• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למה זה היה צריך להסתיים ככה?? אני בהלם מהתרסקות החללית וקשה לי לעקל את הבשרה המרה. בואו נדליק כולנו
לזכרו של אילן רמון כמה חבל, איזה סוף טרגי ולא צפוי

צריך לקוות ולהתפלל עד הרגע האחרון ש

שהם נטשו את החללית וצנחו אמרו שיש סיכוי קלוש אבל בכל זאת זה סיכוי צריך להאמין בו. אני מחזיקה אצבעות

vivi49

New member
שירי אני איתך ועם כולם../images/Emo16.gif

אני היתכוננתי להיתרגשות של חגיגה ועדיין קשה להאמין שזה מה שקרה דווקא בחזרה ,בנחיתה הכל ניגמר.לא חושבת שמישהו ציפה לזה. כואב מאד מאד. ליבי למישפחותיהם ולכל הפרוייקט הענק הזה אולי עם נחזיק ידיים כולם יקל עלינו לקבל זאת. לשירי יקירה שלי ולכולם ביום קשה זה אולי נחשוב וניתעודד בגאווה שהביא לנו אילן רמון ובשייכות וההיצטרפות שלנו למועדון נאסא העולמי. מעניין איך האסון ישפיע על בוש ובהתקפה על עירק, והקשר שלנו גם אל זה. ויוי.

תקוו ש..

שהם נטשו תחללית אמרו שיש סיכוי! ואם הם נטשו אז יש להם עוד דרך לעשות עם המצנח ואני כלכך מתפללת עכשיו שמעתי את אחיה של רונה שהוא דיבר בחדשות והלב שלי פשוט נשבר אני כלכך כלכך מתפללת תחזיקו אצבעות

ל3

New member
ולמרות הכל

אסור לאבד תקווה. אנחנו נמשיl להתפתח ולפרוך מבחינה מדעית ונמשיך לחקור ולרצות לדעת. אילן מת ,אך הוריש לנו מורשת גדולה וכבדת אחריות.אנו מחויבים להמשיך בדרכו האמיצה תוך כדי שאנו זוכרים אותו ואת הפתח שהוא סלל לנו אל עולם נאסה. חבל על האבדה היקרה הזו אבל לפחות ( אם זה נחמה) אילן מת כשבוודאי הוא לוחש על שפתיו : " I did it my way"

gaia20

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo16.gif

שאכן הם הצליחו להמלט בזמן....

lupland

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif

כמה נורא שיום של שמחה.שאמור היה לסיים מסע שהחל שנים קודם נגמר בצורה כזו.

למעלה