Jesse Ian

New member
../images/Emo7.gif

הזמן ממשיך לעבור, וצריך ללכת לעבודה ולהקשיב לאנשים ולדבר אליהם, ולהמשיך הלאה ואי אפשר. אני לא מצליחה בוכה כל הזמן ומחפשת מישהו שיקשיב אבל כולם המשיכו והם רוצים שאמשיך גם איך ממשיכים עם הכאב הזה בגוף? כל דבר נראה כמו מכשול קשה שצריך לעבור כל בעיה מפילה יש לי כל כך הרבה לספר לאבא ולשאול ולהגיד אני מתגעגעת כל כך. אני רוצה את השקט שלי, אני רוצה לבכות וליפול ושכולם יעזבו אותי בשקט. שלא ידברו אלי. אני לא רוצה להמשיך הלאה. כל כך קשה בעבודה. לחייך ולעמוד בציפיות.. ועוד לא עיכלתי בכלל זה תופס אותי ברגעים, היום עובר והידיעה מחלחלת למחשבות לרגע ואני רוצה ליפול ולהתאבל בשקט אבל אני בעבודה, אמרו לי שעבודה תשחרר אותי מהעצב, אז לקחתי חצי משרה פה, בייביסטרים שם, קצת נקיונות ועשיו אני טובעת בתוך כל זה... רוצה להישאר במיטה. אני רוצה להתמכר לכאב, לדמעות, לעצב הנורא הזה

eaz1514

New member
../images/Emo201.gif זה נדוש אבל תני לזה זמן, זה לא מרפא

אבל מתרגלים לחיות לצד העצב והתחושה שכולם ממשיכים הלאה ואנחנו נשארנו שם, קרועים, שבורים וקשה לאסוף את השברים, או בלתי אפשרי כי לא נחזור אף פעם להיות מי שהיינו. מפרספקטיבה של יותר מארבע שנים של שכול כל מה שכתבת זה עבורי חיי היום יום ערבוביה של געגוע, הצורך לשתף, השיחות החד צדדיות בלי לקבל תשובות, הרצון להיות לבד בשקט ולצד ממשיכה את החיים מאותה נקודה, העבודה, הבית ,המשפחה, השמחות, הבילויים, החופשות. לכל דבר יש את מקומו ואת זמנו וכל מה שאת חשה הוא לגיטימי . תני לכאב לצאת החוצה, תבכי תכעסי אבל המשיכי בחייך. בכל מקרה אנחנו תמיד כאן, לשתף לתמוך ומעל לכל להבין. אילנה אמא של רונן

natalieov

New member
אני מקווה שתתחזקי...

אני באותו מצב... רק כמה שנים יותר... פשוט מתרגלים לחיות עם האובדן... אין לנו ברירה... אי אפשר להמשיך לשקוע ולהיכנס לדכאונות החיים לא נותנים לנו את זה... רק מצפים שנתקדם ונמשיך הלאה... למרות הקושי... אני מקווה שתלמדי לחיות עם השכול.. זה פשוט מגיע לשלב שזוהי השיגרה ואין ברירה אחרת... אני פה בשבילך אם את רוצה לדבר... אני אשמח מאוד... ואת מוזמנת בנוסף לקומונה: "לחיות בלי אבא" והלוואי שתתחזקי...

yazi22

New member
אל תתמכרי

זה כואב. הכאב בא ומתיישב בתוכנו. תני לו לבוא וללכת כרצונו. אל תתמכרי אליו.

yamkachol

New member
כן, כאב האובדן הוא כאב איום ונורא,

כל אחד מתמודד עם האובדן, בדרכו, בקצבו - לבד, עם עצמו. האם ניסית ללכת לקבוצת תמיכה? לטיפול? נראה לי שיתכן ויכול לעזור לך.

למעלה