לבד

סלינוש

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifלבד../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עצוב לי. מרחמת על עצמי בתוך המחלה. המחלה המחורבנת הזאת, שונאת אותתתתתתתההההההההההההההההההההההההההההה שונאת את האוכל שונאת את הגוף שלי שונאת את הבילמוסים שליייייייייי לא הולכת לקבוצה אין לי איך עייפה מהכל אף אחד לא שומע אותי אין כסף לטיפול ואני לבד עם כל הכאוס לבד מול המקרר המחורבן הזה לבד עם הגוש דמעות בגרון לבד בקושי מצליחה לנשום נכנסת לפה ורואה סדנת צעדים מקנאההההההההההההההההההההההההההההה רוצה גם רוצה להיות מסוגלת לעשות אבל לא יכולה ואין מי ששומע אותי ואני בקושי יכולה להסביר לעצמי מה קורה. וגרוע יותר מהכל - אני פשוט ל-ב-ד.

נבט9044

New member
את לא, ממש לא

בתוך הלבד שלך נכנסת לכאן וכאן אין צ'אנס להיות לבד את הצעדים התחלנו רק אתמול, וזה לא איזה צ'ופר שמקבל רק מי שנקי. אם תרצי, תוכלי אפילו בתוך האוכל לענות על השאלות ובעצם, מה אמיתי יותר ואותנטי יותר לצעד אחד מאשר ההתחלקות שלך מכאן אפשר רק לעלות סלינוש הישארי איתנו אין מקום אחר

סלינוש

New member
../images/Emo10.gif

אתם שם אני פה ואין לי כוחות אני לא מסוגלת להגיד לעצמי לתת לאל לעשות את שלו נקייה הייתי המון זמן אבל את הצעדים לא עשיתי ואז הלך הנקיון אז נכון, אני לא בחומרים אבל הכמויות... והכאב.. אני בפנים אני דוחה, אבל אני אפילו לא מסוגלת לקרוא ת השאלות והתשובות שלכם אני מקנאה. כי אני לא יכולה לעבוד את התוכנית וכשאני קוראת את זה אני ממש מרגישה כאב כזה בבטן כי אני יודעת שרק זו הדרך ושאני מונעת אותה מעצמי ולא מצליחה אחרת.

למעלה