רותם טל

New member
../images/Emo7.gif

אינני בוכה אף פעם אינני תינוק בכיין אז למה אמא למה ? זולגות הדמעות מעצמן??

NaDaV18

New member
מה קרה רותם?

למה עצוב לך? למה את בוכה? תספרי אני כאן!

רותם טל

New member
אתם מכירים את תחושת

הנאחס הזאת, שאת קמה בבוקר והכל כזה מגעיל, ואתה רב 10 פעמים עם אמא וחברות מתקשרות ואין לך כוח אליהם ומה שאתה רוצה זה רק לא להיות פה זה מה שאני מרגישה עכשיו ופרפר,זה אני מבואסת לא נדב

NaDaV18

New member
רותם

ובאמת תבכי..זה לא רע כל כך.. <אני אפילו בכיתי ביומולדת!אוייייי אמונות תפלות!! > רק אחרי הבכי יכול להגיע החיוך... אבל גם הוא יגיע! אוהב נדב

פ ר פ ר 18

New member
אני יודעת איך את מרגישה

אני יודעת איך את מרגישה אבל זה מהצד של האבא ולא של האמא..[ אני רבה איתו כמעט כל יום ! הוא מחפש סיבות לריב איתי ! גם לי אין חשק לאנשים שבאים ומדברים איתי אני דיי מבינה אותך אבל אל תתני להם להרוס אותך!!!

את צוחקת????!!!!

זאת ההרגשה שאני קמה איתה בכל בוקר בזמן האחרון.... נמאס לי מזה!!!!!!!!! זה נורא לא נעים להתחיל ככה בוקר.... במיוחד שבוקר זה הזמן האהוב עליי ביום... אבל לדעתי זה נובע מכל המחשבות המבאסות שבאות לי בלילה לפני שאני נרדמת... זה כאילו שאני חושבת על הדברים שעושים לי מצב רוח רע ואז אני נרדמת (אחרי אין ספור שעות) והמצב רוח שלי נעצר ל5-6 שעות ואז אני קמה וכאילו ממשיכה את הבאסה של הלילה... אז רותם, אני מאוד מבינה אותך ואני מקווה שזה יעבור לך כמה שיותר מהר! שלך, יוני

moon light boy

New member
רותם... חמודה....

אני מכיר מאוד מקרוב את התחושות האלה... זה ממש לא נעים... אבל מה שאני עושה זה פשוט.. לבכות
זה מעוד עוזר לי להשתחרר.. אם בא לך לבכות, תבכי
ואם את צריכה לדבר... 11619376 זה המספר שלי של האודיגו... אני תמיד כאן בשבילך
ובשביל כולם..

ש ק ד ב ת

New member
כי...

כי כשהדמעות מבקשות לצאת כל כך הרבה זמן ולא נותנים להן מגיע שלב מסוים שהן כבר לא שואלות נהיה להן צפוף ומחניק והן פשוט צצות החוצה בלי לבקש כי הן יודעות שאם יבקשו הן יענו בשלילה תבכי רותם תשחתררי הדמעות האלו שלך לא מסמלות חולשה הן מראות שגם את <כן, כן, את!> אנושית! תבכי, הוצאי הכל וכשהדמעות יפסקו קומי על רגלייך שטיפי את פנייך וצאי לעולם שמחכה לך בכליון עיניים כי לא תוכלי להחזיק הרבה בזמן במצב הנוכחי... אני תפקידי לנגב לך את הדמעות אוהבת דואגת
שקד

רותם טל

New member
תודה לכולכם

אתם כאלה מתוקים כבר עשיתם לי הרגשה יותר טובה. אני הולכת להתרחץ.. ואז שוב אני יהיה פה רק לכמה דקות אתם מחכים?

Silviya Bamper

New member
סליחה שלא הייתי כאן רותם...

הייתי בביה"ס שלי -מה?! מטורפת!!! מה את עושה?! עכשיו חופש?! חולת נפש!- תרגעו... הייתה לי השתלמות על פולין... רותם, כבר כמעט כולם אמרו שהם שם בשבילך גם אני, כמוהם איתך. תמיד.
למרות שאני לא מגיבה למרות שאין לפעמים מה להגיד. באהבה, לימור

רותם טל

New member
אבל היי את לא ביב´?

אז איך זה? ומתי את נוסעת לפולין. זה מהמשלחות?

Silviya Bamper

New member
אני עולה לי"א...

אני טסה ביום חמישי שבוע הבא 15/8 כן.. משלחת מטעם בי"ס...

רותם טל

New member
לאאאאאאא

כולם נוטשים אני היחידה שישאר כאן לבד עם עצמי רון יוירד לאילת אור נקודה נוסעת לניו יורק את נוסעת לפולין. ובטח תכב עוד מישהו יגיד לי שהוא נוסע אוףףףף כמה זמן המשלחת?

Silviya Bamper

New member
המסע הוא בן 10 ימים...

אני חוזרת ב25 לחודש. את לא לבד ילדה! תכנסי את זה טוב טוב לראש שלך!!! את לא לבד אחרי את לא לבד עוד פעם את לא לבד! בכל הכח! את לא לבד! להוציא ת´מיץ! את לאאאא לבד!! קולטת?! -לימור-

moon light boy

New member
רותם... כנסי ../images/Emo26.gif

יעזור לי מאוד אם תתני לי את המספר של האודיגו שלך..
ערב טוב

למעלה