• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היה לי יום כזה שחור, פשוט לא יאמן. קודם כל קיבלתי תוצאות של שני מבחנים. באחד קיבלתי את הציון הכי נמוך שאי פעם קבלתי. אני פשוט לא מאמינה שבכלל קבלתי ציון כזה. התפרצתי בבכי הסטרי בכיתה ועד עכשיו אני לא יכולה להפסיק לבכות. את המבחן עשיתי בשבוע שבו הרגשתי לא טוב ודברתי עם המרצה והוא אמר שהוא יתחשב בי אבל הציון הזה תמיד יחרט בזכרוני, אני מרגישה ממש כשלון. בנוסף, בדרך הביתה פגשתי אחת שעבדתי איתה והיא שאלה אותי למה יש לך פצעים והתנפחת? נמאס לי כבר אני כל כך מתוסכלת ומתביישת בעצמי. עבר הרבה זמן מאז שהפסקתי עם הסטרואידים ועדיין יש לי פצעים ופנים נפוחות. כל זה ביחד פשוט גורם לי לרצות להעלם, אני מרגישה שאני לא שווה כלום. למה הייתי חייבת לא להצליח? איך אני אשכח מזה? כבר אין בי כוחות, אני יוצאת ביום חמישי לחופשת סמסטר ובעצם זה רק הולך להיות יותר קשה- טונות עבודות ומחקרים להכין. אין לי למה לצפות. אני לבד בבית אחי בצבא ואחותי בארה"ב ואני פה עם כל העומס הזה- אני מרגישה שאני לא יכולה יותר. אפילו שאני רושמת את זה זולגות לי דמעות. אני מצטערת עם אני מדכא אותכם, אני פשוט מרגישה שאני חייבת לדבר עם משהו.

gaia20

New member
שירי ../images/Emo24.gif

את תמיד אומרת לכולם לא להתנצל על מה שהם כותבים, כי כאן המקום בשביל דברים כאלה, אז גם את אל תתנצלי על ההרגשות שלך, זה בסדר גמור להרגיש ככה אחרי ציון נמוך אבל- צריך לראות הכל בפרופורציות נכונות. שירי יקירתי, הרימי ראש ותתחילי לחייך, זה רק ציון אחד, לא קרה כלום, לא סוף העולם, אני מבטיחה לך שהציון הזה לא יהרוס לך כלום, חוץ מזה- את אומרת בעצמך שיש עוד המון-המון עבודות להגיש ומבחנים לעבור, נראה לך שדווקא את הציון הנמוך של שירי יזכרו?? את היחידה שתזכרי את הציון הזה, אני בטוחה שאפילו המורה הכי מגעיל בעולם לא יזכור אותו לרעתך. את ממש לא לבד- יש כאן אנשים מקסימים, נכון שהכל וירטואלי, וזה לא כמו לדבר עם אחות\אבא\אמא, אבל מי מבין אותך הכי בעולם? אנחנו עוברים את אותם דברים, אנחנו הכי מבינים, אנחנו לא צריכים התנצלויות והסברים, אנחנו מקבלים אותך כמו שאת, בחורה מקסימה וכשרונית. את מוזמנת לכתוב כאן בכל פעם שאת מרגישה רע, אפילו קצת רע,רק אל תתנצלי על זה... בבקשה... שירי´לה, קחי
ענק ואני רוצה לראות
מקסים על הפרצוף שלך. אוהבת, אוהבת...

ל3

New member
גיאוש´ תודה

קשה לי כרגע נורא לחייך והכל נראה לי שחור. אני לא יכולה להפסיק לחשוב על מה שהבחורה אמרה לי ובעיקר על הציון, זה אוכל אותי אבל אני אשתדל את פשוט מקסימה

gaia20

New member
שירי

כבר מזמן למדתי שלא מתייחסים לכל מה שאנשים אחרים חושבים, לפעמים צריך להתעלם...לא לתת לזה חשיבות ובטח שלא לתת לזה לקלקל לך את היום. לי לא איכפת מה יגידו עלי, בזמן מירוץ עם הסטרואידים... אם איך שאת נראת- מפריע לך -זה משהו אחר (ואפשר לשנות את זה, את יודעת...), אבל השתדלי להתעלם מדעות שלא יועילו לך בכלום. אז הבחורה אמרה... אז מה? שתגיד... את רוצה להגיד לי שהיא מושלמת? גם לא יש כל מיני בעיות ואני אומרת לך את זה בלי להכיר אותה בכלל...

Dawn19

New member
לל3 ../images/Emo39.gif ../images/Emo151.gif

אל תתעצבני או תהיי בדיכאון בגלל מבחנים. זה לא שווה את זה, ואת זה אני אומר בתור אחד שהשקיע הרבה מאוד (אולי יותר מדי) בלימודים. חוצמזה ציונים תמיד אפשר לשפר. באשר למי שפגשת- לא יודע מי היא אבל זה נראה לי ממש חסר טקט להגיד למישהו שהוא התנפח ויש לו פצעים על הפנים. אל תפגעי מאנשים חסרי רגישות. מה שחשוב זה האישיות ומה שיש בפנים. don´t worry be happy =) שחר

ל3

New member
תודה לכולכם

אבל האמת זה מה שגיאה אמרה. אני לא נעלבת ממה שהיא אמרה אלה מהידיעה שמה שהיא אמרה הוא נכון- וזה מפריע לי. באשר לציונים, אני כבר לא אשתנה זה עניין של אופי

רינתבי

New member
רציתי להוסיף

שירי,אני יודעת מה זה להיות לבד ולהתמודד לבד עם הקשיים. גם לי אין משפחה כאן במרכז ולא חברים,כולם בצפון הרחוק ולא כל כך יכוילם לעזור לי .ההורים שלי מבוגרים ומצבם הבריאותי לא טוב,אבא שלי לפני ניתוח מעקפים,החברות הבודדות שנשארו לי (נותקו קשרים רבים בגלל המחלה,הדכאון והכל..) לא יוצא לי להפגש הרבה כיוון שגרות רחוק וקשה לי לנסוע היום,אני כל כך עייפה. מה שאני יכולה להגיד שיש למה לצפות,בסוף יהיה לך תואר ומקצוע והציונים לא מאוד חשובים,ומדברת כאן מישהי פרפקציוניסטית שנלחמה כל חייה למאיות. החלטתי לא להלחם יותר מדיי הבריאות והאושר חשובים יותר. הפצעים מוכרים לי אבל הם צריכים להעלם. לפחות זה,לי למשל חזרה הנשירה ובגדול. פעם היה לי שיער מדהים,כולם קינאו בי,ארוך מאוד ג´ינג´י עדין ומלא,והיום פלומה..סתם הגזמה שלי . בכלל כל הבטחון העצמי שלי ירד בשנתיים האחרונות וזה משפיע על הכל. טוב מספיק להתבכיין,אני באונ´ ולא יכולה להרשות לעצמי לבכות בפומבי למרות שבא לי לצעוק ולכעוס,מותר לי . אלך עכשיו לדירה . ביי רינת

ל3

New member
הי רינתבי

רציתי רק שתדעי שאת לא לבד. אני פה בשבילך תמיד ואם תרצי שנפגש אני אשמח. אם החברות שלך ניתקו איתך קשרים בגלל הלופוס אז הם לא חברות אמיתיות ואת לא צריכה אותם. באשר לאבא שלך, אני מאחלת לו בריאות והצלחה בניתוח. אני אחזיק לו אצבעות שלך תמיד, שירי

למעלה