יש לכם סוד אייך להשאר שפויים

שירשולי

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifיש לכם סוד אייך להשאר שפויים

היי לכם בזמן האחרון אני מרגישה לא שפויה אני אתחיל מההתחלה שתבינו עברתי "חוויה"בבית החולים מתתי והצליחו להחזיר אותי לחיים אייך מתמודדים עם דבר כזה?? זה קרה לפניי 7 חודשים ואני מתוסכלת הייתי אצל מיטב הפסיכולוגים וכלום לא עזר אייך קמים כל יום ואומרים לעצמנו יהיה בסדר אייך ממשישים לחיות למרות הכול [יש 2 ילדים קטנים בבית} אייך שמים חיוך מזוייף על הפנים והולכים לעבודה כרגיל אייך מאמינים; לכך שבעצם עברתי חוויה מתקנת אייך??? יש למשהוא תשובה????????????

תני לגיטימציה לרגשות שלך ולחוויה שלך, וגם זמן

קודם כל, זה שחווית את מה שחווית לא הופך אותך ל"לא שפוייה". זה שיש לרוב אנשים נטייה להדביק תווית של "משוגע" לכל דבר שהם לא מבינים, לא אומר שאת צריכה להאמין להם
וגם אין שום סיבה לשים "חיוך מזוייף על הפנים" כשאת מרגישה חרא מבפנים. מותר לך להרגיש רע. באמת. זה לגיטמי שיש תקופות פחות טובות בחיים, ואת לא צריכה להרגיש אשמה בגלל זה. עברת חוויה מטלטלת. אין לי ספק שבסוף תצאי ממנה מחוזקת, אבל מדובר בתהליך שלקוח זמן. אז אל תהיי קשה עם עצמך, בסדר? קחי לעצמך את כל הזמן שאת צריכה בשביל להתמודד בקצב שלך.

ע ו פ ר ה

New member
שירשולי יקרה,

פגשתי מספר אנשים שעברו מוות קליני וחזרו לחיים. הם חזרו עם תובנות חדשות. לפעמים הסביבה רואה בזה חוסר שפיות. אומרים שאין מקריות בחיים. אתמול שוטתי בדה מרקר קפה ונתקלתי בסיפור דומה. האדם שמספר את הסיפור בא מהמגזר הדתי. בתוך הסרטון שלו מופיעה אישה שקוראים לה רחל והיא כתבה ספר שמספר על החוויה שלה. אני מצרפת לינק שתוכלי לקרוא ולצפות. אולי זה יתן לך מענה. בכל מקרה אני מציעה לך לתת לעצמך את הזמן ולוותר על שיפוט. קבלי את עצמך כמו שאת והדברים יסתדרו. באהבה עופרה

שירשולי

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo41.gif,תודה לכם

שמעתי אתכם אני מקווה שעים הזמן אני אבין את משמעות הדבר תודה לך עופרה על הלינק באמת היה מרתק כי גם אני חוויתי חוויה דומה אבל יותר קצרה אני זוכרת שעליתי למעלה ואלוהים אמר לי את לא מתביישת תיראי איזה תור מה את נדחפת ואייך שהוא התעוררתי למציאות אחרת באמת מנסה להכיל הכל ולא תמיד מצליחה אנסה לקחת פסק זמן מהחיים ולהבין יותר את משמעותם ושוב תודה

sara110

New member
שרשולי מתוקה

2 ילדים קטנים בבית - זה כבר התחלה טובה לקום עם חיוך בבוקר לשמוע את הצחקוק שלהם החיוך שלהם. תנסי לכוון את מחשבותיך לחיובי בלבד - בתור התחלה כן, הזיוף, רק מה שטוב ויש בטוח גם בך. שני את זווית הראיה שלך ותראי שהכל ישתנה. המון אור ואושר

למעלה