vegi force 1980

New member
../images/Emo7.gif

חברה שלי הייתה צימחונית שנתיים ולפניי שבוע היא שברה את זה ולא מוכנה יותר לוותר על הבשר מה עושים????

adipo

New member
מדברים איתה, מנסים

לברר למה היא פתאום שינתה את דעתה בצורה כל כך קיצונית, אולי מההתחלה הצמחונות שלה לא נבעה מהמניעים הנכונים? אולי היא פשוט בתקופת משבר ולא יודעת איך להתמודד אז היא פונה לקיצוניות? אנלא יודעת- תשאל... תהיה עדין! בהצלחה עדי

מנסים להבין

מנסים לדבר מנסים לשכנע אותה ואם בשום אופן לא מצליחים אז מה לעשות בתכלס זה עניין שלה ועד כמה שזה עצוב לך אי אפשר להכריח דבר כזה

vegi force 1980

New member
דיברתי איתה על זה ו......

היא הייתה צימחונית כי היו לה חברים שהיו פעילים באנונימוס והם שטפו לה את השכל לפי מה שהיא אומרת... כלומר לדעתי זאת הייתה אופנה בשבילה היא שברה את זה סתם פתאום כשאמא שלה הכינה סטייקים לצהריים והיא פשוט לקחה ואכלה אין סיכוי בזמן הקרוב שהאי תחזור לזה אבל אני מקווה שאולי כשהיא תגדל קצת היא תבין....

יש לי שאלה

לצערי הרב יש לי הרבה חברים שמעשנים והם בקשו ממני לברר איזה חברות של סיגריות עושות ניסויים על בעלי חיים ואיזה לא אז אם מישהו יודע שירשום... לפחות אם הם גורמים נזק לעצמם ולסביביה בזה שהם מעשנים שלא יגרמו יותר נזק גם לחיות

vegi force 1980

New member
אני יודע ש......

מה ששייך לפיליפ מוריס אז זה לא טוב יעני אל אם,מרלבורו, ונראה לי שגם פרלמנט אני יודע שהם מממנים ניסויים בבעליי חיים הם רואים את זה כתרומה גדולה לחברה.... עלק......... הכי בטוח לעשן תוצרת ישראל..... לחברות כאן בטוח אין כסף לזה...

הומממ....

בקיצור וינסטון, קאמל וכל הזבל הישראלי זה כניראה הסיגריות ה"מותרות"... אם כי גם לא בטוח...

למעלה