למה זה קורה לי

moo moo moo

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif למה זה קורה לי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למה דווקא לי(משפט טיפוסי אבל באמת למה????) ככל שהזמן עובר אני נמשך פחות ופחות לנשים ויותר ויותר לגבריםםםםםםםםםם למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פעם הייתי מקבל טיל מבנות ועכשיו ..שום טיל ושום נעליים יש לי טיל רק מגברים. למה
אני ממש לא מאמין למה דווקא לי? מי אמר שהומוסקסואליות היא מולדת/מגיל קטן? אני בן 16 וגיליתי השנה זה ממש מפחיד איך שזה פתאום צץ לך משום מקום

DitasLover

New member
אתה בטוח שמעולם לפני זה לא נמשכת

לבנים ? לפעמים יש התכחשות כל כך עצומה שדוחקים את הרגשות הללו עמוק בתת המודע ואז זה פתאום מתפרץ... אבל אני מוכרחה לציין מתוק - זה לא סוף העולם להיות הומוסקסואל או בי. מה זה משנה כל עוד יש לך מישהו לאהוב שאוהב אותך בחזרה ? אני מבינה שזה די קשה בהתחלה להשלים עם זה וזה עלול לקחת לך זמן רב- אבל לבסוף לא תיהיה לך ברירה אלא להשלים . וברגע שתשלים עם זה אתה תראה איך הכל משתפר. כי ברגע שאתה מקבל את עצמך כמו שאתה החיים הרבה יותר קלים
וחוץ מזה שום דבר עוד לא בטוח ! אז בהצלחה לך !

infected CODE

New member
האח, הנוסטלגיה...

זכורות לי מחשבות כאלו מן העבר... תאמין לי שזה עובר.
כרגע יותר מטריד אותי שאני עומד לסגור 15 שנות בדידות בתוך ים הנשיקות הזה שנקרא "חגיגות הסילבסטר"...

praetor

New member
אני כבר הרבה זמן חושב -

שלא! אבל אני ממילא אפיקורוס (כופר, לידיעתכם). ולגבי מה שאמרת קודם - זה באמת לא סוף העולם. אל תנסה להיות מי שאתה לא. אני יודע שזה קשה, אבל בסוף מסתדרים...

למעלה