• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo7.gif

נמאססססססססס לי. יש לי חום 37.7 וכואב לי נורא השריר ברגל. גם אין לי תאבון וההרגשה הכללית די זיפטית. אני מצטערת שאני מתלוננת כל הזמן אבל פשוט נמאס לי. נראה לי מאוד שזה פסיכולוגי , כי כל פעם שאני לפני מבחן זה קורה. יש לי מבחן ביום רביעי ואני לומדת אליו כבר מיום שבת ונראה לי שזה משפיע. אני לוקחת סטרואידים ואני לא מבינה איך זה לא עוזר, ואולי זה בכלל לא הלופס ? אין לי זמן לגשת לרופא ואני גם לא יודעת אם כדאי או לחכות עד אחרי המבחן ולראות מה המצב.

gaia20

New member
כאן נמחקה הודעה שלא תואמת את

רוח הפורום!!!!!! אבקש מכותב ההודעה (שכמובן נכנס בשם זמני) לא להשאיר הודעות מהסוג הזה כאן!!! זהו פורום תמיכה, בין השאר, ומי שצריך תמיכה יקבל תמיכה!!! שירי- גשי מיד לרופא!! את מרגישה ככה כבר המון זמן, בין אם זה פסיכולוגי או לא, את חייבת לדבר עם הרופא שלך, אפילו בטלפון, שיחה של 5 דקות תבהיר לך את המצב. אני יודעת שזה מצב מאוד מדכא, אבל אסור לך לשקוע בתוך זה, קחי את עצמך בידיים. מקווה שמחר תרגישי יותר טוב.

ל3

New member
לגיאוש´ המקסימה

לצערי הספקתי לקרוא את ההודעה לפני שמחכת אותה- פשוט לא הגבתי עליה. אולי אני צריכה לקחת את הדברים לתשומת ליבי ( כבר היה מקרה כזה עלי בעבר)אולי גם כשרע לי אני לא צריכה להתלונן. ולמקרה שאותו כותב הודעה נכנס שוב לפורום אז יש לי משהו להגיד לך: כשמעירים לבני אדם יש דרך לעשות זאת. להבא, אם אתה רוצה שמשהו ילמד מהערותייך נסה להיות יותר עדין ואנושי- אני מבטיחה לך שזה עובד קסמים. (אני לא יודעת למה אני טורחת בכלל). וגיאוש´ שוב תודה על הכל. אני אדבר היום טלפונית עם הרופאת משפחה בערב ואני יעדכן אותך.

ל3

New member
טוב אז דיברתי עם הרופאה

והיא אמרה שבנתיים אני אמשיך עם המינון הנוכחי של הסטרואידים. בעוד שבוע אני אמורה להתחיל לרדת במינון אבל היא אמרה שאם החום ימשיך אז יתכן שאני אשאר במינון או אגדיל אותו. אני מקווה שכמו שכוכי אמרה זה יעבור עוד מעט. ואפרופו כוכי, לא סיפרת לנו איך היה ביים המלח- אני סקרנית. נ.ב לא נורא לגבי המאמר.

gaia20

New member
שירי, בקשה לי אליך

את יודעת, מאוד כעסתי כשקראתי את ההודעה הזאת שמחקתי... אנשים לפעמים חסרי רגישות וידע בדיבור תרבותי, זה מאוד מכעיס אותי הודעה כזאת. מה שאני מבקשת ממך, זה כן לדבר ולשתף אותנו בכל מה שעובר עליך, גם אם נראה לך שטחנת את הנושא מאה פעם- אני לפחות, רוצה תמיד לשמוע. בבקשה ממך- לא להתייחס לאנשים חסרי חיים, שמטרתם היא להשמיץ ולנסות לגרום לך להרגיש רע על כך שאת משתפת אותנו בכל מה שבא לך (ואני רוצה לשמוע ה כ ל!!)

שאנל

New member
../images/Emo45.gif

הספקתי לקרוא את ה"הערה" לפני שהיא נמחקה. שירי, אל תיתני לאנשים שליליים להוביל אותך.

הי שירי - חזקי ואמצי

שלום שירי טוב שלא הספקתי לראות את ההודעה, כי בוודאי הייתי פחות עדינה ממך ומגאיה בתגובה. שירי, את הרי כבר יודעת, שלפני מבחנים את נלחצת, אז תזרמי עם זה. אין צורך להסיק מסקנות מרחיקות לכת. ממש בקרוב, את מסיימת את המבחנים, ואז תבוא תקופת רגיעה מהלחץ. ואני משוכנעת שתהייה גם הטבה בהרגשה הכללית שלך. עוד קצת, אנחנו כבר יום אחד לפני האחד ביולי, והכל כבר מאחוריך, עד לשנה הבאה. וכמובן, המשיכי עם הטיפול הרפואי, אלא אם כן, בהתייעצות רפואית, תקבלי הוראות אחרות. בהצלחה ושתרגישי טוב אגב, בענין המאמר שבקשת, אין לנו אותו כתוב, זו הרצאה שניתנה באחד הכנסים, ולא קיבלנו אותה כתובה. מצטערת

רינתבי

New member
היי שירי

אנ יאחרי מבחן קשה וחשוב מאוד,על החברה הישראלית.סיימתי אותו תוך שעתיים מתוך שלוש,פשוט לא היה לי מה לכתוב יותר. התשובות היו מבולבלות מאוד וחסר רצף הגיוני,לא נורא אולי ניגש למועד ב´. נראה. גם לי התגברו התחושות והכאבים בגלל המבחן הזה,למדתי אליו שמונה ימים בטירוף,ללא שינה ומנוחה. בטוח מחר אני לא אוכל לקום מהמיטה,וזה לא הסוף. מקווה שתצליחי ביום רביעי ושיהיה לך מבחן יותר קל משלי. שתהיה לך
בעיניים.שלך רינת.

ל3

New member
רינתבי

גם לחברות שלי היה היום מבחן שלוש ש´ על החברה בישראל. האם שם המרצה שלך הוא במקרה ליאורה גביעון?

רינתבי

New member
היי

שירי,מה נשמע? לא שם המרצה שלי פרופ´ חנה הרצוג ראש חוג סוציו´ ואנתרו´ בת"א. אולי הן לומדות בחוג אחר,כמו מדע המדינה למשל. רינת

למעלה