shelly cool

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
למה דווקא אני
מה עשיתי
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אם אתם שואלים מה קרה אז ככה- כל התיקייה שלי נימחקה, עם כל התמונות וווואני לא זוכרת את הסיסמא של האייסי שלי
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
------------------------- תגובות

מריה12

New member
ממממ...

תנסי להחזיר את התיקיה דרך פח מיחזור.. ובקשר לאי סי תבקשי ממישהו שיפרוץ לך לשם ואם את יודעת תפרצי בעצמך..

להביא לך את כל התמונות שיש לי ? תמו

נות נדירות ועדכניות ושל כל הנושאים כשברומא וי אם אי יש לי את הכל איזה נושא את צריכה?

shelly cool

New member
אז ככה-

יעל, חברה שלי , תביא לי את הדיסק עם רוב הדברים.....אבל אני מבקשת שבבקשה תשימו לפחות כמה תמונות בישבילי
.... בבקשה.......

A d i d a

New member
תיכנסי לאתר של אייסיקיו

www.icq.com ותיכנסי לקטגורייה של "FORGOT YOUR PASSWORD" אז תכתבי את האימייל שלך והם ישלחו לך את הסיסמא. זה קרה לי כל הזמן אבל זה מסתדר!

מה לעשות../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif../images/Emo85.gif

לא בוכרים על |חלב| שנישפח
נכון שזה נורא וגם לי אין תיקיה של התאומות כי המחשב שלי התפגר ועכשיו אני גם לא מצליחה כל כך לישמור דברים הזיכרון כבר על הקו
אבל ממש הייתי עצובה ותראי אני עוד חייה חחחחחח! על תבכי על משהו שכבר נעשה כי זה לא יעזור לך לאחזיר אותו עם לא הצלחת את מה שהחבר´ה פה בפורום אמרו:) מקווה שאודדתי קצת

boli bop

New member
ניצול שירשור !

בבקשה חברי´ה אני פשוט נואשת ! אם למישהו יש תמונה יפה של התאומות בצבע צהוב שישרשר לכאן כי אני צריכה אותה לאתר שאני יבנה ! וחדשות טובות אני הולכ לחוג ! איזה כייף לי. עוד מעט אני מקווה שלפחות 7 חודשים האתר שלי (אמן) יעלה לרשת. אז בבקשה אנשים תעזרו לי . (זה פורום ונראה לי שלשם כך הוא נולד) כל תמונה צהובה תתקבל. תודה מראש , רומי האייקון המאומץ -

Alexis14

New member
תמונה בגווני צהוב?

אם כן- תביאי לי כל תמונה שהיא ואני אהפוך אותה לכזו...

boli bop

New member
אני מנצלת אותה כי את כתבת מה שקרה

לך וכבר הגיבו. חוץ מזה זה לא סיבה מספיק מספקת לפתוח הודעה חדשה. סך הכל אני ביקשתי משהו וניצלתי את השירשור מה לא בסדר בזה ?

למעלה