• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo7.gif

לא מרגישה טוב. פתאום בלי הודעה מוקדמת הופיע חום ( 38.) והוא גם ירד מעצמו בלי אקמול או משהו. נורא מוזר. גם יש לי פריחה והרגשה כללית רעה. ועוד מחר יש לי מבחן. אני ממש עובדת עצות. אני גם לא יודעת אם כדאי לי לגשת לרופא. האמת שהיה לי כבר ארוע כזה של הופעת חום והעלמות פתאומית השבוע. מישהו מכיר את התופעה?

ל3 אני אישית לא מכירה תופעה כזואתי

לא מכירה תופעה כזואתי בכלל מענייו למה זה קורה לך ובהחלט כדי רצוי שתלכי מיד לרופא המשפחה שלך אסור לך להעביר את זה ככה כאילו זה כלום את חייבת לדעת ולהבין למה זה קורה לך תבטיחי לי שתעשי את זה חמודה שלי מרוויטלי

3ויוי

New member
אופטלגין ../images/Emo8.gif

היי שירילה מזמן לא דיברנו,,,,, קחי חצי אופטלגין במידה ויש חום או כאב ראש. אם החום ירד ,אז יתכן מאד שזה קשור ללופוס חביבנו. לי זה גם קורה ואני בדרך כלל מצמידה למיצחי מטפחת ראש רטובה במים קרים.בנדנה ". ובמידת הצורך חצי כדור אופטלגין. את שניראה הית במתח לקראת המיבחן מחר. ואגב מאחלת לך הצלחה ! שלך

gaia20

New member
שירי

לי נראה שמדובר בהתפרצות קטנה... אצלי לפחות, חום ופריחה ישר הביאו אותי לפרצוף חמוץ מהרופאה שלי ואולי גם אשפוז, תלוי בבדיקות. מה שאני מציעה לך זה כמובן ללכת לרופא שלך ולבקש ממנו לבצע שקיעת דם ואנטי די אנ אי. אבל לא לדחות את זה- אחרי המבחן שלך מחר (ד"א- שיהיה לך בהצלחה!!) תתקשרי לרופא, ספרי לו מה את מרגישה ותבקשי לעבור את הבדיקות האלו, גם אם פתאום את מרגישה יותר טוב. חוץ מזה- אני מקווה שתרגישי יותר טוב מחר למבחן.

תודה לכולם

מה שמפריע לי זה שהסימפטומים נורא מוזרים ואני באמת לא יודעת עם זה מהלופוס. לדוגמה, אני בודקת חום ויש לי 38 ואחרי רבע שעה זה יכול לרדת ל37.3 גם בלי שאני אקח שום אקמול או אופטלגין. ב 2:00 יש לי מבחן ואני מתרגשת. אני עדיין לא מרגישה כל כך טוב אבל באתי ללימודים ( כרגע אני רושמת מהספריה). נורא מצחיק שכולם פה הולכים עם גופיות ואני הולכת עם חולצת פליז ארוכה. קר לי ואין לי כוח ותאבון. אני גם לא מרוכזת כך שאני לא יודעת עם אני אצליח בבחינה. נראה לי שאחרי הבחינה אני פשוט אלך לרופא. אין לי זמן לגשת לראומטולוג יש לי כל כך הרבה דברים לעשות!

ל3

New member
בטעות זה נרשם על שם ורד

כי רשמתי את זה מהספריה. אבל זו אני שירי

למעלה