Lonely Emotion

New member
../images/Emo7.gif

הורים שמקבלים...... פיקציה עבורי...... האם אתם באמת שלמים עם הקבלה??? מהו התהליך שעברתם? קודם שאקבל את עצמי.......

Master Stav

New member
התהליך אינדבדואלי מאחד לאחד

אבל כתבת נכון אתה צריךל קבל את עצמך קודם ... ברוך הבא לפורום אנחנו פורום קטן אבל יש פה כמה משפחות כך שאם אתה צריך אוזן קשבת ויותר מזה אנחנו פה

בוקר טוב וברוך הבא../images/Emo140.gif

תתחיל עם זה שתקבל את עצמך, תאהב את עצמך. ההורים יקבלו אותך אם הם אוהבים ורוצים באושרך, למרות כל הקושי. לפעמים יש הפתעות טובות
אנחנו לא רק שלמים עם הקבלה אלא אוהבים מאוד את בת הזוג של בתנו, שמחים באושרה ומחכים ליום שתוכל להקים בית וללדת לנו נכדים
בעלי היה שלם מההתחלה עם הידיעה שבתנו לסבית, הקבלה שלו הייתה מיידית. אצלי זה לקח קצת זמן ועברתי תהליך כלשהו שססופו היה כשבתי התגייסה לצבא, המרחק והשיחות העמוקות שבאו בעקבות המצאותה במסגרת צבאית כשהיא "חיה" מחוץ לבית עשו רק טוב וקירבו בינינו מאוד. מזה כשנתיים בתי חיה עם בת זוג נפלאה שגורמת לה אושר גדול ובעקבות כך גם אנחנו מאושרים.

א פרח

New member
דבר ראשון אתה חייב לקבל את עצמך

אחרת איך תצפה מהוריך לקבל אותך כשאתה לא שלם עם עצמך? שלמה לחלוטין עם חיי וחיי ילדי, עם דרכי החיים של כולנו ואין זה משנה אם מדובר בנטייה מינית, בחירת מקצוע, טעמים במזון וכ"ו... את התהליך עברנו יחד ביתי ואני כבר מתחילת גיל ההתבגרות שלה כאשר החלה לחוש שהיא שונה מחברותיה ונימשכת לבנות ולא לבנים, איתי באה לשוחח על כך, להתייעץ, לשתף בחוויות ובגילויים שלה את ועל עצמה, כך שבעצם עברנו את מסע הגילוי העצמי שלה יחד יד ביד.

Lonely Emotion

New member
תודה על התגובות החמות

לא מדוייק לכתוב שאיני מקבל את עצמי, הייתי פשוט ברגע שפל של כעס ועצב
אני מקבל את עצמי אבל שונא את עצמי ושונא את העולם האכזרי, לא מבין למה קיבלתי את העונש. אני תמיד אומר לעצמי שכנראה עשיתי משהו מאוד רע בגלגול הקודם. אני גם מטופל אצל פסיכולוגית ללא ידיעת ההורים על נושא הטיפול. אבי מזרחי, אין סיכוי שיקבל אותי... מעדיף להכריז שמת לו בן...
עצוב לי שבגיל 24 מעולם לא חוויתי אהבה או זוגיות, אני מרגיש מוחמץ... יש בי המון אהבה להעניק
מהו הצעד הראשון? אני לא מוכן לוותר על משפחתי גם לא לתקופה קצרה.

Master Stav

New member
ההודעה שלך קשה ../images/Emo24.gif

אתה לא יכול לומר שאתה מקבל את עצמך ולורמאני אוהב שונא את עצמי ..... איזה עונש קיבלת ? להיות הומו זה עונש ? להית הומו זה בה"כ נטיה מינית ותו לא ....לא פחות לא יותר בטח ובטח שלא עונש אם הפסיכולוג שלך משיך את הקו שזה עונש ....תחליף אותו עובדים עליך !!! לגבי אהבה , חביבי אם אל תאהב את עצמך איך תאהב אחרים כל שכן איך יאהבו אותך ? לגבי האבא ...תתפלא ...דברים מופלאים מכך קרו ואני יכול להעיד אפילו על המקרה של אתמול ....קרא את ההודעה
איימו עלי ברצח
הצעד הראשון הוא לעמוד מול הראי ולהבין שאתה זה אתה שאסור לך לשנוא את עצמך אם יש דבריםש צריךלשנות משנים ומשם ....ממשיכים . שיההי בהצלחה |חיבו'ק|

עונש?

חס וחלילה
אתה מי שאתה, לא עונש ולא שטויות. תעניק בשלב ראשון לעצמך, כשאנחנו נמצאים במקום הראשון עבור עצמנו אנחנו מעניקים לעולם מהמקום הנכון

אני יכול להבין אותך

ולכם ההורים אנסה להסביר שמה שנראה לכם כמובן מאליו לעתים ממש אבל ממש לא מובן מאליו.... יחסי קבלה-דחייה, אהבה שנאה קיימים בקרב הומואים ולסביות. לך לונלי אומר שאף אדם בריא בגופו לא מת בגיל 24, וכמו שזה נראה עכשיו , אין טעם לשים את העגלה לפני הסוסים- כוונתי שאתה רק בן 24, לא 42 ולא 84 , אתה צעיר , וכל העולם פתוח בפניך... הרבה פעמים המשפחה היא סיר לחץ לא פשוט שאנחנו שמים אותו במערך השיקולים שלנו , לעתים בעדיפות הראשונה .. ולא לגמרי בצדק... להגדיר הומוסקסואליות כעונש היא תלוייה בעיני המתבונן... למי שמבין שלצד התסכול, הכאב, ואפילו האבל על מי שלעולם לא היית ולעולם לא תהיה כמו בעל לאישה וכו', תבין שזו מתנה ורבים מההומואים עונים שלא היו מעדיפים להיות סטרייטים. ואגב ראייה רוחנית, בעולם הרוחני אין שכר ועונש, ואני דווקא שמעתי הסבר שהומוסקסואלים היא נשמות של גברים שנפגעו מנשים בגלגולים קודמים ... אז בוא תוריד את האשמה כי אתה לא אשם במאומה.... חשוב שאתה בטיפול, חשוב לשתף את הפסיכולוגית בתכנים האלו... מניסיון שלי , האישי שלי, הוריי קיבלו אותי והיו אכן מאושרים בשבילי כשאני מאושר, והאמת יצאתי מהארון בגיל 25, כיום בן 28 עדיין לא התנסיתי במיניות או זוגיות אך הרבה יותר נינוח רגגוע ושלם עם עצמי... אינך חייב לוותר על המשפחה ועם כל החששות לרוב הכל מתברר ולטובה , ייתכן שהוריך חושדים , ייתכן שאביך בתוך תוכו יודע, רוב ההורים שהם שפויים ובריאים בנפשם לאחר תקופת ההלם , התדהמה , מתעשתים ומחבקים את הילד... אני יודע שבמשפט האחרון שפטתי את מי שלא מקבל אותנו אבל זו המציאות... אני מזמין אותך לפורום התלבטות ומיניות להמשיך לדון בקשיים ביחד איתנו המנהלים, חברי הפורום וצוות קו הקשב יש עם מי לדבר

אהבתי את מה שכתבת../images/Emo45.gif

מסכימה איתך כל כך לגבי המשפט הזה :"רוב ההורים שהם שפויים ובריאים בנפשם לאחר תקופת ההלם , התדהמה , מתעשתים ומחבקים את הילד..."

למעלה