נטלי 100

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הסתיימה ההרשמה לפולין! מלא בנות שרצו לצאת לא יכולות עכשיו לצאת! (ההרשמה הייתה אמורה להמשך עד יום ראשון הבא אבל נגמרו המקומות..) כמה מהחברות שלי כ"כ מאוכזבות, וחברה אחרת שאירגנה תרומות למען בנות שלא יכולת לממן את המסע כנראה שלא תצא!!!! אמא שלה שכחה לרשום אותה היום בבוקר!!! כ"כ לא פייר! יש לנו איזה 14 אנשי צוות(מורים..וכו')! למה כ"כ הרבה אנשים? הם תופסים מקום של בנות! אני מבינה מאבטחים אבל למה כ"כ הרבה מורים לפחות מ70 בנות? אופ... ~נטלי~ ולמעונינים: אני הספקתי להרשם בזמן ואני מרגישה ממש לא נעים, חברה אחרת שלי אפילו הציעה לפנות מקום בשביל אותה בת שאירגנה את התרומות.. אני מרגישה כיאלו אני תופסת למישהי מקום .. הרגשה כזו מגעילה, אבל אני לא מסוגלת לוותר, אני מחכה למסע הזה יותר מידי זמן!

ixmix

New member
למה מורים?

המורים קורעים את התחת בעבודה שם, מוצפים עבודה, אחראים על כמות תלמידים גדולה - באחריות בלעדית, מול קשיים רגשיים ואחרים שדורשים תמיכה, טיפול, אורך רוח ומקצועיות יוצאת דופן. למה מורים? - כי בלי מורים, אין מסע, אין רוח המסע, אין הבנה מעמיקה, אין ריסון, אין גבולות (שדווקא במסע כה חשובים). רוצה עוד? ולגבי מי שלא נרשם בזמן - זה לא נעים, קשה וכואב - אבל ככה זה כשלא נרשמים בזמן. זו הסיבה שיש זמן. אולי במקום לקטר על בית ספר, תקטרי על החברות שלך, שלא דילו די אחריות להירשם בזמן?

נטלי 100

New member
כמה דברים

יש עוד אנשים חוצ מהמורים יש רכזת חינוך חברתי, יש מנהלת חטיבה עליונה, - שגם היא מורה יש את הראש אולפנא יש את הראש משלחת- שגם הוא היה בזמנו מרוה, יש את מורה שהיא ה"גסטרונומית" ולמה צריך את כל השאר?... ההרשמה נפתחה ביום שני שעבר שרק ביום ראשון שעבר עשו ערב הסברה להורים, ההרשמה הייתה אמורה להסתיים ביום ראשון הבא! והיא הסתיימה מוקדם מידי.. ההורים בקושי הספיקו להוציא כסף(לא לכל הבנות יש 1075 דולר בארנק..) ~נטלי~

irashady

New member
למה זה בכלל מוגבל במקום?!

זאת ממש חוצפה! רק 70 אנשים יוכלו לצאת לפולין ולראות בעיניים שלהם מה קרה לעם שלהם?! בושה לבית הספר שלך!

נטלי 100

New member
צודקת אבל

עד עכשיו המקומות הספיקו לכל הבנות שרצו לצאת (או משו כזה..) והם לא חשבו על לקחת יותר מקומות.. ס-ת-ו-מ-י-ם! ~נטלי~

ישרון

New member
גטלי זה לא נורא

אם תתארגנו בקבוצה הכוללת עשרים תלמידות תוכלו לצאת עצמאית בתקופת החופש הגדול בלי בית הספר בלי המיטרד של אבטחת משרד החינוך ובלי מורים שאת הוצאותיהם אתן ממנות אם זה מעשי אשמח לתת לך כתובות רלוונטיות במסר אישי. מתוך ארבעת ילדי אחד החליט שלא לסוע וגם לא כעסתי עליו אני אישית נסעתי בגיל 50+וביתי הבכורה החליטה שלא תשתתף בהגרלת מקום מפני שבזמנה יצאו רק 40 תלמידים משכבת הגיל ולא היתה הרשמה חופשית אז יצאה במשלחת של תנועות הנוער.ומאוחר יותר נסעה עוד מספר פעמים כמדריכת קבוצות.

למעלה