../images/Emo7.gif

אני כבר יותר מחודש בתפקיד הקבוע והמצב לא נראה טוב. התפקיד עצמו בסדר גמור אבל אין בסביבה בכלל חיילים וחיילות ואין לי איפה לפגוש אנשים חדשים וזה שובר אותי. לפני הצבא המצב החברתי לא היה טוב בגלל כל מיני סיבות ואני רק חיכיתי לרגע שאתגייס ואמצא המון חברים כמו שאנשים אחרי צבא הבטיחו וסיפרו לי והכל ישתנה אבל שום דבר לא השתנה. חוץ מזה אני פקלש"ית ככה שאין לי שמירות ומטבחים וגם ההזדמנות הזאת לפגוש אנשים איננה. ככה זה בכל מקום ביחידה שלי, אבל יש כאלה שהחיים החברתיים שלהם כבר מסודרים או שיש להם יכולת מדהימה להתחבר עם אנשים שהם סתם עוברים לידם או פוגשים למשך כמה שניות- אני צריכה להיות במסגרת קבועה עם אנשים כדי להתחבר איתם, ופשוט אין כזאת.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ריבה יקרה

אנחנו שומעים את התיסכול, מבינים את האכזבה. היו לך ציפיות -- במיוחד לאור הרקע האישי שלך. קיווית שבשירות הצבאי דברים ישתנו לטובה... והנה, לא רק שאין שינוי לטובה, אלא שאת מרגישה מבודדת
מאד מצער. מאד מתסכל. מאד עצוב
אז מה עושים? מבקשים העברה? מנסים לשנות משהו בצורת העבודה (אם אפשר)? אולי מנסים ליצור קשר עם מישהו שיבוא אליך? דברי איתנו עוד, ריבה...

ש-ב-י

New member
שלום לך ריבה...

טוב אז ככה: אני יכול להבין אותך פחות או יותר, כי גם אני לפני שהתגייסתי המצב החברתי שלי לא היה טוב, לא היו לי חברים שהייתי יוצא איתם לבלות או משהו, אלא סתם חברים שהייתי איתם בקשר טלפוני פעם ב... וגם לי אנשים אמרו שאני אמצא חברים בצבא, ואומנם הכרתי כמה, אבל אני לא בקשר טוב עם כולם... אני מבין אותך שיש כאלו שאיך שנמצאים עם מישהו פעם ראשונה כבר מתחברים אליו, וגם אצלי בבסיס יש אנשים כאלו, ואני אוכל את עצמי שאני לא כזה, אבל רציתי להגיד לך שהאפשרות שאת יכולה להתחבר לאנשים זה או במגורי בנות (אם את ביחידה סגורה), ויש לך עוד אפשרות שזה בכל ארוחה בחדר האוכל או מחוץ לחדר האוכל (לפני ואחרי הארוחה), או בדרך חזרה הביתה (בהסעות), אלו ההזדמנויות היחידות שלך להכיר אנשים, וחוץ מזה: תאמיני לי טוב שאת לא עושה מטבחים... אני אומר לך מניסיון: אני כרגע מסופח זמני למטבח, ורק בעוד שבועיים אני אדע תשובה סופית, כי אני רוצה לחזור לקרבי... אני משרת בשריון ברמת הגולן, כרגע אני במטבח של החטיבה עצמה, ויש לנו שם תורניות, שכל הזמן יש להן הרבה עבודה (הרבה כלים), והן מתלוננות הרבה על העבודה שיש להן, ואומנם יש שם אנשים בסדר, נחמדים, אבל עדיין זה לא נראה לי אנשים שמתאימים לרמה שלך, שתוכלי להשיג איתם מטרה כלשהיא... אז שיהיה לך בהצלחה!!! שלך, שבי ה-
.

למעלה