../images/Emo7.gif

כשרק התגיסתי בהתחלה היתה נורא מצוברחת עברה עלי תקופה קשה שעד היום נמשכת ולא היה לי רצון וכוח להתעסק עם הצבא לא עשיתי שום דבר שהכשיל אותי אבל לא ניסיתי יותר מדי אחרי שובע בערך החלטתי שאני כן מנסה וכן עלתה לי המוטיבציה והרצון לשרת ולעשות משהו ומשמעותי הייתי בקורס ודי נהנתי בו וככה עברו להם כמעט שמונה חודשים בסהכ טובים מדי פעם קרו דברים אבל התגברנו עליהם והמשכתי הלאה ולא ויתרתי ואז הם החליטו שאני לא טובה מספיק להמשיך איך הם יכולים הם לא מכירים אותי בכלל הם לא יודעים מי ומה אני יכולה הם הם לא יכולים ולא יודעים... מאז שזה קרה המצב די התדרדר הם מטרטרים אותי כבר כמה ימים ממקום למקום למקום ואני מיואשת לגמרי אין לי מוטיבציה ורצון לשרת היום הם החליטו לשים אותי במקום שאני לא רוצה בתפקיד שאני לא רוצה ולא יודעת כלום בנושא ואני לא יודעת מה לעושת והם הם הרסו לי את החיים אני בקושי ישנה בקושי אוכלת ובוכה כמעט כל הזמן ולא יודעת מה לעשות ואיך לצאת מזה אני לא מסוגלת יותר אני מרגישה כלכך מותשת ושחוקה ולא יודעת מה לעשות

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מאד חשובה

גם לנו לא ברור מדוע קרו לך כל הדברים האלו... מדוע החליטו שאת לא טובה מספיק? מדוע מטרטרים אותך? מדוע מיקמו אותך במקום שאת לא רוצה להיות בו? מדוע מינו אותך לתפקיד שאת לא רוצה וגם לא מבינה בו? תמוה, מוזר, מקומם! אנחנו יכולים להבין את ההרגשה שלך. שותפים לתסכול, לכעס, למצב-רוח הרע... את אומרת שאת לא יודעת מה לעשות, ואנחנו תוהים אם שיחה עם המפקד לא תבהיר דברים... הרי תוכלי לפחות שלאול ולקבל תשובות... אולי לא תשיגי את מה שהיית רוצה (בהנחה שאת רוצה דברים מסויימים), אבל לפחות תדעי מה קרה? לפחות תביני את ההצדקה להחלטה שלהם? וחוץ מזה, אולי אין מה להפסיד מלבקש העברה...

לא יודעת כבר

לא יודעת כלום ובאיזשהו מקום כבר התחיל לא להיות אכפת לי אני כבר לא חלק ממסלול לא חלק ממשהו הדבר היחיד שכרגע היה המשמעות שלי שנתן לחיים שלי מטרה ומשמעות נלקח ממני בצורה משפילה ומגעילה והחברות שהחשבתי אותןלחברותטובות שהייתי מוכנה הכל לעשות בשבילן אפילו לתת יד ורגל עזבו ולמה? כי אני לא ממשכיה איתן? כי העזיבו אותי? אולי כי סוף סוך הם ראו וגילו מי ומה אני באמת כלום!

לא יכולה כבר

אני פשוט נובלת מתנוונת בצבא לא יכולה כברר לא עושה כלום פשוט כלום אין לי שום דבר נגד פקידות או נגכד שום תפקיד שהוא בצבא אני חושבת שכל תפקיד אם יש אותו בצבא סימן שהוא חשוב ושצריך אותו אבל זה פשוט לא אני אני לא פקידה אבל אני לא עושה כלום ואני לא יכולה פשוט לא יכולה יותר למה? למה הם עשו את זה.? באיזו זכות הם מחליטים בשבילי מה אני יכולה ומה לא???

ש-ב-י

New member
היי "חשובה מאוד"...

טוב, אז השארתי לך לפני כמה ימים הודעה אישית, כנראה שלא קיבלת אותה או משהו, אבל לא משנה... את יכולה לומר לי מה את עושה עכשיו בצבא? באיזה תפקיד את? כי תאמיני לי שאני מרגיש כמוך אותו הדבר... אני יכול מאוד להבין אותך... גם אני מרגיש שאני לא תורם כלום בתפקיד שאני עושה בו, ולמרות שכולם אומרים לי שזה התפקיד אחד מהחשובים בצה"ל... פחחחחחחחחח אלקקקקקקק... טוב, אומנם זה אולי קצת נכון, אבל אני לא מוצא את עצמי שם... זה לא אני להיות מה שאני עושה כרגע, ואני עושה הכל (אני נלחם) איתם כדי לעבור משם, כדי לחזור ולשרת בקרבי... זה מה שחלטתי שאני רוצה לעשות, ולא איכפת לי מה אני אצטרך לעשות בשביל זה, אבל עד שאני לא עובר לגדוד, אני לא יישב בשקט!!! אז תנסי אולי גם את להילחם על שלך, לערער לחזור לשם, כי אני יודע שהצבא זאת מערכת קצת דפוקה (סליחה על הביטוי), אבל בצבא מחליטים על נתונים אישיים אצל כל בן-אדם כדי לדעת אם הוא מתאים למשהו או לא, כאילו הנתונים האלו תורמים בכלל משהו?! בשביל לצאת לקצונה אני צריך להיות חכם, צריך להיות עם תעודת בגרות מלאה, עם 12 שנות לימוד, מה הקשר לעזאזל בין הנתונים האלו לתפקיד שלי?! ואם אני הולך להיות קצין במשטרה צבאית לדוגמא? אז מה לעזאזל אני צריך את הנתונים האלו? גם קב"א, גם דפ"ר? מי מסתכל על זה אח"כ באזרחות? אני לא אומר שאין לך את הנתונים האלו, אבל לכי תביני את הצבא הזה... זה הכישלון והחיסרון היחיד (נראה לי) של הצבא שלנו... חוץ מזה, אני חושב שהוא בסדר... אבל תנסי לערער ולהילחם על שלך, ותבררי למה הוציאו אותך מהקורס הזה? ואם את רוצה, תעדכני אותי בהמשך לגבי תשובה, את יודעת איך להשיג אותי אם לא פה, אז אשמח לשמוע על עוד שינויים שקורים איתך!!! ביי ביי... שלך, שבי ה-
.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
חשובה לנו מאד

אנחנו עוקבים אחרי ההודעות שלך, קוראים בצמא כל מילה, נקרעים בפנים מצער. כל-כך חבל על הבזבוז. כל-כך חבל על הכאב. כל-כך חבל על הזמן שעובר. כל-כך חבל עלייך. אבל, אם כלום לא עוזר, ואין צ´אנס לשינוי (כמו שש-ב-י מציע), ואת לא רוצה להילחם יותר על זה -- בואי ננסה לראות את זה כמשהו זמני. בואי ננסה לראות את זה כתקופה שהולכת ועוברת. בואי ננסה לראות את הסיום של התקופה הזו ולחכות למה שיהיה אחריה. בואי ננסה להתמקד בך, ביכולות ובתוכניות שלך לעתיד, ולא בתיסכול. מוכנה להצטרף לשינוי נקודת המבט?

ה "בך" ה "בי" הזה כבר

לא קיים או שהוא מתחבא לו שם איפשהו נרמס ע"י האבן הענקית שרומסת ורומסת ולא משנה מה יש בדרך זה כל מה שהיא עושה רומסת ולי כבר אין את הכוח לנסות ולשבור אותה אני כבר אולי באיזשהו מקום הרמתי ידיים מצטערת

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מצטערים גם ../images/Emo10.gif

חמודה, רוצים לעזור לך בכל זאת. בואי אולי ננסה לדבר (שוב) בשיחה אישית. אנא בואי לשוחח איתנו בשעות התורנות.

ש-ב-י

New member
אל תרימי ידיים...

אל תוותרי כ"כ בקלות... תראי לצבא שיש לך את הכוחות האלו להילחם ולעמוד על שלך,תראי להם שיש לך את המוטיבציה הזאת להמשיך לאן שרצית, תראי להם שאת כן מתאימה ולא כמו שהם חשבו שאת לא מתאימה, כי הם טועים וב-ג-ד-ו-ל!!! אני בטוח, את בטוחה, וכולנו בטוחים!!! גם לי שבוע שעבר היה נמאס מהתפקיד שלי, ופשוט כתבתי שיר שנקרא: "הלב", (וזה לא השיר של מרקו שחוזר הביתה)
אלא זה שיר שכתבתי על עצמי שנשבר לי הלב, ואני מקדיש אותו גם בשבילך וגם בשבילי וגם בשביל כל שבורי הלב למיניהם... אז הנה השיר (בעיקר בשבילך) למרות שהוא מדבר על לשון זכר... "הלב": ******** א). אני יושב וחושב, מה מניע את הלב?! ב). מי מפעיל? מה לוחץ? ומה קורה כשהוא מתפוצץ?! פ"ז : הלב נשבר וממשיך לפעול, לחבר אותו אני לא יכול. X2 ג). אני מביט ורואה את מה שאני לא רוצה לראות... והעיניים מסתנוורות. ד). הלב דופק גם כשאני בודד, והשאלה שלי היא: אם הלב פוחד?! פ"ז : הלב נשבר וממשיך לדפוק, אולי יעשו לי ניתוח וידביקו לי אותו?! מה לעשות עם הלב הזה?! אפשר להעיף אותו לעזאזל. X2 בית א´ חוזר!!! -סוף- אני לא יודע למה ועל מה אני כותב את השיר הזה, פשוט לפעמים (נראה לי) אנחנו צריכים להחליף לב חדש, כי אי-אפשר להשאיר משהו שבור בתוך הגוף, חייבים לתקן אותו, וכמו שלא צופים בטלוויזיה שבורה, או לא מדברים מטלפון ששבור, כך לא יכולים להמשיך לעבוד עם לב שבור, אבל צריכים להילחם על זה שנרכיב ונחבר אותו... ותחשבו על זה... מואה מואה מואה...
שלכם, שבי ה-
.

הצבא

הזה הורס את הנפש אני מציע לצאת. אני גם כבר החלפתי כמה תפקידים שהכי טוב מבניהם לדעתי היה קרבי אבל אני לא יכולתי להמשיך להיות שם כי זה לא עשה לי טוב ואני בעצמי חושב שאני אצא בקרוב.

למעלה