psycho maiden

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

היום נסעתי לת"א לקנות בגדים , הייתי בשוק הפשפשים -רציתי למות מרוב החום , לא ראיתי בכלל חנויות של בגדים [חוץ מאחת -שתיים ממש לא מעניינות] ובכלל היה די ריק שם . גם חשבתי שאני אוכל למכור שם את הבגדים שלי אבל אז התברר לי שבכלל אני צריכה לשבת בעצמי ברחבה הזאת שיש שם ולמכור. אוקיי עברתי הלאה ,שוק בצלאל והסביבה - אין משהו מעניין בכלל , כמה מציאות נחמדות -מבחינת מחירים אבל מבחינת מראה-לא משהו בכלל . על ג'ינסים/מכנסיים בכלל אין מה לדבר לא מצאתי שם כלום... החלטתי שזה מספיק , גם ככה התבעסתי יותר מידי - חזרתי לתחנה המרכזית , שם קניתי סתם איזה מכנס נחמד שיהיה לי ליום יום וסריג חמוד. גם בתחנה המרכזית לא מצאתי ג'ינסים /מכנסיים , כמובן. אוקיי , אני מודה - אני מ א ו ד בעייתית בבגדים ,מאוד ביקורתית כלפי כל דבר וחייבת למצוא את ה-דבר שאני אדע שאני באמת אלבש אותו - קיצר לא מתפשרת. עוד בעייה - אני מחפשת ג'ינסים מתרחבים [שיתאימו לרוחב של באפלו] ולא מצאתי כלום!! אפילו לא טיפה מתרחב [טוב נו ,רק אחד אבל הוא היה ממש ענק עליי]. כבר חשבתי לקנות אולסטאר גבוהות וככה אני אוכל לקנות ג'ינסים שהם ממש מתרחבים וככה זה יתאים לי ,אבל גם כאלה לא מצאתי
[!] אוקיי ועכשיו אחרי שחפרתי והוצאתי תיסכול [צטערת] לשאלות שלי - מאיפה אני יכולה לקנות ג'ינסים מתרחבים [מספיק בשביל באפלו] במחירים סבירים ? או - אולסטאר גבוהות [מבחינת גובה , לא אורך כן? ] תודה לעונים [ולקוראים], מצטערת שכתבתי יותר מידי - פשוט באמת התייאשתי מהעניין .

ממ סורי שלא הלך.. אני מצטרפת לשאלת

הג'ינסים המתרחבים, כי שמתי לב שהם באמת הולכים קצת ונעלמים
וגובה התכוונת לגובה הסוליה?

psychocandy

New member
גם אני הייתי לא מזמן בשוק הפשפשים..

מאוד התאכזבתי גם אבל, אומרים שבימי שישי למקום יש הרבה יותר להציע (וכמובן שיש גם הרבה יותר אנשים, בהתאם) אז אולי אז תמצאי מה שאת מחפשת. :) נצל"ש: אם למישהי/ו יש הצעות לגבי מקומות שווים במיוחד בשוק הפשפשים, אודה לו מאוד. :)

Little Chiwawa

New member
אוקי אז ככה

לי יש ג'ינס שממש ממש ממש מתרחב למטה...ואני לא מגזימה.. ולמטה הוא צר כזה והוא יושב סבבה קניתי אותו בחנות שקוראים לה ג'ט jet אם אני לא טועה. בת"א באזור המלונות(?)מלונאות נו איך שלא כותבים. תחפשי אולי תמצאי.. לגבי אולסטאר..אמ כחובבת אולסטאר אני יכולה להגיד לך שכמעט לכל חנות שאני הולכת יש אולסטאר בכל צבעים הסוגים והגבהים זאת באמת לא בעיה.. פשוט תלכי תסתובבי תראי חלון ראווה עם אולסטאר תיכנסי תשאלי.. טוב מקווה שעזרתי..במשהו..

psycho maiden

New member
איפה זה איזור המלונאות?

את יכולה לתת לי שמות של חנויות ספציפיות שיש בהן אולסטאר גבוהות ?

ffiendd

New member
אני אנסה :) ../images/Emo54.gif

יש לי מכנס ירוק, ממש מתרחב, מחביבה. את יכולה לנסות שם, יש לה הרבה ואני בטוחה שתמצאי משהו טוב שתאהבי, כי יש לה די הרבה בגזרה הזו. :)

בקשר למכנסיים מחביבה-

מי אז אמרה פה שיש בשוק הפשפשים אותם מכנסיים או משהו? כי אני בקרוב אסע לת"א במטרה של לחפש בגדים בלבד *אני מלא בת"א פשוט אף פעם לא בשביל המטרה הזאת* אז אני לא זוכרת מה אמרו... איפה זה אז? XDD אני קרצייה:X

smady by

New member
חחח.. אני בת"א רק למטרה זו! ../images/Emo6.gif

אממ שוק הפשפשים- אין לי מושג איך לא מצאו שם שום דבר.. אני הייתי שם יום ראשון, וקניתי 5 זוגות מכנסיים (כולם מתרחבים.. כמה סגנון שנות השבעים כאלה- צמודים למעלה, ולמטה מתרחבים ממש) יש 2-3 טורים של חנויות בגדים, כנראה שהיא לא מצאה אותם מאיזושהי סיבה...
בקיצור0 יש בטור הראשון, חנות בין הראשונות (הוא אמר שזו חנות מס' 5 בשוק - אז כנראה שממספרים אותם) בכל מקרה קוראים לו משה, ויש לו אח עם עוד דוכן שלהם, ויש להם מכנסיים ממש יפים וזולים!

צעירות!!!!

כל הבגדים שלי מהפישפשים צריך לדעת לאן ללכת ואיפה לחפש.. זה לוכח קצת זמן.. עם תבואו עם משיהו עם נסיון תמצאות תוך 2 דקות..

smady by

New member
חחחח לקח לי שעה למצוא

ולהגיע לשם מאבן גבירול (לקחתי אוטובוס, וירדתי לפני הזמן, ואז שאלתי בדרך איזה 20 אנשים איך מגיעים...
) אבל כשהגעתי לשם היה ממש כיף- אני גם זכרתי טיפה את הסדר כי הייתי פעם שם עם חברה..

בפשפשים בול אותם מכנסיים מחירים זול

זולים בהרבה מחביבה.. חחחחח אצל מישל ושימשון.. זה 2 חניות צמודות בסימטה השניה .. הם אחים וכולם מכירים אותם

Shusho

New member
אני אמרתי

במקום 120 יצאתי עם ב-50. יש פסאז' בשוק, פשוט לשאול איפה החנויות בגדים של שמשון והאח שלו, כולם ידעו שם.

תודה תודה תודהההההההההההההההההההההה

ויש שם בדיוק כמו אצל חביבה? גם משובצים וכאלו או רק חלקים? תודה שוב!!!!!! רונה xxx

למעלה