! ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

מכיוון שכבר הפכתם את זה לשרשור אוף, אני רוצה להגיד לכם משהו. צילמו אותי ביומולדת של מישהו לפני..שבוע ככה.. קיצררררר, אני מסתכל בתמונה ומתמקד יותר באיזור השיער. עכשיו הפואנטה השיער בתמונה, והשיער במראה, לא נראה אותו דבר!! זה מפחיד במראה זה קטן ויפה, אבל סתכלו בתמונה:< www15.brinkster.com/zivc/me.jpg

למעלה