למה?

elylan

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifלמה?../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוי, חברים, מה עכשיו? למה?????? למה עכשיו כשהכל התחיל להסתדר? למה עכשיו כשכבר לאט לאט חוזרים לשיגרה? למה עכשיו כשכבר מחייכים? למה עכשיו מודיעים שמשהו לא בסדר? למה שוב הלב דופק חזק מרוב פחד? למה שוב לחץ ועצבים? למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?
תסלחו לי על ההודעה, אבל אתם יודעים שאין לי עוד איפה לשפוך את זה... נ.ב אני מקווה שבמהרה יתברר לי כי הכל בסדר וסתם פתחתי פה הודעה. אני ממש מקווה ומתפללת. ומה אם......?

../images/Emo24.gif תהיי חזקה בשביל אחותך......

תאמיני שזה כלום, והיא באמת מאחורי הכל.... גם אצלי הד"ר חוששת שהמחלה לא נעלמה, ואני לפני בדיקה, והאמת- יש לי קצת חששות בגלל תחושות באיזורי המחלה, אבל אין מה לעשות, אני מקבל הכל באהבה-מי שנתן חיים נתן גם דברים אחרים להתמודד בהם בחיים האלו...... העיקר- לא לפחד כלל!!! להאמין שמה שניתן לנו כי זה מגיע לנו, ואף אחד לא מרע לנו דוקא! קצת קשה באמת להאמין, זה נשמע יותר מילים גבוהות, אבל תאמיני לי, אני באמת מאמין בזה! באמת מאמין שלהכל בעולם יש סיבה ומסובב... אבל- העיקר תהיי הכי הכי הכי חזקה בשביל אחותך, תהיי הכי אופטימית בשבילה, ואם חלילה, ואם יש משהו, את לדעתי כבר הרבה יותר חזקה ו"בעלת ניסיון" ותעברו את זה הכי מהר וקל שאפשר.... אני מאחל לכם הרבה הרבה הרבה בריאות !!!!!!!!

elylan

New member
יוני יקר!

קראתי את מה שכתבת והזלתי דמעות... כמה סבל מגיע לבן אדם? מה לא מספיק אחותי סבלה?! אני מקווה שהבדיקות שלך יהיו תקינות וכך גם של אחותי...אמןןןן ותודה רבה על התגובה

מיליתו

New member
הי אליאן

טוב לשמוע ממך (למרות הנסיבות), ו
על רשיון הנהיגה... ברור שיש פחדים. כולנו חיים בפחדים האלה. תמיד רמת הפחד עולה עוד יותר לפני בדיקה, ויורדת דרסטית אחריה. בניגוד ליוני, אני לא חושבת שאסור לפחד בכלל. הלוואי וזה היה אפשרי. כולם מפחדים, זו תחושה בסיסית מאוד. צריך להעביר את הימים עד לבירור, ולנסות לחשוב על דברים אחרים (קל להגיד, אני יודעת), כי ממילא אין מה לעשות בינתיים. אני לא אגיד לך לחשוב חיובי, כי לדעתי זה יכול רק להלחיץ. אני גם אומרת לך בפירוש - לא לחשוב על האופציות הגרועות. שום דבר לא גרוע באמת. הדבר היחיד שגרוע זה חוסר הידיעה = המצב שאת נמצאת בו עכשיו. חכי כמה ימים להתבהרות העניינים. אנחנו כאן, להעביר איתך את הזמן. מחזיקה
להתבדות החששות ולבשורות טובות.

elylan

New member
מיליתו מקסימה!!!

קיבלתי רישיון לפני 7 חודשים
אבל בכל זאת
. אני מסכימה איתך ואני מנסה לחשוב רק חיובי, אבל את יודעת...הפחד משתק. ואני מאוד מאוד מאוד מפחדת. תודה רבה על התגובה

ihovav

New member
אליאן חמודה,

מה קרה? ממה חוששים? אנחנו איתך ברגעים חסרי הוודאות האלה... מקווים איתך לטוב. מנסיון העבר - את ואחותך חזקות ויכולות להתמודד עם כל דבר! אנחנו כאן... מתי שתצטרכי... בריאות...

elylan

New member
ihovav יקרה!

אני מפחדת להגיד את זה
אבל באחת הבדיקות מצאו משהו לא טוב.... אני מקווה שזה כלום, סתם משהו חסר חשיבות. מחר נדע, ואני אספר לכם. בבקשה תתפללו שהכל יהיה בסדר.
תודה רבה על התגובה

ihovav

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שהתוצאות יהיו בסדר ויתברר שהדאגה היתה לשוא... אם תרצי ויקל עליך, את יותר ממוזמנת לשתף ביותר פרטים. מחכים לעדכון מחר...

תגידי..

קצת יותר. הפחד שלך זועק מכל מילה בהודעה שלך, וקצת השארת אותנו בחושך ובפחד יחד איתך. בבקשה בבקשה תספרי קצת יותר מה קורה, זה בסדר לפחד ובסדר לא לנסות ולעשות הכל כדי להעלים את הפחד. הוא מאד טבעי במקום הזה. שתפי אותנו

elylan

New member
גלי יקרה!

אני מסתירה את הפחד והדמעות בבית...איזה מזל שיש לי אתכם לשפוך את הרגשות... הנה שוב אני בוכה...חייבת להירגע מיד שלא יבחינו שאני בוכה! עכשיו אבא אמר לי שזה לא נראה טוב וכמעט בכה.. אלוהים, נו למה זה מגיע לאחותי ולנו שוב, למה?????? מה לא מספיק סבלנו? ובעיקר אחותי, אחרי כל מה שעברה. אני לא יכולה לספר הרבה כי אני בעצמי לא יודעת... מה שאני יודעת שבבדיקה מצאו משהו, משהו שלא נשמע טוב. אני רק מבקשת מאלוהים שאחותי לא תסבול יותר. זאת בקשה גדולה מדי?

לא

זו בקשה בדיוק בגודל המתאים. ואולי לא קובעים מבדיקה אחת לא טובה, ואולי זה אומר שצריך לעשות עוד כמה בדיקות, ושוב, זה כבר חלק מהשיגרה. אבל כן, אפשר להבין שרוצים שזה ייגמר כבר, שכולם ירגישו טוב. אני מקווה שיסתבר שהכל בסדר, שאחותך ממשיכה לעשות את דרכה לעבר הבריאות.

elylan

New member
מקווה מאוד שיסתבר שהכל בסדר

מקווה לעדכן מחר בחדשות טובות!!!!

נמלולה

New member
אני אחשוב עלייך מחר!

ואתפלל שלא יהיה נורא כמו שאת מפחדת! תמסרי לאחותך שיש פה קבוצה של אנשים שחושבים עליה ומקווים לטוב!

elylan

New member
אין חדש../images/Emo4.gif

הרופא עדיין "לא יודע" מה זה. אמר שתהיה להם ישיבה והם ידונו במצבה ויראו מה זה הדבר הלא טוב הזה שרואים בבדיקה. מה שכן זה שרופא אמר שיש סיכוי שזה לא "עלה למעלה" (אתם מבינים למה אני מתכוונת) אלא יכול להיות שזה סתם משהו.... אני ממשיכה להתפלל ולקוות לטוב. אחותי אמרה שלא תעמוד בזה אם זה משהו רע, ואני יודעת שגם אמא.
תודה לכולכם על הדאגה!

ihovav

New member
מתי צפויות להיות תשובות?

מקווה איתכן לטוב (ולא ממש הבנתי מה זאת אומרת לא "עלה למעלה"...)

elylan

New member
התשובות יהיו

עוד כמה ימים. "עלה למעלה"....מצטערת אני לא יודעת איך להסביר במילים אחרות... ואני לא רוצה להשתמש ובכלל לחשוב על ההגדרה/משמעות של זה! מקווה שאת לא נעלבת

למעלה