מאלונקה

New member
../images/Emo7.gif

אני לא מבין איך אנשים עושים את זה . אני רוצה לצעוק ולא לשמוע את עצמי . אני בוכה לחינם , אין "להם" דבר כזה הנקרא מוסר? נמאס לי לראות את היתעללות הזו! אני "רוצה" לקחת את אחד הילדים של עורכי הניסויים ולנסות עליו קצת ! מה הוא ירגיש הילד? כשיתחיל לצרוח אבא אמא כשיתחילו כאבי התופת האלה (ממש מעניין איך ההורה יקבל דבר כזה ) הבני זונו..!!! לא אכפת להם כל אחד ממצאי לעצמו איזה סיפור שיעשה לו טוב בלב !!! אחד אומר שהם "למטה בסולם האבולוציה " . (זה אומר כואב להם פחות??) השני אמור דבר אחר.. אבל זה אומר שהם צריכים לערוך ניסויים בבעלי חיים ???? בגלל סיבות שכאלה ואחרות ?? מי נתן להם את הזכות לקבוע למי יש זכות לחיות ולמי יש זכות למות??????? {והם נותנים לחיות ה"חסרות קול" למות .. וביסוריים !!} מי קבע למי יש את הכוח לקבוע למי יש זכות לחיות,ולמי יש זכות למות ? ?? ה´ ?? הם ? מי ? ? אנשים לא קולטים שישנם אפשריות אחרות? או לא מבינים שישנם תמיד דרכים נוספות מלבד לרצוח בדם קר ? אני אוכל רק צימחוני ! וכשאני רואה פרות נשלחות במשאיות (שאני לא רואה את זה שונה בכלל ממרכבות הגטאות) אני כמעט מתחיל לבכות. מה מה ?? ! אין לכם מספיק אוכל מין הצומח ?? שנותן לכם את הטעם המדויק של הבשר ? ( ואני יודע גם אני אכלתי בעבר) למה בכוח ? , אף אחד לא מת מלנסות (ולא זה לא שפה הסקרנות הרגה את החתול , למען האמת רק השביעה אותו!) אל תחשבו שזה יפגע בכם -כל האוכל הצמחוני , תחקר שנערך לאחרונה קובע שטיבעונים הם האנשים הכי בריאים.(נו מה? מופתעים?) לאלה שיצחקו על השורות הבאות - אנא ממכם . תחשבו שזן מאוד מתקדם הגיע לכדור הארץ .. מה תומרו על זה שיוכלו אותכם ואת ילדכם?? זה לא יהיה מראה מצחיק לראות "ילד על השיפוד" . ולאלה שואומרים שאנחנו אותו זן הכי מתקדם.. אני לא אנסה לנפץ את הבועה. אני רק אגיד - מלנסות אף אחד לא מת , לפחות לא בנושא הזה. תודה מראש מאלונקה.

מאלונקה

New member
אני יודע אני כזה , אבל -

שיהיה אני רק מקווה שאנשים יקראו ויבינו. ו Theuvjhemuhaish

m_shy

New member
צודק מאוד, מאלונקה../images/Emo70.gif

הצד המנצל לא טורח להתבונן ביחסי מנצל-מנוצל בעין ביקורתית, ומעדיף לחשוב עליהם "כטבעיים" מתוך נוחות גרידא. אותם תירוצים של "נחיתות" קבוצה אחת ביחס לאחרת היו מאז ומתמיד האמצעי להצדקה לכאורה של ניצול - מכל סוג שהוא. חשוב להציג זאת בפני אנשים, חשוב להזכיר להם שאך לפני מאתיים שנה טען האדם הלבן שזה אך טבעי ששחורים יהיו לו לעבדים, שכן הם נחותים. מומלץ לקרוא בהקשר זה את המאמר מהאתר של אנונימוס, שרשרת המזון, מעגל החיים / אריאל צובל

למעלה