agness_666

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

יש עכשיו בטלביזיה תוכנית שנקראת ג´ונגל. תוכנית על חתולי רחוב. מסכנים, זה פשוט קורע את הלב. אנחנו פשוט חארות. לא השארנו טיפת טבע, טיפת מקום לחיות. אנחנו אדישים כלפיהם, כלפי הסבל שלהם, של כל בעלי החיים. החיים המודרניים הפכו אותנו לרוצחים קרי לב.

פרוזק

New member
בואי לא נגזים

המקום שאני גרה בו שורץ חתולי רחוב זה מה שקורה במקומות שמצטברים בהם הרבה סטודנטים צעירים וטבע אז נכון אסור לנו לאכניס אותם לדירות אבל תעמיני לי הם חיים טוב אוכל יש להם כמאת ליד כל דלת של דירה מגבות ישנות סמרטוטים וכו.. אופכים להם למקומות חמים ונעימים לישון בהם מקומות שהגשם או הרוח לא מגיעים הלייהם והרבה ידיים מלתפות שנותנות אוכל וגם כלבים יש פה שמסתובבים כאסופים ואני מבטיחה לך שאף אחד מהם לא אולך לישון רעב בלילה

זה מביא אותי לספר לכן משהו

שקרה לי עכשיו, בדרך חזרה מסדנת התאטרון שבה אני משתתפת. מכירות את המצבים האלה שכלב עזוב, חסר בית הולך אחריכן לכל מקום רק בגלל שקצת ליטפתן אותו? אז זה קרה לי עכשיו. סמוך למקום שבו מתקיימת הסדנא, אחרי שיצאתי משם פגשתי באותו כלב יפהפה, עם כתמים חומים ולבנים. ממש חומד של כלב. ניגש אליי ואני ליטפתי אותו, כי הוא פשוט ביקש את זה. התחנן! ואז כאמור הוא הלך איתי עד הבית. ולמרות שאני אוהבת כלבים מאוד, גידול כלב לא היה בתכנון שלי ואני לא מאמינה שבנסיבות חיי אוכל לטפל בו כמו שצריך. (יחד עם העבודה, הפרנסה וכו´) ואז, בצער רב, כשהגענו לבניין שבו אני גרה סגרתי לו את הדלת בפרצוף! ולא נתתי לו להכנס. הוא היה ממש המום וטיפס לרגע או שניים על הדלת מתוך נסיון לפתוח אותה. וכל כך כאב לי לראות את זה!
הרגשתי ממש כמו אדם רע!

פרוזק

New member
כלבים עזובים

כן תמיד יש להם את היכולת הזאת לתת לך את המבט המסכן אזה שאת לא יכולה לעמוד בפנייו המבט שאומר רע לי תני לי להיות איתך ויהיה לנו טוב ביחד וזה השלב שאנחנו נקרעים בפנים כן מי כמונו יודע מה הם מרגישים איך זה להיות עזוב בצורה כזאת הרבה פעמים מצאתי את עצמי יושבת בחוץ עם איזה כלב עזוב ומדברת איתו על מה שכואב לי על זה שאני מבינה אותו על זה שאני מאמינה שיהיה בסדר ועם יש לי משהו לאכול אז גם זה עובר עליו ועכשיו ארשו לי לצטט משהו קצר שנכתב בספר "כלבים לא משקרים בהבה" של ג´פרי מאסון "וכשאנחנו טומנים את פניינו בכפות ידיינו ומצטערים שנולדנו , הם אינם יושבים זקופי גו ואומרים שאנחנו הבאנו את כל זה על עצמיינו . הם אפילו אינם מקווים שזה ישמש לנו אות הזארה אלא הם ניגשים חרש ודוחפים את ראשייהם אליינו..... הוא נושא את עייניו הגדולות , הנעמנות ומבטו אומר, "טוב יש לך אותי , תמיד, אתה יודע , אנחנו נעבור הכל יחד , ונעמוד תמיד זה לימין זה , נכון?"

אורן...

New member
היום ראיתי חתול חמוד....

עפ"י מה ששמעתי שתוחלת חיי חתול רחוה היא שנתיים בלבד לעומת חתול בית שחי בממוצע 18 שנה. אז חתולי רחוב סובלים או לא?! התשובה ברורה לדעתי. אגב ראית את החתול מהפורום ממצמץ בפינת רחוב. פתחו את הקישור (זו תמונה קטנה) אורן

למעלה