זה לא פייר למה רק בכבלים!!!! אני שונא את הוט!!!!!!למה זה לא אותו ערוץ כמו יס
ה הסייד הנודד New member 27/8/04 #1 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif זה לא פייר למה רק בכבלים!!!! אני שונא את הוט!!!!!!למה זה לא אותו ערוץ כמו יס
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif זה לא פייר למה רק בכבלים!!!! אני שונא את הוט!!!!!!למה זה לא אותו ערוץ כמו יס
ה השוטה שבגבעה New member 28/8/04 #2 מה מה מה ? לפי מה שידוע לי הסדרות המיובאות משודרות גם בערוץ 3 של הוט וגם של יס. ההבדל היחיד זה הסדרות הישראליות המקוריות(יצפאן, גיא פינס, שבתות וחגים) שמשודרות רק בהוט. יש לך יס או הוט ? ההודעה לא ברורה.
מה מה מה ? לפי מה שידוע לי הסדרות המיובאות משודרות גם בערוץ 3 של הוט וגם של יס. ההבדל היחיד זה הסדרות הישראליות המקוריות(יצפאן, גיא פינס, שבתות וחגים) שמשודרות רק בהוט. יש לך יס או הוט ? ההודעה לא ברורה.
Z zender New member 28/8/04 #3 ההסבר ההגיוני הוא... שחברת הוט החליטה לשדר חומר מקורי באותו זמן ולכן יס משדרת סידרת רכש מח"ול
ה השוטה שבגבעה New member 28/8/04 #4 מה הקשר ? המגן היא סדרת רכש, היא משודרת בהוט וביס באותו זמן. בשעות שיש חומר מקורי של הוט, יס שמים דברים אחרים.
מה הקשר ? המגן היא סדרת רכש, היא משודרת בהוט וביס באותו זמן. בשעות שיש חומר מקורי של הוט, יס שמים דברים אחרים.