עזרה בהוצאה לפועל

nono1006

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo206.gifעזרה בהוצאה לפועל

שלום אני פונה לפורום הזה בפנייה לעזרה. אני אמא לתינוקת ובעלי נמצא כרגע בכלא. יש נגדנו תיקים בהוצאה לפועל, ואני לא מסוגלת לשלם לכל אחד, אני מרוויחה משכורת מינמום שהולכת לגן של הילדה והשאר לחובות. אמרו לי שאפשר לעשות איחוד תיקים בהוצאה לפועל, ולכן אני מחפשת עו"ד שיתן לי סיוע משפטי בכל העניין, אני מאוד ביישנית וכל הזמן זה היה התפקיד של בעלי לדבר עם כל הבירוקרטיה. האם אתם מכירים עו"ד שמטפל בתיקי הוצאה לפועל, ולא לוקח הרבה כסף ? תודה מראש כל על העזרה.

פקידונת

New member
המדינה נותנת לנשים במצבנו עו"ד חינם.

תפני בדחיפות ללשכה לסיוע משפטי. אם את גרה במרכז: רח' הנייריטה סולד בתל אביב. לא יודעת מספר בית. לכי לשם על הבוקר. כבר תראי את זה. במקביל, תפני גם ל"ש.י.ל "- שירות ייעוץ לאזרח. בתור אשת אסיר, יש לך זכויות יותר מלחד הורית "סטנדארטית". תצליחי יקירה. תחזרי לשתף מה שקורה.

m i c h a l i

New member
מספר הטלפון של הסיוע המשפטי

03-6932777 את צריכה לגשת לשם בצירוף תדפיסי בנק של 3 חודשים אחרונים,תלושי משכורת של 3 חודשים אחרונים הצהרה על כל הכנסה קיימת ונכסים התקשרי אליהם ותקבלי את כל הפרטים

בס"ד נשמה טובה

בשביל איחוד תיקים את לא צריכה עו"ד,אני עשיתי איחוד תיקים לבד,את הולכת להוצל"פ מכינה כמובן את כל המסמכים הרלוונטים, משכורת,חובות כל האישורים שאפשר,ממלאה טופס ואז מעלים אותך למעלה לרשמת ששואלת אותך כמה שאלות ,ובודקת את כל האישורים שהבאת ואומרים לך שאת חייבת לומר את האמת,אם לא יתבעו אותך משפט קבוע וידוע,והתיק איחוד מוכן ,מאשרים וקדימה ואז אומרת כמה כל חודש נע בין -100-300 ש" לחודש וכל תביעה משפטית חוץ ממזונות ומשכנתא נכנסת לתיק האיחוד אוטומטית יאלה תעשי את זה בגדול,ותבשרי אותנו טוב אמן ואמן את תפחדי נשמה ,אם את דוברת אמת אין שום בעיה,ה' איתך ביייייייייייייייייייייייייייי

nono1006

New member
מה שואלים ? ואיזה מסמכים צריך ?וכמה זמן

עד האישור ?

s h o o s h a

New member
איחוד תיקים

לצורך הגשת בקשה לאיחוד תיקים אין צורך בעורך דין. צריך הרבה סבלנות ועבודת הכנה. תגשי ללשכת ההוצאה לפועל בעיר מגורייך ותבקשי להוציא תדפיסים של כל התיקים המתנהלים נגדך. עבור כל תדפיס תצטרכי לשלם אגרה של כמה שקלים בודדים. תבקשי טופס 7- בקשה לאיחוד תיקים. בבקשה זו תצטרכי למלא את כל פרטייך ולנמק מדוע את מבקשת לאחד את כל התיקים נגדך. אל הבקשה תצרפי את כל התדפיסים וכמו כן גם אישורי הכנסה, אישורי הוצאות [חשמל, מים, ארנונה, כלכלה וכיו"ב- לתקופה של 6 חודשים אחרונים], צילום תעודת זהות ותסקיר של עובדת סוציאלית ואישורים על שהיית בעלך במאסר. הבקשה תועבר לראש ההוצאה לפועל ותידרשי לשלם 3% מסך כל חובותייך בתיקים במזומן. כמו כן, ייפסק לך הסכום החודשי אותו תידרשי לשלם עבור תיק האיחוד. מרגע הינתן ההחלטה והתשלום יעוכבו נגדך כל ההליכים המשפטיים וייתכן שתוכרזי אף כחייבת מוגבלת באמצעים ויוצא נגדך צו עיכוב יציאה מהארץ וחשבון הבנק שלך יוגבל. עוד על כל ההליך הזה ואחרים תוכלי לקרוא כאן. אופציה נוספת ולטעמי טובה בהרבה היא להגיש בקשה להיות מוכרזת פושטת רגל. תהליך זה הנו ארוך יותר ויקר יותר אולם יש לו יתרונות רבים על פני פשיטת רגל כשהעיקרי ביניהם הוא שלאחר מספר שנים ניתן להגיש בקשת הפטר ואם זו מאושרת הרי שכל החובות שנצברו לך עד יום פתיחת התיק נמחקים.

בנוגע לפשיטת רגל ו/או לקוח מוגבל באמצעים

האם במצב של לקוח שמוכרז כפושט רגל יכול לעבוד עם הבנק בצורה רגילה? והאם יכול לעבוד עם צ'קים/ויזה וכאלה,,אני לא חושבת,,, היתרון הוא שאחרי כמה שנים את יכולה להגיש בקשת הפטר של החובות ובנתיים מה את עושה??? הרי בשני המצבים את לקוחה מוגבלת ולא יכולה לקבל אשראי מהבנק,צ'קים וכו',,האם אני צודקת?? ברור שזה עדיף איחוד תיקים ואפילו מצויין,,הבעיה שלא תמיד פוסקים לך צו תשלומים נוח ושאת יכולה לעמוד בו, גם כשאת מגישה בקשה להקטנה מורידים 100ש"ח אולי ותלוי באיזה שופט את נופלת, אילנה

s h o o s h a

New member
הגבלות פשיטת רגל

במצב של פשיטת רגל, כמו בהכרזה על מוגבל באמצעים, לא יוכל האדם לקבל הלוואות או אשראי בבנקים השונים. כמו כן, לא יוכל לפתוח תוכניות חיסכון או לרכוש מכונית על שמו או אפילו לקבל מכונית מאחר, למשל. כחייב מוגבל באמצעים לא יוכל לנהל חשבון בנק כלל אולם אם יוכרז פושט רגל, יוכל לנהל חשבון ולהשתמש בצ'קים ובכרטיס חיוב של חברת אשראי שעובדת עם הבנק. חשוב רק לציין כי אם יחזור צ'ק לחייב תחת פשיטת רגל בהחלט עלול הדבר להביא לפירוק תיק הפש"ר באופן מיידי. כך גם אם ינהג שלא בתום לב בכל התנהלותו הכספית. ראוי לציין ולהדגיש כי כדי להיות מוכרז כפושט רגל על החייב להוכיח כי כל חובותיו נוצרו בתום לב ולא מתוך כוונות זדון. לענין הפסיקה לתשלומים- דווקא במסגרת פשיטת הרגל יש יותר התחשבות בחייב מאחר והוא נדרש להוכיח את כל הוצאותיו את מול הכנסותיו ואין לבית המשפט ענין לגרום לו להסתבך יותר ממה שכבר הסתבך ולכן נפסקים לו סכומים ראליים. באיחוד תיקים, כיום, החוק היבש מורה על תשלום קבוע של 3% בכל חודש מסך כל החובות הרשומים ואם ראש ההוצאה לפועל במצב רוח טוב, הוא עשוי 'לעשות' הנחה קטנה בסכום. ובכל מקרה, ההתחשבות במצבו הכלכלי של החייב היא מזערית וכמעט בלתי מורגשת. היתרון הבולט של פשיטת רגל על פני איחוד תיקים הוא הריבית על החובות והאפשרות להגיש בקשת הפטר אחרי שנתיים [ואשר בדר"כ נדחית ויש להמתין שנה נוספת להגשת בקשה חוזרת] מיום ההכרזה. הפטר הנו מחיקת כל החובות שנוצרו בטרם ההכרזה על החייב כפושט רגל. והיה והבקשה אושרה הרי שכל חובות העבר שהיו ברי תביעה נמחקים ולמעשה ניתנת לחייב הזדמנות שניה להתחיל את חייו מהתחלה.

מסכימה איתך

אני עשיתי איחוד תיקים לפני 6 שנים ונתנו לי לשלם 200 ש"ח לחודש, היום דרך סיוע משפטי הוא הסביר לי שעדיף פשיטת רגל כי תוך זמן מסויים יכולים לבטל לי את כול התיקים לעומת איחוד שזה לכול החיים. לפי מה שנאמר לי ההגבלות הן אותן הגבלות: חשבון בנק, נסיעות לחו"ל וכו'

חייבת להגיב

כאשר מציעים פשיטת רגל או איחוד תיקים, צריך להבין כל מקרה לגופו. יש מקרים שמתאימים לפשיטת רגל ויש מקרים שמתאימים לאיחוד תיקים ויש מקרים שמתאימים לחקירות יכולת. דרך אגב, חייבת לומר כי גם לאיחוד תיקים יש הגבלות - באם מדובר בחייב אשר יש באמתחתו מספר מועט ביותר של תיקים, עם חוב ממש לא גדול ועם יכולת לשלם בכל תיק בנפרד, הייתי מייעצת ללכת לחקירת יכולת ולא ישר לאיחוד תיקים. איחוד תיקים זה בעיקרון "פרס" של מערכת המשפט לחייב ול"פרס" הזה יש מחיר. חייבים להבין את ההשלכות של כל הליך לפני שנכנסים אליו. דרך אגב, גם יכול להיות צו עיכוב יציאה מן הארץ באיחוד תיקים ןהכוונה במוגבל באמצעים - כאשר עושים איחוד תיקים, לרוב מוכרזים גם כמוגבלים באמצעים מכיוון ואין יכולת החזר חודשי על פי החוק. פשיטת רגל - הייתי ממליצה ללכת לפשיטת רגל רק כאשר "כלו כל הקיצין". גם בפשיטת רגל צריכים לשלם כל חודש וההגבלות הם די גדולות ולא בטוח שמקבלים הפטר.

בס"ד נונו1006 היקרה

הבנות ענו לך נהדר,עכשיו את יודעת בדיוק מה לעשות, לגבי האישורים כמובן שאם את לא עובדת תביאי אישורים מביטוח לאומי הבטחת הכנסה ,מזונות או כל אישור אחר התהליך הוא קצר ואז כל מי שתובע אותך התביעה עוברת אוטומט לאיחוד תיקים למעט מזונות ומשכנתא,לי זה לקח תוך שעתיים,בגלל שבאותו יום העלו אותי לרשמת ופסיקה במקום 100 ש"ח לחודש ותודה לאל הכל בסדר תצליחי חמודה ה' איתך

סיוולה

New member
אבל השורה התחתונה שהיא אומרת - היא

שהיא ביישנית. אולי הכוונה שאת לא יודעת איך לעשות או שלא יכולה לעשות לבד (הקשיים אישיים)? העצות שהן נתנו לך נפלאות. עכשיו את יכולה לעשות או שעדיין יש לך את הקושי? ורד

../images/Emo140.gifורד,אני רואה שאת ערה בחצות,כייף לך,,,

אני לא מחזיקה מעמד,,SOORE,,היו ימים,,, ולפעמים כן,,תלוי אם הספקתי קצת לנוח,,, ואז אני חושבת אם אוכל להתעורר בבוקר,,אני קמה ב 6 ,, עניין של הרגל,לא?? בישלת היום/אתמול,,לשבת?? מה תאכלנה הבנות??
חחחחחחח מה התוכניות לשבת? חשבתי ללכת לבריכה מחר/היום,,ליאם לא מרגיש טוב,,נוזלת,שיעול,קצת חום,פוחדת שאם אלך לבריכה יחזור חולה יותר,מה את אומרת??

סיוולה

New member
איזה ערה. יש ימים כאלה (הרבה....) ויש ימים

שאני נרדמת. לרוב זה קורה לי מול העציץ (בחורה שיושבת מולי וזה שם החיבה שלה). לראות אותה עובדת (יותר נכון לא עובדת), פשוט גורם לי לנקר ולפעמים גם להרדם על המקלדת. לא מבשלת לשבת. כי יד ימין שלי "קצת" לא הרבה מושבתת. אחותי בישלה ואני טרחתי והלכתי להביא מאמא שלי. הבנות תאכלנה - מה שיש (במבה, ביסלי וכו'.... סתם בצחוק). עוף כעוף, עוף כקציצות, ועוף ועוף ועוף. התוכניות שהיו לשבת? לנוח. נחתי... נעלים וגרביים. המנוחה - שלא עובדת ולא נוהגת. אשרי יושבי ביתך. ילד חולה לא לוקחים לבריכה. למרות שהעצה באיחור. אני סומכת עליך ב- 100 אחוז ובעינים עצומות שעשית שיקול דעת חכם. בשורות טובות שמח בלב וזכיה בלוטו....... ורד

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifמתאים לי זכייה,,גם בטוטו.

אני שמחה שאת בסדר,,שהבנות אכלו עוף,,חחחח שהעציץ(הרגת אותי) מרדים אותך לפעמים,,, יש אנשים שמגרדים כל היום ומקבלים שכר,,אשריהם לא הלכנו לבריכה למרות החום הכבד,מקווה לעשות מנוי לקיץ וללכת כל הזמןןןןן לבריכה,אוףף חם,, עכשיו נעים לאאלה,,השעה 7 בערב,,,, ביי מותק אגב,,כתבתי לעליזה בנוגע לפריסה ואורלי התעייפה,, אילנה

nono1006

New member
שני התשובות נכונות

אני רוצה להדות לכולכן על העזרה, כנראה שמצאתי עזרה ואני יתחיל לפעול כבר בתחילת השבוע הקרוב. אמרו לי שעדיף ללכת על חקירת יכולת במקרה שלי, אני רוצה לאחל לכולם שבת שלום והמון תודה, זה נראה שיש אור בסוף התהום. אני אעדגכן תודה

חקירת יכולת

שלום שוב, בחקירת יכולת בודק הרשם מה החובות שלך ומה ההכנסות שלך, בודק מצב חשבון בבנק וכו',ואז יפסקו לך צו תשלומים, אם יש לך כמה תיקים מדוע לא לעשות איחוד תיקים?? כך תהיה שקטה ללא עיקולים וצוי מאסר,וכו',,,, לשיקולך ובהצלחה אילנה

nono1006

New member
אמרו לי שגם בחקירת יכולת אין עיקולים כל עוד

משלמים.

למעלה