פולי מהגששים נפטר
C clcl New member 30/10/07 #1 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif פולי מהגששים נפטר
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif פולי מהגששים נפטר
B bigjack New member 30/10/07 #2 ../images/Emo16.gif לזכרו של איש מצחיק ויקר גדלתי על ההומור של הגשש החיוור גם בהווה הוא הצחיק אותי בסדרה הכל דבש כואב הלב
../images/Emo16.gif לזכרו של איש מצחיק ויקר גדלתי על ההומור של הגשש החיוור גם בהווה הוא הצחיק אותי בסדרה הכל דבש כואב הלב
B Bavmorda New member 30/10/07 #4 חשבתי שאני חולמת ! 2 דקות לפני שהתחילו החדשות של השעה 9 הזכרתי אותו במשרד, לגבי הדמות של סרג'יו קונסטנצה.... והנה בחדשות דבר ראשון שגברו על מותו. הגברתי את הרדיו - המשרד השתתק. מרגיש לי מוזר.
חשבתי שאני חולמת ! 2 דקות לפני שהתחילו החדשות של השעה 9 הזכרתי אותו במשרד, לגבי הדמות של סרג'יו קונסטנצה.... והנה בחדשות דבר ראשון שגברו על מותו. הגברתי את הרדיו - המשרד השתתק. מרגיש לי מוזר.