קטיפה

New member
../images/Emo7.gif

מחר עושים לי בדיקת דם בדיקת ראיה ולוקחים אותי למומחה ללופס (יש דבר כזה?) והוא אמר שיעשו לי בדיקות ואני מזה מפחדת!! כשגילו לכם את הלופוס איזה בדיקה עשו לכם? אמאל´ה יש לי פחד מרופאים!!

ל3

New member
לקטיפה היקרה מאוד

|אין לך ממה לחשוש חמודה וזה טוב שלוקחים אותך לממוחה ללופס כי הוא מבין הכי טוב את המצב הרפואי בכל הקשור למחלה. ממוחה ללופוס הוא בדכ´ ראומטולג ויתקנו אותי פה אחרים אם אני טועה. לגבי הבדיקות אל תפחדי- קחי את זה כהרפתקאה שעלייך לכבוש. הרופא בוודאי ישאל אותך שאלות כמו אם יש לך פרחיה, נשירה, כאבים וכו´ והוא יבדוק אותך בבדיקה חיצונית פשוטה. הוא בוודאי יבקש גם סריה של בדיקות דם שכוללות ספירת דם, כמיה, שקיעת דם, סרולוגיה וכמובן בדיקת נוגדנים שהיא חשובה מאוד בלופוס. את כל זה עושים בדקירה אחת אז אין לך ממה לחשוש. לגבי הראיה, בטח יבדקו בדיקה רגילה . את לוקחת איזשהיא תרופה שעלולה לפגוע בשדה הראיה? תעדכני אותנו איך היה ואני מאחלת לך המון המון המון בהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון
אוהבת, שירי

maruan

New member
אני מחזיק לך אצבעות בונבוני :)))))

מקווה חמודה שהבדיקות שלך יהיו קלות ולא מכאיבות ושזה יגמר מהר ותחזרי מהר כדי לספר לנו שהכול בסדר אצלך ואין לך לופוס בכלל ממוש אל תפחדי הכול יהיה בסדר בע"ה
בהצלחה מלאכית לילה טוב וחלומות נעימים
אוהב אותך מרואן

קטיפה

New member
מתוקים שלי!

תודה על התמיכה מרוואן ושירי.. אני לוקחת רק 3 תרופות למגרנה (יש לי מגרנה) ואני לא בטוחה שימצאו משהו בבדיקת עיניים (כי ממילא יש לי משקפיים אז אני לא מבינה מה הטעם לעשות בדיקת עיינים שוב) תודה לכם נקווה שיהיה טוב..

gaia20

New member
קטיפה מתוקה

כמובן שאנחנו מחכים לעדכונים, אבל חוץ מזה- לא משנה מה תהיינה התשובות- אנחנו כאן תמיד, גם אם יש לופוס וגם אם אין תזכרי את זה בבדיקות, אוהבת אוהבת,

למעלה