טריגר

ToryMaster

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifטריגר../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

נמאס! תהרגו אותי!
מה הדרך הכי יעילה להתאבד?

טורי, אני פה. דברי איתי ../images/Emo70.gif.

אני רוצה לעזור לך. את מרגישה נורא עכשיו אבל כבר היית במקום הזה טורי. אל תשכחי שזה רק עכשיו ואל תורידי את העין מהאופק. הזכרי במה שכתבת, תשאבי כח מטורי שכבר היתה שם ויצאה מזה: מהניסיון של ההתאבדות למדתי מה המשמעות של החיים, כמה זה חשוב, וכמה אנשים יכולים לאהוב אותי. מהסיפור עם דורון ואביחי למדתי מה זה קשר אמיתי, מה זו אהבה אמיתית, מה שהוביל אותי לדוד. מהפגיעה העצמית למדתי ששומדבר לא שווה את זה שנהרוס את עצמנו בשבילו, כי תמיד יש בהמשך משהו טוב יותר. כתבי פה עוד טורי. אני פה עד מאוחר מאוחר...

ויקי את מתוקה../images/Emo25.gif

בבקשה תנסי להתאפס ולשאוב כוחות .. הכי חשוב תנוחי ותצברי כוחות מחר יום חדש ואת תראי שכבר יהיה לך יותר טוב

ToryMaster

New member
אני מניחה

זה אל שיש לי הרבה ברירה זה רק שההזיות, החרדות, הדיכאון - כולם משתלטים עלי ואגב, את יכולה לקרוא לי ויקי

ויקי, אני מרגישה שכבר יותר טוב לך

אני צודקת? את יודעת שחייך הם יותר מהמקום הזה שאת נמצאת בו כרגע... נסי לטפל בעצמך ברוך... אולי יש סרט מצחיק שתוכלי לקחת בוידאו? או דרך אחרת לעשות לעצמך טוב, בצד הכאב? קרם פנים משובח גם יכול לעזור...
עסי אותו לאט לתוך פנייך. אהבי את עצמך בובה. את יודעת שזה יעבור. אני כאן.

ToryMaster

New member
השיטה הכי טבוה

אוכל אוכל תמדי מנחם אותי, אוכל זו האהבה האמיתית שלי לבשל, לאכול, להרגיש, למשש, להריח. להיכנס לתוך חנות תבלינים מיוחדת, לעבור תבלין תבלין, לקרב תא האף עד שהוא כמעט נוגע באבקה/גרגירים/תערובת ולשאוף עמוק לתוך הריאות המושחרות שלי את הארומה מהענגת של התבלין. להושיט יד ולחפון מעט מהתבלין בכף ידי, למשש אותו להניח לו ליפול ברכות בחזרה לתוך השק או הקופסה. להיכנס לסופר, או לחנות מיוחדת, ולעבור מוצר מוצר, לבדוק מה הוא, מה הטיב שלו, המשקל, האיכות, המחיר, להניח בעגלה ולקנות. להגיע הביתה ולבשל, באמת לבשל, ארוחות גורמה, תפארת קולינרית, ולאכול הכל. אה.... את האהבה שלי לאוכל אי אפשר להסביר

אני אבוא ../images/Emo73.gif

באסה שלא נכנסתי להגיד לך לילה טוב. גם אני הייתי ערה ב 2:00. את סולחת לי אני מקווה.
היום יום חדש, חושבת עלייך.

טריגר נשמה לאאאא

אל תעשה שטויות ולא לחשוב של מוות מאמי. יש ימים קשים ויש ימים פחות. אני כאן במסרים אם אתה רוצה לדבר על זה. אני מבטיחה שאני יעשה הכל כדי לעזור רק תדע שכלום בעולם לא שווה את החיים שלך. החיים שלך הם הכי יקרים לך, אתה לא לבד ולא רק לך קשה תאמין לי יבואו עוד ימים טובים, זה הכל עניין של זמן. אז תספר קצת.. לפחות לי במסרים או כאן לכולנו נשמה טובה, איך שנוח לך- איך אתה מרגיש? מה אתה מרגיש? למה המחשבות שווא האלו על מוות? מקוה שאני יוכל לעזור לך כאן . המשך יום נעים ורגוע

subtitles

New member
ויקי יקרה.. ../images/Emo142.gif

מקווה שהיום את מרגישה יותר טוב
תזכרי שאנחנו כאן בשבילך..! קשה לי להסביר לך למה צריך להמשיך לחיות כאן.. כי גם אני שואלת את עצמי את השאלה ששאלת על בסיס יומיומי.. אבל כנראה שכן צריך להשאר כאן.. בשביל אותם רגעים מעטים של שמחה בהווה.. ובשביל אותם ימים מאושרים שיגיעו בעתיד.. כשנתגבר על החרדות. היום הזה יגיע.. ובינתיים תיעזרי בנו.. את חזקה! אני בטוחה בזה! אנחנו כאן בשבילך

למעלה