.... טריגר

uaadi3

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif .... טריגר

שמנה שמנה שמנה למה אתם לא מבינים רק עוד כמה קילו להוריד והכול יהיה בסדר מראות מראות מראות של מכוניות בחנויות בגדים שמנה שמנה לא יכולה ליראות אוכל שוב אחרי שניה זה בחוץ ושוב מילחמה פנימית עם עצמי עדי תוכלי אז לוקחת ביס בפה ואז המירדף של הקלוריות מרגישה אותם עוד שומן עוד שומן להקיא השירותים קוראים עדי הכול הכול החוצה להקיא הכול אז לא יהיה איפה ליתפוס ואההההההההה סליחה הההההה שמציפה לא יכולה יותר
adi3

../images/Emo21.gifעדי 3 יקרה

בתור שמנה אמיתית תאמיני לי זה עדיף כי לא משנה אם יש במה לתפוס אף אחד לא רוצה :)

uaadi3

New member
ר יקרה

ואההההה הליתפוס בה מאבא שלי ואההההההההה ורק רוצה להיות רזה
adi3

ילדונת~

New member
אם לא החתימה שלך...

הייתי מרגישה שאני כתבתי תדברים אני לא יגיד לך שאתלא שמנה כי את לא תאמיני לי למרות שראיתי אותך אני לא יגיד לך כלום כי אין ליזכות דיבור אבל כמוך מרגישה... להקיא להקיא להקיא לא להסתכל לאחור לא לחשוב על התוצאות על הסכנות רק תקיאי תקבלי את הגוף המושלם שלך חזרה רק תקיאי חחח מחשבות מטומטמות הרי זה לא יקרה סליחה עדי שהשטלתי לך על ההודעה... אוהבת אותך ולא באמת יודעת מה לומר מפחדת אם אני יגיד לך שזה לא שווה את זה אז למה בעצמי בתוך כל זה???????????. מתגעגעת אלייך עדי תשתדלי לא להרוס את עצמך תשתדלי לשמור על שפיות בתוך ים אי השפיות הזה שלך אני

uaadi3

New member
תודה ילדונתת שיליי

לא מוצאת מילים סליחה ....
adi3

נשרזהב

New member
עדי...

מזל שחתמת. אחרת איך הייתי מוצאת אותך..? התגעגעתי אליך המון.. ....... מראות. זה באמת קשה.. ..... את ודעת, לאחרונה יש לי גם כן המון המון המון בחילות, ורצון להקיא. כאילו לא מסוגלת להקל את הקשיים שיש לי היום בחיים.. ואוכל שבעצם מפרנס את הגוף, ככה גם אותו קשה לי לעקל. רוצה להזכיר לך שיש מתגעגעת אחת אליך, קוראים לה נשר. חח יפה שלי, יש לי מליון אמירות חמות לומר לך.. והחלטתי לשתוקאותן.. ופשוט לחבק חזקחזק. אוהבת מאוד. נשר.

uaadi3

New member
{{{{{{{{{{{{{נשרקה }}}}}}}}}}

יווווו נשרקה טוב לישמוע מימך אז עונה קצת באיחור .......
אני ואוכל זה סיפור ......שמנה יותר מידי
תודה נשרקה
adi3

נשרזהב

New member
((((((עדי)))))) ../images/Emo42.gif

מה באיחור? ...... יפה שלי, למה בעיה ? למה? למה לראות בזה בעיה? למה לא קושי? עם קושי יותר קל, תאמיני לי.. אני גם לא הכי משו עם אוכל, אבל מה, החלטתי היום, אחת ולמיד, שאני מסכימה למה שעובר עליי. החלתטי שעם אני אוהבת המבורגרים וצ'פס, ולא סובלת קטניות ואוכל בריא, החלתי שכנראה שכרגע ז מה שהגוף שלי צריך.. אז למה להיכנס בו? באמת שלא צריך.. בקשר לשמנה, אז אני מאוד רזה, והאמת, לא אגיד שאני מבסוטה מזה, אבל חוסר שלמות פיזית, זה חוסר שלמות עם הבפנים, והמסע הזה, מבחינתי כנראה לא הסתיים.. לדעתי הוא לעולם לא מסתיים, תמיד יש שאיפה לעוד התפתחות. אבל דבר אחד חשוב החלטתי, זה יהיה בקצב שלי. בקצב שלי, עדי. כי רק בקצב שלנו זה יצליח. ורק לפי המדדים והאמות מידה שלנו. וזהו, ככה החלטתי. ויפה שלי, כמה זמן שזה לא יקח, אני יודעת שלפחות אני אהיה שלמה עם עצמי בכל רגע בתוך התהליך הזה. ככה החלטתי. ......... רוצה לאחל לך שבת מקסימה, עם המון חיוכים ונישוקים וחיבוקים ואוהבת מליון.. מאוד מתגעגעת אליך, ושמחה שמצאתי אותך. נשר.

למעלה