אני כל הזמן חושבת על למות צורך ממש חזק לפגוע בעצמי זה נמשךל שנים למה זה לא מפסיק?????
N nic nic New member 9/7/07 #1 ../images/Emo7.gif אני כל הזמן חושבת על למות צורך ממש חזק לפגוע בעצמי זה נמשךל שנים למה זה לא מפסיק?????
../images/Emo7.gif אני כל הזמן חושבת על למות צורך ממש חזק לפגוע בעצמי זה נמשךל שנים למה זה לא מפסיק?????
ה הסמיילית New member 9/7/07 #3 מה הבעיה? רע? כואב? גורל אכזר? אנשים מתייחסים אלייך כמו שאת מתייחסת אל עצמך. אם תצאי מהמעגל של הבאסה והמוות ותתחילי לחייך גם אחרים יחייכו אלייך ולא תרצי למות.
מה הבעיה? רע? כואב? גורל אכזר? אנשים מתייחסים אלייך כמו שאת מתייחסת אל עצמך. אם תצאי מהמעגל של הבאסה והמוות ותתחילי לחייך גם אחרים יחייכו אלייך ולא תרצי למות.
J JustStav New member 13/7/07 #4 תגידי את מפורום 143? כי ניראה לי שראיתי תכינוי שלך שם פעם אם זה בגלל זה אז שתדעי שיש מרכזים שיכולים לעזור ואת לא צריכה להיתייאש ובטח שלא לפגוע בעצמך וזה נורמלי מה שאת מרגישה אבל זה יעבור אם תקבלי עזרה ותרגישי טוב וזיהו:}
תגידי את מפורום 143? כי ניראה לי שראיתי תכינוי שלך שם פעם אם זה בגלל זה אז שתדעי שיש מרכזים שיכולים לעזור ואת לא צריכה להיתייאש ובטח שלא לפגוע בעצמך וזה נורמלי מה שאת מרגישה אבל זה יעבור אם תקבלי עזרה ותרגישי טוב וזיהו:}