• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo7.gif

אני לא יודעת מה יש לי. כבר שבוע פלוס שאני מסתובבת עם חום שמגיע עד 38. הוא יכול להעלם לכמה ימים ואז לחזור. אני מרגישה כל כך רע, אני לא מסוגלת לתפקד. עכשיו חזרתי מוקדם מהלימודים ובדקתי חום- יש לי 37.6. אני מרגישה שאני נגמרת וזה נורא מפחיד אותי. יש לי חולשה איומה, עד כדי כך שלעיתים אני רוצה רק לישון, יש לי חוסר תאבון, היום בשיעור שיטות מחקר יצאתי לשאוף אוויר כי הרגשתי שאני נחנקת ולא יכולתי לבלוע (שזה נראה לי סימפטום של חרדה), קר לי כל הזמן ובכלל יש לי הרגשה כללית רעה מאוד. אני לא חושבת שאי פעם הרגשתי ככה וזה נורא מלחיץ אותי. אני פשוט מרגישה שאני הולכת ונגמרת ( אני אולי מגזימה אבל אני מרגישה כל כך זיפט). מחר יש לי תור לבלינסון ואני לא יודעת איך אני יגיע לשם. ועוד עכשיו יש לי תקופת בחינות ועבודות- מה אני יעשה? כל כך רע לי

שירי יקרה את צריכה להיות יותר תקיפה

שירי יקרה מאוד לא הייתי כאן מספר ימים (כמעט שבוע), חזרתי, וקראתי את כל הודעותיך, את נשמעת לי ממש חולה. אולי התלקחות קלה של המחלה, אולי משהו אחר, אבל חולה. לכן, מחר, כשאת הולכת לרופא שלך, את חייבת להיות מאוד תקיפה בהסברים של מצבך. אולי תרשמי לעצמך את כל התופעות, ותבואי עם רשימה מלאה אל הרופא, ותתעקשי שישמע את כולן, בסבלנות ושיציע לך פתרון. אולי את צריכה אשפוז קצר לבירור כללי של מצבך, אולי את צריכה שינוי תרופתי כלשהו. כך אסור שימשך המצב. סליחה אם אני נשמעת תקיפה, אבל יש לי תחושה חזקה של הזנחה, ואסור לך להרשות זאת לעצמך, ואסור לנו, כקבוצת תמיכה שלך, כאן בפורום, להרשות לך את זה. אז שירי יקרה מאוד, החזיקי מעמד ו"שבי לרופא שלך על הווריד" חיבוק חזק הרבה כוח כוכי

ל3

New member
כוכי אני אשאל אבל

אני כל כך מפחדת שהוא יגיד אשפוז. אין לי זמן לזה. אני נכנסת לתקופת המבחנים ויש לי 7 עבודות לכתוב ורובם באנגלית. אני לא יודעת מה לעשות. אני הולכת ללימודים ואני לא מצליחה להתרכז ואני באמת מנסה לא לחשוב ע זה אבל ללא הצלחה. המצב רוח שלי בקרשים- אני כל כך לא יכולה להרשות לעצמי את זה עכשו.

gaia20

New member
שירי, אני חושבת שאת מגזימה

אני בטח אומרת לך את זה כל הזמן, אבל את באמת צריכה האטה בקצב המהיר שלך... את נלחצת מזה, את לא מרגישה טוב, ואת ממשיכה עם זה? בבקשה אל תגידי לי שהבריאות שלך לא בעדיפות ראשונה... אני באמת לא מבינה אותך, אני לא מבינה למה את עושה את זה לעצמך? האם הלימודים כל כך חשובים עד כדי כך שהם באים על חשבון הבריאות?? שלא תביני אותי לא נכון, אני לא מזלזלת בלימודים שלך, אני יודעת שזה חשוב לך, מאוד חשוב, אבל תפסיקי לרמוס את עצמך... כי זה מה שאת עושה, את גומרת את עצמך בעבודה קשה וזה ברור לשתינו שקשה לך לעמוד בזה.

ואת חושבת שאם שלא תטפלי בבעיות

ואת חושבת שאם שלא תטפלי בבעיות שלך, תוכלי לגשת למבחנים? תוכלי להגיש את העבודות? הרי קודם כל את צריכה להרגיש יותר טוב, ורק אחר כך תוכלי לטפל בכל הדברים האחרים. אז בבקשה, בבקשה שירי, דברי עם הרופא מחר על הכל, שתפי איתו פעולה, ותמצאו את הדרך להעלות אותך על דרך המלך. שיהייה בהצלחה רבה מחזיקה לך אצבעות כוכי

ל3

New member
תודה לכן

אני אדבר עם הראומטולוג מחר ונראה מה הוא אומר. אני יעדכן אותכם לילה טוב

למעלה